Sandin uutuuksia esittelyssä

Kun kuulimme, että Sandin myymälään on saapunut paljon upeita syys- ja talviuutuuksia, otimme kameran ja lähdimme kuvaamaan Sand Outletin myyjiä, jotka itse toimivat malleina, kun esittelivät meille kauden parhaimmistoaan. Naurua riitti vähintään yhtä paljon kuin vaatteiden ihastelua – ja löytyipä sieltä jokaisen oma suosikkikin, joka päätyi ostoskassiin. 

Tässä parhaita paloja malliemme valinnoista!

Rayne L Silkkimekko 227 € (ovh 379 €)

Vasemmalla: Asia dress 155 € (ovh 259 €). Gordon-kauluspaita 89 € (ovh 149 €), Iq-merinoneule 83 € (ovh 119 €), Sherman Napoli -bleiseri 293 € (ovh 489 €).
Oikealla: Retro coat 347 € (ovh 579 €), Sand merinovillahuivi 59 € (ovh 99 €).


Syksyn materiaaleista löytyy perinteistä villaa ja pehmeää kashmiria puvuissa, huiveissa, housuissa ja takeissa, mutta pääsimmepä leikittelemään myös silkillä ja vakosametilla. Väreissä liikutaan ruskeiden, oranssien ja tummien sävyjen maailmassa. Pehmeämpien värien ystävät ihastuvat takuulla hempeän roosan ja muiden pastellien valikoimaan, jota löytyy etenkin naisten housupuvuissa, topeissa, mekoissa ja neuleissa. Sandiin luottavat eivät vierasta kuvioita, ja löytyypä niitä nytkin; ruutua, kukallista, eläinprinttiä…  

Eleri-pooloneule 107 € (ovh 179 €), Opal-housut 149 € (ovh 249 €) sekä Parket cashmere coat 323 € (ovh 539 €).

Trisha-pooloneule 97 € (ovh 139 €), Bethney-hame 155 € (ovh 259 €).
Eleri-pooloneule 107 € (ovh 179 €), Opal-housut 149 € (ovh 249 €).
Gordon-kauluspaita 89 € (ovh 149 €), Graig citychino 89 € (ovh 149 €).

Joko löysit näistä oman suosikkisi?

Lisää luettavaa

Talvikuntoilun monta tyyliä

Kysyimme neuvoja ja vinkkejä Outlet-kylän brändeiltämme alkuvuoden kuntoilun tueksi, eli siihen, miten löytää kuntoilun ilo nyt pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan.

Lue artikkeli

Villanvaihtoviikot Kari Traalla

Uutta villaa vailla? Tuo meille vanhat Kari Traan tai Bulan villakerrastot tai -asusteet, niin saat uudesta merinovillasta 20%:n alennuksen Outlet- hinnasta!

Lue artikkeli

Aika säihkyä!

Juhlakausi on täällä! Mielestämme joulun aikaan kuuluu kimallus, vaikka nauttisit siitä vain omassa olohuoneessasi. Poimimme ihanien brändiemme valikoimista tuotteita, joilla luot itsellesi ja ympärillesi juhlailoa.

Lue artikkeli

Suomalaista tyyliä ja designia Outlet-kylässä

Itsenäisyyspäivän kynnyksellä haluamme ylpeinä muistuttaa, kuinka upeaa kotimaista laatua, tyyliä ja designia ostoskylästämme löytyykään.

Lue artikkeli