Suomalaista tyyliä ja designia Outlet-kylässä

Itsenäisyyspäivän kynnyksellä haluamme ylpeinä muistuttaa, kuinka upeaa kotimaista laatua, tyyliä ja designia ostoskylästämme löytyykään. Kysyimme samalla myymälöistä, minkä ikonisen tuotteen he haluaisivat nostaa valikoimastaan esille juuri itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Marimekko on 1950-luvulta lähtien valloittanut sydämiä niin kotimaassa kuin ulkomailla muodin ja sisustustuotteidensa abstrakteilla kuvioilla ja vahvoilla väreillä. Marimekkoa on kutsuttu yhdeksi maailman ensimmäisistä aidoista lifestyle-merkeistä.

Mini-markiisilaukku juontaa juurensa 70-luvulle asti. Laukussa on kaksi tukevaa kantokahvaa, ja kangas on paksua ja kestävää markiisikangasta, mikä tekee siitä täydellisen arkilaukun. Nämä kaksi herkullisen sinistä väriä ovat ajattoman tyylikkäät!

Marimekko: Mini-laukku. Outlet-hinta 49€ (ovh 70€).

Outlet-kylän uusin tulokas, Joutsen, on maailman pohjoisin untuvatuotteiden valmistaja. Joutsenen untuvatuotteet on suunniteltu kestämään aikaa ja ahkeraa käyttöä. Olet kenties jo tutustunut laadukkaisiin untuvapeittoihin ja -tyynyihin, mutta tiesitkö, että Joutsenen myymälästä löydät myös laajan valikoiman untuvatakkeja? Takkeja löytyy sekä kylmempiin keleihin että kevytuntuvamalleja.

Ilmatar-kevytuntuvatakki on nimensä puolesta Kalevasta inspiroitunut, ja materiaaliltaan henkäyksen kevyt. Mikrokuitukankaan sekä 100-prosenttisen untuvatäytteen yhdistelmä on suloisen pehmeä. Kaunis pystykaulus on paitsi lämmin, myös näyttävä yksityiskohta. 

Joutsen: Ilmatar-kevytuntuvatakki. Hinta nyt 179€ (ovh 409€).

Gugguu sai alkunsa vuonna 2012, kun siskoksilla, kolmen lapsen äideillä, oli haasteita löytää lapsilleen laadukkaita, tyylikkäitä ja kestäviä lastenvaatteita. Outlet-kylässä Gugguun myymälä on vuoden ajan ilahduttanut lastenvaatteiden ostajia kaudesta riippumatta aina yhtä ihanilla väreillä ja villeillä kuvioilla sekä laadukkailla materiaaleilla.

Gugguun Nauhapipo on todella suosittu merinovillainen pipo lapsille. Gugguun tuotteissa käytetään eettisesti kerittyä, mulesing-vapaata merinovillaa.

Gugguu: Nauhapipo, merinoa. Outlet-hinta 31,15€ (ovh: 44,50€).

Luhta on suurin pohjoismainen tekstiilialan yritys. Luhta Outlet myy meillä Luhta ja Luhta Home -merkkien lisäksi muun muassa Icepeak- Rukka- ja Ril’s-tuotteita. Kodintuotteista Luhdan yksi ikonisimmista on tietysti Laine-pyyhe. Pyyhe on hinta-laatusuhteeltaan Suomessa vertaansa vailla – tähän klassikkoon törmäät takuulla ympäri Suomea niin hotelleissa kuin kodeissa.

Luhta Outlet: Laine-pyyhe. Vieraspyyhe: outlet-hinta 5,57€ (ovh 7,95€) / kylpypyyhe: outlet-hinta 19,90€ (ovh 29,95€).

Vallila on suomalainen designyritys, joka on toiminut samoissa tiloissa Helsingin Vallilassa vuodesta 1939. Nykyään Vallila on täyden palvelun sisustustalona toimiva brändi, joka tuttujen kodinsisustustuotteiden ohella luo julkitilojen kankaita ja design-kalusteita. Outletin myymälämme sisustusvalikoimaan kuuluvat muun muassa kankaat, verhot, kapat, keittiötuotteet, mukit, pussilakanat, koristetyynyt, matot ja pientavaraa.

Kaunis Poseidon-sarja vie ajatukset vedenalaiseen maailmaan kauniine merihevosineen. Sarja on suunniteltu Suomessa ja sopii värimaailmansa ansiosta täydellisesti itsenäisyyspäivän teemaan!

Vallila: Poseidon-sarja. Hinnat nyt: kaitaliina 15,40€ (ovh 22€) / muki 10€ (ovh 18€) / kulho 14€ (ovh 20€).

Balmuirin synnyinsija on Pohjois-Suomessa, ja kaikki suunnittelutyö tehdään myös Suomessa, Helsingin Punavuoressa. Kauniissa miljöössä inspiraatio muuttuu mallistoiksi. Balmuirista kerrotaan, että Suomen kaunis pääkaupunki on innoittanut Helsinki-mallistoa. ”Rakastettu Helsinki-huivi on yksi ensimmäisistä Balmuir-tuotteista, joka on kulkenut mukana mallistossa alkuvuosista lähtien. 100 % kashmirhuivi valmistetaan käsityönä hienoimmasta, pehmeästä kashmirista. Erittäin korkean laadun takaa tarkkaan valikoidun materiaalin lisäksi langan huolellinen kehrääminen ja perinteinen neulonta. Huivi kevyt, mutta erittäin lämmin ja on erinomainen matkakumppani, sillä se menee pieneen tilaan eikä rypisty. Hyvin huollettuna Helsinki-huivi kestää käytössä pitkään.”

Balmuir: Helsinki-huivi, vaihtuvia eri värejä. Hinta nyt 139,50€ (ovh 279€).

Suomalaista kosmetiikkaa tarjoaa Outletissa Nordic Beauty Concept X Lumene -myymälä. Lumene on kaikille tuttu kotimainen kosmetiikkamerkki, joka hyödyntää pohjoisen luonnon raaka-aineita ja saa voimansa näistä tarkasti valituista raaka-aineista ja niiden erilaisista yhdistelmistä.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Lumenelta suositellaan laadukkaan HEHKU-sarjan tuotteita, jotka auttavat palauttamaan iholle sen luonnollisen säteilyn. Tyrniöljyn omega-rasvahapot sekä vitamiinit hoitavat ja suojaavat ihoa, ja puhdas pohjoinen lähdevesi antaa ihanaa kosteutusta. Kullalla koristetut pakkaukset sopivat myös mainiosti joulukuun juhlakauteen.

NBC x Lumene: Hehku-sarja: yö-ja päivävoide, silmänympärysvoide sekä siloittava kauneushoito, hinnat 20,90€/kpl (ovh 34,90-39,90€).

Tunnelmallista itsenäisyyspäivää kaikille!

Lisää luettavaa

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli