Takkien aika!

Takki on iso osa talvipukeutumista. Ja mikä sen ihanampaa, kuin kietoutua takkiin, joka pitää käyttäjänsä lämpimänä juuri oikeassa suhteessa vallitsevaan säähän nähden – ja ilmaisee hänen tyyliään. 40 muodin ja ulkoilun brändimme monipuoliset talvitakkimallistot ulottuvat ajattomista malleista kauden trendikkäimpiin tyyleihin – haitpa eleganssia tai sporttista mallia. Talviset aamut ovat jo ovella, siksi pyysimme myymäläpäälliköitämme valitsemaan omasta mallistostaan ehdottoman suosikkinsa. Tässä 7 takkia, jotka kruunaavat talvilookisi.

Lexingtonin Helena-takki naisille sopii hyvin sekä rennompaan käyttöön että yhdistettynä siistimpään asuun. Puolipitkä, trenssimäinen takki sopii hyvin Suomen talveen paksun värikkään vuorensa ja vettähylkivän pinnan ansiosta. Vinkki: Yhdistä takki joko farkkujen, neuleen ja nilkkureiden kanssa tai polvipituisiin saappaisiin ja neulemekkoon. Viimeistele asu tyyliin sopivalla beigellä tai harmaalla huivilla!

Lexingtonin Helena-takki: outlet-hinta 199€, ovh 349€

Kari Traan Raundalen ei ole vain takki, vaan siinä yhdistyy kahden takin ominaisuudet: Päällimäinen takki pitää veden ja tuulen poissa, sisätakki puolestaan lämmittää ja ihastuttaa kauniilla kuoseillaan. Molemmat sopivat käytettäväksi niin yhdessä kuin erikseenkin. Takki on suunniteltu sinulle, joka haluat liikkua ulkona säällä kuin säällä – ja näyttää hyvältä! Kylmemmillä keleillä takkiin sopii alle erinomaisesti merinovillapaita ja paksumpi ulkoilutrikoo. Suosittelemme tätä settiä, kun haluat lähteä näyttävästi ja rohkeasti ulkoilemaan, sillä näillä pärjäät pienillä miinuskeleilläkin.

Raundalen L Jacket: outlet-hinta 199 €, ovh 299€

Kaipaatko talveesi hieman eleganssia? Klassikko, joka on viime vuosina tehnyt näyttävän paluun, on tekoturkki. Tiger of Swedenin Minimal-turkki on ylellisen pehmeää ja hivenen hohtavaa materiaalia, ja sitä löytyy useissa väreissä. Takki kuuluu Tiger Jeans- mallistoon, mikä tekee siitä täydellisen päällystakin arkeen farkkujen kanssa – ja erityisen näyttävän yhdistettynä jakkupukuun. Takissa on sen verran glamouria, että sitä on nähty myös cocktail-tilaisuuksissa!

Minimal-tekoturkki, outlet-hinta 188€, ovh 269€

Talvikauden vaatekaappi sisältää aina klassikoita, ja ajattomat ja iättömät takkimallit ovat edelleen yksi perinteisimmistä kausiluonteisista investoinneista. Hienostuneella minimalistisella estetiikalla varustetut Sandin kashmir-takit – miesten Major N ja naisten Parker (kumpikin 85% villaa, 15% kashmiria) – edustavat tätä tyyliä parhaimmillaan. Takit kruunaavat upean juhla-asun, mutta toimivat hienosti myös yhdistettynä farkkuihin, neuleeseen ja muhkeaan villahuiviin.

Miesten takki Major N nyt 234€, ovh 479€ / Naisten Parker-takki nyt 226€, ovh 539€

Laadukkaiden miesten villakangastakkien tyyssija on tietysti Turon myymälässä. Tällä hetkellä yksi suosituimmista malleista on kaksirivinen, siniharmaa, puolipitkä villakangastakki Tino. Takki sopii jokapäiväiseen käyttöön sekä puvun päällystakiksi. Takin materiaalina on italialaisen Bellandin laadukas villasekoite. Vinkki: Pue takin alle kevyt ja hengittävä merinovillainen poolopaita. Kylmemmillä ilmoilla voit lisätä kerroksiin kevyen toppaliivin sekä huivin, unohtamatta nahkahansikkaita.

Tino-takki: outlet-hinta 215€, ovh 349€

Entä lapsille? Kuoritakki on täydellinen vaate lapselle ulkoleikkeihin ja syksyn seikkailuihin! Polarn o. Pyretin takki on tuulen- ja vedenpitävä ja pitää siten lapsen lämpimänä säällä kuin säällä. Lisäksi vetoketjun ulko- ja sisäpuolella on tuulisuoja kylmyyttä ja kosteutta vastaan. Takki on kulutusta kestävää materiaalia, joka hengittää hyvin. Hieman viileämpinä päivinä kannattaa suosia kerrospukeutumista; pue tällöin kuoritakin alle lämmittävä, vedenpitävä windfleece-takki välikerroksesi. Ainutlaatuisen nepparilistan avulla windfleece-takki on kiinnitettävissä kuoritakkiimme. Windfleece toimii myös 2-in-1-vaatteena: sitä voi käyttää välikerroksen lisäksi myös kerroksena 3 eli ulkotakkina leudommalla säällä, kätevää ja monikäyttöistä!

Kuoritakki: outlet-hinta 69,93€, ovh 99,90€
Windfleece: outlet-hinta 45,43€, ovh 64,90€

Lisää luettavaa

Joulun toivelista: Vinkit myymälöistä

Ovatko joululahjat mielessä tai kenties jo työn alla? Auttaaksemme sinua joululahjojen ideoinnissa, kysyimme myymäläpäälliköiltämme, mitä he pitävät vuoden parhaana lahjana ja mitä he hankkivat itselleen tai läheisilleen tänä vuonna.

Lue artikkeli

Talviterassien taikaa

Outlet-kylän keskusaukiolle on avattu uusi elämyskohde: kaksi upeaa talviterassia!

Lue artikkeli

Isänpäivälahjoja moneen makuun

Jos kaipaat inspiraatiota isänpäivän lahjaostoksille, olet tullut oikeaan paikkaan! 40 merkkimyymälästämme löydät lahjaideat, nauttipa lahjan saaja enemmän hemmottelusta, käytännöllisistä jutuista tai elämyksellisyydestä. Meiltä ostat lahjat myös aina edullisemmin, sillä hinnat tuttuun tapaan aina vähintään -30 % ovh:sta. Laadukkaat nahkatuotteet ovat käytännöllinen valinta ja ne kestävät kulutusta. Tiger of Sweden: läppärikotelo outlet-hinta 209 € (ovh 299 … Lue lisää

Lue artikkeli

Hoida ja huolla kenkiäsi

Laadukas kenkäpari on kannattava investointi, sillä parhaimmillaan saat nauttia niistä useita vuosia. Kengät pysyvät pitkään hyvässä kunnossa kuitenkin vain hoitamalla. Kenkien hoito saattaa olla askare, joka helposti lykkääntyy. Helpottavana tietona kuitenkin mainittakoon, ettei perushoitoon kulu montaa minuuttia, eikä sitä tarvitse toistaa kuin noin kerran kuukaudessa – riippuen tietysti siitä, kuinka usein ja intensiivisesti kengät ovat … Lue lisää

Lue artikkeli