Tiedotteet

Helsinki Outletilla menestyskesä

Vähittäiskaupan kivijalan toipuessa haastavasta pandemiakeväästä, Helsinki Outletissa luotiin katseet kohti kesää, asetettiin suomalaiset turistit etusijalle ja lähdettiin tavoittelemaan ennätyksellisiä kävijämääriä. Kesäkohteeksi itseään kutsuva ostoskylä lunasti odotukset, sillä kesä- ja heinäkuussa nähtiin kävijämäärissä ja liikkeiden myynneissä keskuksen ennätyslukemia.

Lue artikkeli

Talvi toi ostoskylään lumipuiston

Talvi saapui tammikuussa myös Outlet-kylään tuoden mukanaan paljon lunta. Helsinki Outlet on pääkaupunkiseudun ainut keskus, jossa yleiset tilat ovat ulkotilaa, mikä luo mahdollisuuksia tarjota asiakkaille aina jotain uutta ja ainutlaatuista ulkotiloja hyödyntäen. Nyt ostoskylän parkkialueen läheisyyteen on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä…

Lue artikkeli

1-vuotiaan Helsinki Outletin menestystarina jatkuu

Helsinki Outletin ensimmäinen toimintavuosi on ollut hieno ja tapahtumarikas. Avajaiset 1.11.2019 olivat suurmenestys: Vantaan ja Helsingin rajalle avattu Ostoskylä osoitti, miltä pohjoismainen Outlet näyttää ja mikä vetoaa suomalaiseen ostajaan.

Lue artikkeli