Saapuminen - Helsinki Outlet
Uniikki ostoskylä vailla vertaa

Helsinki Outlet on ilahduttava ja viihtyisä merkkimyymälöiden outlet-kylä kätevien kulkuyhteyksien leikkauspisteessä Helsingissä. Meillä vietät vaikka koko päivän tehden kesän parhaat ja edullisimmat muodin, kodintuotteiden ja lastenvaatteiden hankinnat.

Sijainti ja saapuminen

Helsinki Outlet sijaitsee Helsingissä, Kehä III:n varrella, Vantaan IKEA:a vastapäätä. Autolla pääset meille Helsingin keskustasta noin 20 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentältä vain 10 minuutissa.

Tatti 17, 00760 Helsinki, Finland

Helsingin keskustasta tullessa aja Lahdenväylää pohjoiseen Lahden suuntaan ja käänny Kehä III:n rampista länteen. Lentoaseman suunnalta tullessa aja Kehä III:a itään ja poistu kehältä Hakkilan liittymästä.

Aivan Helsinki Outletin vieressä Korvasienentien pysäkillä pysähtyy myös Leppävaaran ja Hakunilan välillä kulkeva bussilinja 553.

Yhdistät reissuun näppärästi myös muita seudun matkakohteita; Vantaan IKEA sijaitsee vastapäätä, tiedekeskus Heureka ja viihdekeskus Flamingo vain 10 min ajomatkan päässä.

Etäisyyksiä

Helsingin keskusta 26km
Helsinki-Vantaan lentoasema 11km
Tampere 180km
Turku 174km
Hämeenlinna 100km
Lahti 90km
Porvoo 40km

Tutustu tarjouksiin

Helsinki Outletin myymälöiden alennukset ovat aina 30–70% normaalihinnoista, minkä lisäksi ilahdutamme jatkuvasti erityistarjouksilla!

Tulevat tapahtumat

Outlet-kylä on nyt Joulukylä!

Joulukylän tunnelma upeine valoineen ja kuusineen valtaa Outletin la 13.11.! Paikalla myös esiintyjiä ja jouluisia vieraita.

Lue lisää

Ostoskylä viettää synttäreitä!

Ouletissa syyslomaviikon kunniaksi luvassa erikoisohjelmaa…

Lue lisää

Ostoskylä viettää syyslomaviikkoa!

Ouletissa syyslomaviikon kunniaksi luvassa erikoisohjelmaa…

Lue lisää

Valojen yössä shoppaillaan klo 23 asti

Late Night Shopping on täällä taas! Syysilta tuo jälleen Late Night Shopping -tapahtuman Outlet-kyläämme! Perjantaina 3.9. kaikki myymälämme ovat avoinna kello 23 saakka. Shoppaajia hemmotellaan huippualennuksilla ja muulla pienemmällä oheisohjelmalla. Kylässä huikeita Late Night shopping -tarjouksia kaikilta brändeiltä koko viikonlopun ajan ja erikoistärpit vielä perjantai-iltana klo 19-23. Katso huipputarjoukset Illan erikoisuutena tuomme ostoskylään valoteoksia. Kiipeile … Lue lisää

Lue lisää
Katso kaikki tapahtumat