Valmiina rannalle?

Helteet vievät ajatukset rannalle – ja sen myötä rennompaan ja kevyempään pukeutumiseen. Olitpa kaupungissa rannalla tai altaan reunalla köllöttelijä tai mökin rauhassa viihtyvä, hyvät perusuikkarit, t-paidat, sandaalit, rantakassit sekä hatut ja huivit kuuluvat kesävarusteisiin. Keräsimme alle muutamia tämän hetken kuumimpia Outlet-kylän suosikkeja, joilla otat rantatyylin haltuun!

Lomakauden alkaessa on aika kurkata vaatekaappiin: Ovatko uimashortsit ja uimapuvut ajan tasalla? Uima-asuissa saa olla rohkean kesäisiä kuvioita – äläkä pelkää räikeämpiäkin värejä, jotka sopivat täydellisesti yhteen päivettyneen ihon kanssa. Vaikka et tänä kesänä pääsisi Hankoa etelämpään, flamingot ja palmut takaavat oikean kesäfiiliksen. Hugo Bossin miesten uimahousut (kuvassa) sopivat materiaaliltaan ja tyyliltään helposti käytettäviksi myös rentoina vapaa-ajan shortseina.

Uimashortsit, Hugo Boss. Outlet-hinta 45 € (ovh 69,95 €). Flamingo-uimashortsit, Jack& Jones. Outlet-hinta 16,99 € (ovh 24,99 €).

Naisten uimapukuja löydät laajan valikoiman BestBrands-myymälästä. Esillä juuri nyt on laadukkaita uima-asuja laatumerkeiltä, kuten Ralph Lauren ja Michael Kors. Raidat ovat klassinen valinta, mutta malleista löytyy myös paljon muita kuvioita sekä yksivärisiä vaihtoehtoja uimapuvuissa ja bikineissä. Käy ehdottomasti kurkkaamassa myös Tommy Hilfigerin ja Calvin Kleinin myymälöiden mallit, joista löytyy  tämän kesän SS20-valikoimaa! Polar O. Pyretiltä löydät lasten perusuikkarit sekä UV-suojatut uima-asut.

Moniväriraidalliset bikinit, Banana Moon (BestBrands). Alaosa: Outlet-hinta 28 € (ovh 40 €). Yläosa: Outlet-hinta 38 € (ovh 55 €). Siniraidalliset bikinit, Ralph Lauren (BestBrands). Alaosa: Outlet-hinta 50 € (ovh 75 €). Yläosa: Outlet-hinta 60 € (ovh 90 €).

Rantakengät ovat tietysti rennot flipflopit. Rantasandaaleista tänä kesänä suosituimpia ovat isoilla logoilla varustetut retromallit. Entä rantalaukku? Myymälöistämme löytyy kaikkea vyölaukuista isoihin kangasrantakasseihin.

Vas. Rantasandaalit, Diadora (BestBrands). Outlet-hinta 19 € (ovh 30 €). Vyölaukku, Jack&Jones. Outlet-hinta 12,99 € (ovh 19,99 €). Oik. Rantasandaalit, Lacoste (BestBrands). Outlet-hinta 35 € (ovh 50 €). Rantalaukku Pacific Tote bag, Lexington. Outlet-hinta 59 € (ovh 99 €).

Aurinkolasit kruunaavat kesäasun. Aurinkolaseja myyvistä myymälöistämme mainittakoon etenkin Guess, josta löydät miesten ja naisten aurinkolaseja niin kauden trendiväreissä ja -malleissa kuin klassisissa kehyksissä. 

Naisten ja miesten aurinkolasit, Guess. Outlet-hinta 49 €.

Ps. Älä rantaelämän pyörteissä unohda suojautua auringolta oikeilla tuotteilla. Päätä on hyvä suojata auringolta, vaikkapa tyylikkäällä Bossin lippalakilla. Naisille suosittelemme Balmuirin ihanan tyylikkäitä lierihattuja ja huiveja hiusten suojaksi. Nappaa myös Lumene x NBC -myymälästä aurinkorasvat ja muut kesäihon hoitotuotteet, kuten kuorinnat ja kosteuttavat kasvomaskit.

Lippalakki, Hugo Boss Outlet-hinta 45 € (ovh 64,90 €) Sunshapers 30SPF aurinkorasva Outlet-hinta 9,90 € (ovh 19,90 €) ja after sun -voide outlet-hinta 9,90 € (ovh 17,90 €). Balmuir Alessia- pellavahuivi nyt 49,50 € (ovh 99 €)

Lisää luettavaa

Ilahduta isänpäivänä laatulahjalla

Isänpäivä lähestyy, eikä lahjaa ole vielä hankittuna? Ei syytä huoleen, sillä yli 40 merkkimyymälästämme löydät lahjaideat joka lähtöön.

Lue artikkeli

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli