Villanvaihtoviikot Kari Traalla

Uutta villaa vailla? Tuo meille vanhat Kari Traan tai Bulan villakerrastot tai -asusteet, niin saat uudesta merinovillasta 20%:n alennuksen Outlet- hinnasta!

Miten kampanja toimii?

  • Esim. tuodessasi merinoasusteen, saat -20% merinoasusteesta, tuodessasi merinokerraston (ylä- ja /tai alaosan), saat -20% merinokerrastosta (ylä- ja /tai alaosan).
  • Eli yksi vanha tuote oikeuttaa yhteen 20%:n alennukseen yhdestä uudesta tuotteesta.
  • Kampanja-aika 11.-24.1.2021.
  • Vastaanottamamme vanhat villat, jotka ovat hyväkuntoisia, laitamme eteenpäin hyväntekeväisyyteen. Huonokuntoiset lahjoitamme askarteluun.
  • Etu on käytettävä heti myymälässä voimassaolevasta Kari Traan valikoimasta. Huom. Otamme vastaan vain Kari Traa:n tai Bula:n villoja.

Vanhojen villojen uutta elämää pyrimme mahdollisuuksien mukaan dokumentoimaan ja julkaisemaan villojen uutta elämää Instagramissa Kari Traan tilillä: @kt_helsinkioutlet.

Lisää luettavaa

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli