Talviterassien taikaa

Outlet-kylän keskusaukiolle on avattu uusi elämyskohde: kaksi upeaa talviterassia! Helsinki Outlet rakensi terassit yhteistyössä Luovat Palvelut -tapahtumatoimiston kanssa, tavoitteena luoda kylään uniikkia talvista tunnelmaa joulun alla. Terassien avulla voimme myös tarjota Outletin asiakkaille lisää tilaa istuskella, nyt kun asiakaspaikkoja ravintoloissa on koronarajoitusten vuoksi rajoitettu. Talviterasseja on tarkoitus pitää osana ostoskylän ulkotilaa aina vuoden loppuun asti.

Isot pergolat on sisältä somistettu aidoilla havuköynnöksillä sekä talvisilla hiutaleilla, kävyillä, koristetyynyillä ym. tunnelmallisilla yksityiskohdilla. Talviterasseilla voi piipahtaa istuskelemassa, ja tarjolla Espresso Housen puolella on erikoiskahveja, leipiä ja leivonnaisia joka päivä koko keskuksen aukiolon ajan. Maistuisiko jo lasillinen glögiä? Sekin onnistuu. Lisälämmikettä luodaan ihanan pehmoisin turkistaljoin ja viltein. Joko innostuit? Tervetuloa viihtymään!

Terassit Outletin keskusaukiolla avoinna: ma–pe 10–20, la 10–19 ja su 10-18.

Lisää luettavaa

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli

Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-kylän alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä pienellä jääkentällä luistellen.

Lue artikkeli

Talvikuntoilun monta tyyliä

Kysyimme neuvoja ja vinkkejä Outlet-kylän brändeiltämme alkuvuoden kuntoilun tueksi, eli siihen, miten löytää kuntoilun ilo nyt pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan.

Lue artikkeli