Turvallisin mielin ostoksille

Haluamme korostaen muistuttaa, että asiakkaiden ja oman henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Huomioimme jatkuvasti päivitetyt viranomaisohjeistukset, ja lisäämme tarvittaessa asiakasviestintää sekä järjestyksenvalvontaa alueella. Painotamme myös ulkotilojen hyödyntämistä myymälöihin jonottamisessa. Pyydämmekin Sinua meillä asioidessa huomioimaan ohjeistukset myymälöiden ja ravintoloiden asiakasmäärissä sekä muistuttaa käsidesien käytöstä ja maskien vahvasta suosituksesta.

Kansainvälinen kauppakeskusten turvallisuusasioihin erikoistunut Safe Shopping Centers on myöntänyt Helsinki Outletille COVID-19 COMPLIANT -sertifikaatin todisteeksi Outletin ensiluokkaisen huolellisista toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Sertifinoinnissa auditoitiin mm.
– asiakas- ja henkilökunnan tilojen tehostettua siivousta 
– käsidesin tarjoamista asiakkaille myymälöissä ja sisäänkäyntien yhteydessä
– tehostetusta hygieniasta viestimistä alueella (kyltit, maskisuositus, kuulutukset 30 min välein)
– yleisen turvallisuuden valvontaa keskuksessa

Outlet-kylämme sai erityismaininnan selkeistä koronaohjeistuksissa asiakas- ja henkilökunnan tiloissa seuraavasti (suora lainaus): ”Your guidance of the customers and tenants premises were the best that I have seen in Finland”.

Kiitos kaikille käynneistänne ja ymmärryksestä näinä poikkeusaikoina. Pidetään toisistamme huolta.

Lisää luettavaa

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli

Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-kylän alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä pienellä jääkentällä luistellen.

Lue artikkeli

Talvikuntoilun monta tyyliä

Kysyimme neuvoja ja vinkkejä Outlet-kylän brändeiltämme alkuvuoden kuntoilun tueksi, eli siihen, miten löytää kuntoilun ilo nyt pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan.

Lue artikkeli

Villanvaihtoviikot Kari Traalla

Uutta villaa vailla? Tuo meille vanhat Kari Traan tai Bulan villakerrastot tai -asusteet, niin saat uudesta merinovillasta 20%:n alennuksen Outlet- hinnasta!

Lue artikkeli