Villanvaihtoviikot Kari Traalla

Uutta villaa vailla? Tuo meille vanhat Kari Traan tai Bulan villakerrastot tai -asusteet, niin saat uudesta merinovillasta 20%:n alennuksen Outlet- hinnasta!

Miten kampanja toimii?

  • Esim. tuodessasi merinoasusteen, saat -20% merinoasusteesta, tuodessasi merinokerraston (ylä- ja /tai alaosan), saat -20% merinokerrastosta (ylä- ja /tai alaosan).
  • Eli yksi vanha tuote oikeuttaa yhteen 20%:n alennukseen yhdestä uudesta tuotteesta.
  • Kampanja-aika 11.-24.1.2021.
  • Vastaanottamamme vanhat villat, jotka ovat hyväkuntoisia, laitamme eteenpäin hyväntekeväisyyteen. Huonokuntoiset lahjoitamme askarteluun.
  • Etu on käytettävä heti myymälässä voimassaolevasta Kari Traan valikoimasta. Huom. Otamme vastaan vain Kari Traa:n tai Bula:n villoja.

Vanhojen villojen uutta elämää pyrimme mahdollisuuksien mukaan dokumentoimaan ja julkaisemaan villojen uutta elämää Instagramissa Kari Traan tilillä: @kt_helsinkioutlet.

Lisää luettavaa

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli

Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-kylän alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä pienellä jääkentällä luistellen.

Lue artikkeli

Talvikuntoilun monta tyyliä

Kysyimme neuvoja ja vinkkejä Outlet-kylän brändeiltämme alkuvuoden kuntoilun tueksi, eli siihen, miten löytää kuntoilun ilo nyt pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan.

Lue artikkeli

Aika säihkyä!

Juhlakausi on täällä! Mielestämme joulun aikaan kuuluu kimallus, vaikka nauttisit siitä vain omassa olohuoneessasi. Poimimme ihanien brändiemme valikoimista tuotteita, joilla luot itsellesi ja ympärillesi juhlailoa.

Lue artikkeli