Turvallisin mielin ostoksille

Haluamme korostaen muistuttaa, että asiakkaiden ja oman henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Huomioimme jatkuvasti päivitetyt viranomaisohjeistukset, ja lisäämme tarvittaessa asiakasviestintää sekä järjestyksenvalvontaa alueella. Painotamme myös ulkotilojen hyödyntämistä myymälöihin jonottamisessa. Pyydämmekin Sinua meillä asioidessa huomioimaan ohjeistukset myymälöiden ja ravintoloiden asiakasmäärissä sekä muistuttaa käsidesien käytöstä ja maskien vahvasta suosituksesta.

Kansainvälinen kauppakeskusten turvallisuusasioihin erikoistunut Safe Shopping Centers on myöntänyt Helsinki Outletille COVID-19 COMPLIANT -sertifikaatin todisteeksi Outletin ensiluokkaisen huolellisista toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Sertifinoinnissa auditoitiin mm.
– asiakas- ja henkilökunnan tilojen tehostettua siivousta 
– käsidesin tarjoamista asiakkaille myymälöissä ja sisäänkäyntien yhteydessä
– tehostetusta hygieniasta viestimistä alueella (kyltit, maskisuositus, kuulutukset 30 min välein)
– yleisen turvallisuuden valvontaa keskuksessa

Outlet-kylämme sai erityismaininnan selkeistä koronaohjeistuksissa asiakas- ja henkilökunnan tiloissa seuraavasti (suora lainaus): ”Your guidance of the customers and tenants premises were the best that I have seen in Finland”.

Kiitos kaikille käynneistänne ja ymmärryksestä näinä poikkeusaikoina. Pidetään toisistamme huolta.

Lisää luettavaa

Liven juontajaksi!

Uusinta uutta Outlet-kylän keväässä ovat olleet huippusuositut Live Shopping -tapahtumat, joita olemme järjestäneet maaliskuusta lähtien. Nyt haemme muutaman viikon kuluttua kuvattavaan liveshoppailuiltaan uutta juontajaa. Oletko se sinä? Oma tyyli, aitous ja rohkeus ovat osa brändiämme, siksi toivomme myös juontajan huokuvan näitä ominaisuuksia. Olethan sujuvasanainen heittäytyjä, jolla kodinsisustus on lähellä sydäntä – ja jolta ei lopu … Lue lisää

Lue artikkeli

L’Occitane avaa myymälän Outlet-kylään ke 28.4.

Laatukosmetiikan L’Occitane avaa ke 28.4.!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli

Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-kylän alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä pienellä jääkentällä luistellen.

Lue artikkeli