Syyskotoilun bestikset

Kaipaatko päivien lyhetessä ja viiletessä viihtyisyyttä kotiisi? Jollekin se tarkoittaa vajoamista sohvalle kirjan kanssa lämpimään huopaan kääriytyneenä, toiset valaisevat illoissa hämärtyvät huoneet kynttilöillä. Tai kenties olet rauhoittavien, aromaattisten iltakylpyjen suosija. Poimimme parhaimmistoa myymälöidemme hurmaavimmista uutuuksista – lue ja inspiroidu!

Sohvanvaltaajien luottojuttu ovat tietysti huovat ja viltit. Syksyn uutuushitti on Vallilan ohuen pehmeä Pihlaja-torkkupeitto, jonka kaunis lehtikuviointi toistuu peiton toisellakin puolella käänteisin värein. Jos kaipaat vähän erikoisempia värejä, Marimekon Räsymatto-huopa punaisen ja pinkin väriyhdistelmässä on klassisen moderni valinta! Kapea huopa sopii täydelliseksi shaaliksi olkapäille, ylellisen pehmeä mohair rentouttaa samalla kun lämmittää käyttäjäänsä. Tummempia sävyjä kaipaava puolestaan ihastuu takuulla Lexingtonin klassisen ruutukuvioiseen vilttiin. Argyylikuvioinen huopa on kudottu puhtaasta, uskomattoman pehmeästä villasta. Samasta kankaasta löytyy myös ihanan muhkea tyyny, jonka voi heittää sohvalle tai sängylle köllöttelyä pehmentämään. Balmuirin Salla-villahuopa on syvän viininpunainen ja huokuu syksyistä tunnelmaa.

Syysiltoihin luot helposti hempeää tunnelmaa kynttilöillä. Vallilan Harmonia-kynttilät piristävät kotisi hetkessä. Jos kaipaat tyylikästä muotoilua ja yksinkertaista värimaailmaa, suosittelemme Balmuirin ikonisia pallokynttilöitä. Niitä löydät useassa eri värissä. Marimekon Oiva Liekki -kynttilänjalan konstailematon design puolestaan sopii kotiin kuin kotiin ja niin arkeen kuin juhlaan.

Pihlaja-torkkupeitto (140×190 cm) Vallila: 38,50 € (ovh 55 €). Harmonia-kynttilä, Vallila: pieni 8,40 € (ovh 12 €), iso 12,60 € (18 €). Harmonia-tarjotin, Vallila: 9,80 € (ovh 14 €). Räsymatto-huopa (70 x 180 cm) Marimekko: 87,50 €(ovh 125 €).

Lämmin vesi rauhoittaa. Olitpa vaahtokylvyn tai saunan ystävä, hemmotteluhetken kruunaa tietysti ylellinen kylpytakki. Lexingtonin upea kylpytakki on valmistettu pehmeästä puuvillaveluurista. Etupuolella tyylitelty brodeerattu Lexington-logo. Kylvystä tai suihkusta on myös kiva astua pehmoiselle matolle. Balmuirin kylpymatossa on myös ajatonta eleganssia, joka freesaa koko kylpyhuoneen ilmettä.   

Kylpytakki unisex, Lexington: 125 € (ovh 179 €). Kylpymatto (50×80 cm) Balmuir: 28 € (ovh 40 €).

Ruutukuvioinen huopa, Lexington: 135 € (ovh 229 €). Ruutukuvioinen tyyny, Lexington: 53 € (ovh 89 €). Kynttilänjalka Oiva Liekki, Marimekko: 20 € (ovh 50 €). Pallokynttilät, 2 kpl, Balmuir: 25 € (ovh 39 €).  

Le Creuset tietää mitä syyskeittiöön kuuluu. Höyryävät keitot valmistuvat tyylikkäässä teräskattilassa. Lempi syyspiirakkasi leivontaan suosittelemme kivikeraamisia, herkullisen värisiä vuokia. Home & Cookin myymälään on juuri saapunut odotettu uutuus, eli Nespresson kahvikoneet – Täydellinen etäpäivien pelastus sekä oiva lahjaidea! Ja kuumat juomat nautitaan tietysti isoista, iloisen värikkäistä mukeista.   

Kuvassa: 3-PLY teräskattilat, Le Creuset: alk. 56,50 € (ovh 113 €). Kivikeraaminen piirakkavuoka (28 cm) Le Creuset: 24,50 € (ovh 49 €). Värikkäät mukit, Le Creuset: alk. 6,50 € (ovh 13 €).

Nespresso kahvikoneet nyt Home & Cookin myymälästä. Essenza Mini 69,95 € (ovh 99,95 €) ja Inissia 62,95 € (ovh 89,95 €).

   Tunnelmallisia kotoiluhetkiä kaikille!

Lisää luettavaa

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli