Talviterassien taikaa

Outlet-kylän keskusaukiolle on avattu uusi elämyskohde: kaksi upeaa talviterassia! Helsinki Outlet rakensi terassit yhteistyössä Luovat Palvelut -tapahtumatoimiston kanssa, tavoitteena luoda kylään uniikkia talvista tunnelmaa joulun alla. Terassien avulla voimme myös tarjota Outletin asiakkaille lisää tilaa istuskella, nyt kun asiakaspaikkoja ravintoloissa on koronarajoitusten vuoksi rajoitettu. Talviterasseja on tarkoitus pitää osana ostoskylän ulkotilaa aina vuoden loppuun asti.

Isot pergolat on sisältä somistettu aidoilla havuköynnöksillä sekä talvisilla hiutaleilla, kävyillä, koristetyynyillä ym. tunnelmallisilla yksityiskohdilla. Talviterasseilla voi piipahtaa istuskelemassa, ja tarjolla Espresso Housen puolella on erikoiskahveja, leipiä ja leivonnaisia joka päivä koko keskuksen aukiolon ajan. Maistuisiko jo lasillinen glögiä? Sekin onnistuu. Lisälämmikettä luodaan ihanan pehmoisin turkistaljoin ja viltein. Joko innostuit? Tervetuloa viihtymään!

Terassit Outletin keskusaukiolla avoinna: ma–pe 10–20, la 10–19 ja su 10-18.

Lisää luettavaa

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli