Tiesitkö, että Outlet-kylä on myös kenkäparatiisi?

Syysviimojen saapuessa on hyvä katsoa alaspäin – nimittäin omia jalkoja. Mitä näet? Entä mitä löytyy vaatekaappisi uumenista? Ehkäpä viime talvena räntää ja suolaa kokeneet nahkakengät, joka kaipaavat pientä ehostusta? Jos vaikuttaa tutulta, tämä juttu on sinua varten!

Saatoit tietää, että Outlet-kylästä löytyy yli 40 brändin vaatevalikoimaa. Mutta tiesitkö, että puolet myymälöistä myy myös kenkiä? Poimimme yhteen tämän kauden ihanimmat mallit, joista löytyy vaihtoehto moneen säähän ja tilaisuuteen sekä takuulla kaikille oma suosikki.

Naisten kenkätrendit

Maiharit ovat ehdottomasti tämän syksyn juttu! Jos sinusta löytyy edes hivenen rock-asennetta, suosittelemme mustia maihareita. Housujen tai pitkän hameen kanssa voit näppärästi varioida asukokonaisuutta katumuotityylistä naisellisempaan suuntaan.

Pomar naisten lakeerimaihari Kara 95 € (ovh 139 €). Guess maiharit 99,90 € (155 €).

Korkoa kaipaaville löytyy myös upeita nilkkureita! Guessin kamelinruskeissa nahkanilkkureissa on nauhat, jotka tuovat kenkiin visuaalisen elementin lisäksi ryhdikkyyttä. Päkiän alla on paksu pohja, joka pehmentää koron pituutta.

Guess nilkkurit 99,90 € (ovh 155 €)

Jos uskallat leikitellä kuvioilla, Tommy Hilfigerillä on sinulle täydelliset syysnilkkurit! Käärmekuvio ja alaspäin kapeneva korko luovat näyttävän yhdistelmän. Nilkkurit kuitenkin sopivat hyvin arkeen; korosta kenkiä pitämällä muu asu yksivärisen hillittynä.

Tommy Hilfiger Snake print bootie 104,90 € (ovh 149,90 €)

Pohjemittaiset saappaat ovat jälleen nousseet ajankohtaisiksi. Tiger of Swedenin eleganteissa mustissa nahkasaappaissa on hieman ratsastussaappaiden tyyliä – ja terävissä kärjissä asennetta! Matalahko korko kruunaa huolitellun kokonaisuuden. Nämä klassiset saappaat ovat takuuvarma hitti niin arkeen kuin after work -tilaisuuksiin. 

Tiger of Sweden Landon-saappaat 314 € (ovh 449 €)

J. Lindebergin mattapintaiset, nupukkinahkaiset nilkkurit ovat mielestämme kauden trendikkäin valinta. Tylppä, ulospäin ulottuva pohja on uniikki yksityiskohta. Näissä kengissä sinut huomataan! Väreistä voit valita burgundinpunaisen tai klassisemman mustan. 

J. Lindeberg Block Heel Nubuck Leather 200 € (ovh 290 €)

Timberlandin söpöissä nilkkureissa on rennon paksut pohjat, joissa pärjäät säästä riippumatta pitkälle talvikauteen saakka.

Timberland Berlin Park Chelsea 89,90 € (ovh 129,90 €)

Miesten kenkätrendit

Myös miesten kenkiä löytyy eri tyyleissä ja malleissa. Sandin vaaleat nilkkurit ovat hyvä yhdistelmä rentoutta ja tyylikkyyttä. Helly Hansenin nauhalliset nahkanilkkurit puolestaan edustavat hieman sporttisempaa tyyliä. J. Lindebergin huopatennarit puolestaan ovat trendikäs valinta, ja sopivat värinsä puolesta yhteen tummien luottofarkkujesi tai suorien housujen kanssa. Ne myös pitävät jalat lämpiminä pitkälle syksyyn.

Sand miesten nilkkurit 202 € (ovh 289 €). Helly Hansen Gerton 65 € (ovh 130 €). J. Lindeberg LT Sneaker Flannel Wool 100 € (ovh 150 €).

Hugo Bossilta löydät kenkiä toimistolle ja virallisempiin tilaisuuksiin. Konjakinväriset kengät ovat ikisuosikki ja kestävät hyvin huollettuina vuosikausia.

Hugo Boss kengät 245 € (ovh 350 €)

Timberlandin myymälästä löydät nilkkureista myös lasten malleja. Näissä ruskeissa nahkakengissä on sivussa käytännöllinen vetoketju. Kenkää löydät ko’oissa 21-40.

Timberland Honeybrook Chelsea 59,90 € (ovh 89,90 €)

Parhaat ajankohtaiset kenkätarjoukset löydät nyt täältä. Myymälöissä paljon lisää, ja valikoimia täydennetään viikoittain.

Lisää luettavaa

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli