Takkien aika!

Takki on iso osa talvipukeutumista. Ja mikä sen ihanampaa, kuin kietoutua takkiin, joka pitää käyttäjänsä lämpimänä juuri oikeassa suhteessa vallitsevaan säähän nähden – ja ilmaisee hänen tyyliään. 40 muodin ja ulkoilun brändimme monipuoliset talvitakkimallistot ulottuvat ajattomista malleista kauden trendikkäimpiin tyyleihin – haitpa eleganssia tai sporttista mallia. Talviset aamut ovat jo ovella, siksi pyysimme myymäläpäälliköitämme valitsemaan omasta mallistostaan ehdottoman suosikkinsa. Tässä 7 takkia, jotka kruunaavat talvilookisi.

Lexingtonin Helena-takki naisille sopii hyvin sekä rennompaan käyttöön että yhdistettynä siistimpään asuun. Puolipitkä, trenssimäinen takki sopii hyvin Suomen talveen paksun värikkään vuorensa ja vettähylkivän pinnan ansiosta. Vinkki: Yhdistä takki joko farkkujen, neuleen ja nilkkureiden kanssa tai polvipituisiin saappaisiin ja neulemekkoon. Viimeistele asu tyyliin sopivalla beigellä tai harmaalla huivilla!

Lexingtonin Helena-takki: outlet-hinta 199€, ovh 349€

Kari Traan Raundalen ei ole vain takki, vaan siinä yhdistyy kahden takin ominaisuudet: Päällimäinen takki pitää veden ja tuulen poissa, sisätakki puolestaan lämmittää ja ihastuttaa kauniilla kuoseillaan. Molemmat sopivat käytettäväksi niin yhdessä kuin erikseenkin. Takki on suunniteltu sinulle, joka haluat liikkua ulkona säällä kuin säällä – ja näyttää hyvältä! Kylmemmillä keleillä takkiin sopii alle erinomaisesti merinovillapaita ja paksumpi ulkoilutrikoo. Suosittelemme tätä settiä, kun haluat lähteä näyttävästi ja rohkeasti ulkoilemaan, sillä näillä pärjäät pienillä miinuskeleilläkin.

Raundalen L Jacket: outlet-hinta 199 €, ovh 299€

Kaipaatko talveesi hieman eleganssia? Klassikko, joka on viime vuosina tehnyt näyttävän paluun, on tekoturkki. Tiger of Swedenin Minimal-turkki on ylellisen pehmeää ja hivenen hohtavaa materiaalia, ja sitä löytyy useissa väreissä. Takki kuuluu Tiger Jeans- mallistoon, mikä tekee siitä täydellisen päällystakin arkeen farkkujen kanssa – ja erityisen näyttävän yhdistettynä jakkupukuun. Takissa on sen verran glamouria, että sitä on nähty myös cocktail-tilaisuuksissa!

Minimal-tekoturkki, outlet-hinta 188€, ovh 269€

Talvikauden vaatekaappi sisältää aina klassikoita, ja ajattomat ja iättömät takkimallit ovat edelleen yksi perinteisimmistä kausiluonteisista investoinneista. Hienostuneella minimalistisella estetiikalla varustetut Sandin kashmir-takit – miesten Major N ja naisten Parker (kumpikin 85% villaa, 15% kashmiria) – edustavat tätä tyyliä parhaimmillaan. Takit kruunaavat upean juhla-asun, mutta toimivat hienosti myös yhdistettynä farkkuihin, neuleeseen ja muhkeaan villahuiviin.

Miesten takki Major N nyt 234€, ovh 479€ / Naisten Parker-takki nyt 226€, ovh 539€

Laadukkaiden miesten villakangastakkien tyyssija on tietysti Turon myymälässä. Tällä hetkellä yksi suosituimmista malleista on kaksirivinen, siniharmaa, puolipitkä villakangastakki Tino. Takki sopii jokapäiväiseen käyttöön sekä puvun päällystakiksi. Takin materiaalina on italialaisen Bellandin laadukas villasekoite. Vinkki: Pue takin alle kevyt ja hengittävä merinovillainen poolopaita. Kylmemmillä ilmoilla voit lisätä kerroksiin kevyen toppaliivin sekä huivin, unohtamatta nahkahansikkaita.

Tino-takki: outlet-hinta 215€, ovh 349€

Entä lapsille? Kuoritakki on täydellinen vaate lapselle ulkoleikkeihin ja syksyn seikkailuihin! Polarn o. Pyretin takki on tuulen- ja vedenpitävä ja pitää siten lapsen lämpimänä säällä kuin säällä. Lisäksi vetoketjun ulko- ja sisäpuolella on tuulisuoja kylmyyttä ja kosteutta vastaan. Takki on kulutusta kestävää materiaalia, joka hengittää hyvin. Hieman viileämpinä päivinä kannattaa suosia kerrospukeutumista; pue tällöin kuoritakin alle lämmittävä, vedenpitävä windfleece-takki välikerroksesi. Ainutlaatuisen nepparilistan avulla windfleece-takki on kiinnitettävissä kuoritakkiimme. Windfleece toimii myös 2-in-1-vaatteena: sitä voi käyttää välikerroksen lisäksi myös kerroksena 3 eli ulkotakkina leudommalla säällä, kätevää ja monikäyttöistä!

Kuoritakki: outlet-hinta 69,93€, ovh 99,90€
Windfleece: outlet-hinta 45,43€, ovh 64,90€

Lisää luettavaa

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli