Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen.

Kari Traan Tarina

Uniikki Kari Traan tarina saa alkunsa pienestä Voss-kylästä Norjassa, missä Kari Traa vietti lapsuutensa. Hiihtoa intohimoisesti harrastava ja menestykseen tähtäävä Kari osoitti innovaatiota myös omien hiihtoasujensa luomisessa. Ystävien ja kansainvälisten hiihtopiirien myötä hänen asunsa saivat huomiota, ja vuonna 2002 harrastus muuttui omaksi yritykseksi.

Olympiatason menestyksen ohella Kari halusi myös parantaa tyttöjen mahdollisuuksia osallistua uusiin lajeihin ja hän onnistui raivaamaan tietä etenkin hiihdon freestyle-lajeissa.

Kari Traan vaatteita leimaa hyvin uniikki värimaailma ja design sekä korkealaatuiset ja tarkkaan suunnitellut tekniset ominaisuudet. ”For girls by girls” – ”Tytöiltä tytöille” on Kari Traan slogan, ovathan vaatteet naisvartalolle ja erityisesti aktiiviseen elämäntyyliin suunnitellut.

Naistenpäivän ja kaikkien teidän aktiivisten ja rohkeiden naisten kunniaksi Kari Traalla on loistavia tarjouksia! Driva- urheiluliivi on yksi kauden suosikeista, jossa on ainutlaatuinen merinovillasisus. Merinovilla on luonnonmukaisesti tekninen materiaali, jossa on erittäin tehokas kosteudensiirtokyky. Se lämmittää kylmällä ja pitää viileänä kesällä. Merinovilla on myös ympäristöystävällinen kuitu, sillä sitä ei tarvitse pestä usein ja sitä voidaan uusiokäyttää. Driva- liiveissä vastuullisesti tuotettua merinovillaa on käytetty liivien kupeissa, mikä tukee ja parantaa suorituskykyä. Liivi on lisäksi ihanan pehmeä ihoa vasten ja siinä on erinomainen säätövara. Asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään sinulle sopivan koon ja neuvovat liivien hoitoon liittyvissä kysymyksissä mielellään!

Naistenviikon kunniaksi 8.-14.3. haluamme Kari Traalla tarjota nämä upeat Driva- liivit -50% ovh:sta, hintaan 29€! (Kuvassa keskimmäisen naisen päällä)

Lisäksi naisia juhlitaan Kari Traalla tarjoamalla huippusuosittu Rose-merinokerrasto kahdessa värissä sekä Rose- merinoasusteet -50% ovh:sta. Nämä myydään meillä nopeasti loppuun, joten tule ajoissa hakemassa omasi!

Vahvojen naisten Marimekko

Marimekon perustajalla Armi Ratialla (1912-1979) oli poikkeuksellinen kyky lukea ajan merkkejä ja vaistota tulevaa, löytää lähelleen ainutlaatuisia lahjakkuuksia ja rakentaa luovuutta ruokkiva kulttuuri. Armi Ratia olikin edelläkävijä, joka teki Marimekosta ilmiön ja elämäntavan. Marimekon tuotteet on aina tehty naisille, jotka kulkevat omia teitään ja ilmaisevat persoonallisuuttaan rohkeasti omalla tyylillään. Marimekon suunnittelijat osasivat alusta asti tulkita ajan henkeä – heidän luomansa vaatteet ovat ihastuttaneet ja kohahduttaneet ympäri maailmaa.

Me Marimekon Outlet-myymälässä haluamme tuoda iloa arkeen ja juhlaan rohkeilla väreillä ja kuvioilla. Naistenpäivän viikolla myymälässä onkin jo paljon ihania kevätuutuuksia!

Naistenpäivän tarjouksessa 8.3. ovat suloiset Ananas-mekot 70€. Mekosta löytyy kaksi mallia: Rahtu ja Truba, kaksi väriä: vaaleapunainen ja vaalean vihreä. (Ovh 129-149€.)

Vallila – intohimolla ja lujalla ammattitaidolla

Vallila on suomalainen perheyritys, perustettu vuonna 1935. Vallilan tekstiilikokoelmaa on vuosien saatossa uudistettu ja viety eteenpäin intohimolla, rohkeudella ja lujalla ammattitaidolla. Keväisin ja syksyisin ilmestyvän tekstiilikokoelman kuosit suunnittelee kuusi Vallilan omaa tekstiilisuunnittelijaa. Kokoelmissa vierailee myös vaihteleva joukko muita suunnittelijoita ja eri alojen taiteilijoita. 

Vallilan omaleimaisuus sopii täydellisesti naistenpäivään, koska merkki edustaa persoonallista, vahvaa, inspiroivaa, iloista, rohkeaa, värikästä, sielukasta, villiä, ihanaa designia Suomesta.

Vallila Helsinki Outlet -myymälästä löydät kauniita kodin sisustustuotteita, verhoja, mattoja sekä makuuhuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen tuotteita aina edulliseen outlet-hintaan.

Naistenpäivän kunniaksi tarjouksessa kaikki Marmalade ja Halva -sarjan tuotteet vähintään -50% ovh:sta. (voimassa 8.-14.3.)

NBC x Lumene kauneudenhoitoa parhaimmillaan

Nordic Beauty Concept X Lumene -myymälä tarjoaa ainutlaatuisella konseptillaan kauneudenhoitoa parhaimmillaan, aina edulliseen hintaan. Lumenen kotimaiset, korkealaatuiset tuotteet soveltuvat kaikille naisille ympäri maailmaa – oli ikä, ihotyyppi tai ihonväri mikä tahansa. Suomessa naisten suhde ympäristöön ja läsnä olevaan luontoon sekä ainutlaatuinen vuotuinen valon sykli ovat vaikuttaneet vahvasti erilaisiin hyvinvoinnin rituaaleihin, ja täällä maanläheisyyttä, aitoutta ja huoletonta kauneutta on aina osattu arvostaa. Lumenen tuotteiden lisäksi Outlet-myymälästä löytyy korealaisen kosmetiikan merkkejä, mm. Tony Moly ja Kocostar, joista käyttäjä voi luoda oman kauneudenhoitorituaalinsa. Näiden lisäksi löydät meiltä myös runsaasti muita kauneudenhoitoon liittyviä supersuosittuja tuotteita, kuten Invisibobble-hiustuotteet ja Beautyblender-meikkituotteet. Myymälässä on alati vaihtuva valikoima ja tarjoukset sekä mahdollisuus tehdä todellisia laatulöytöjä erilaisista vaihtuvista erätuotteista.


Naisten päivän kunniaksi Outlet-myymälässä koko viikon (8.-14.3.) tarjous:
10€ alennusta 50€:n ostoksesta, 15€ alennusta 70€:n ostoksesta ja 25€ alennusta 100€:n ostoksesta.

Sydämellisesti tervetuloa ostoksille ja hyvää naistenpäivää!

Lisää luettavaa

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-kylän alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä pienellä jääkentällä luistellen.

Lue artikkeli