Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-keskuksemme ulkotilat luovat upeita mahdollisuuksia tarjota asiakkaille aina jotain uutta ja ainutlaatuista. Nyt runsaslumisen talven myötä alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä kiiltävällä jääkentällä luistellen. 

Outletissa ulkotiloista nauttiminen ei missään nimessä rajoitu pelkästään kesäkauteen, vaan säiden viiletessä löytyy ihan uusia mahdollisuuksia. Joulukuussa ostoskylän keskusaukiolle rakennettiin kaksi upeaa havuin koristeltua ja viltein, lyhdyin ja nojatuolein sisustettua talviterassia. Nyt kun vielä saatiin lunta, päätimme ottaa siitäkin kaikki ilo irti. Haluamme luoda talvipäiviin iloa ja puuhaa kaikille Helsinki Outletin kävijöille.

Lumipuisto, joka sijaitsee Outlet-kylän itäpäädyn sisäänkäynnin läheisyydessä, on kaikille maksuton ja avoinna arkisin klo 10-20 sekä lauantaisin klo 10-19 ja sunnuntaisin klo 12-18. Lumipuistossa järjestetään helmi- ja maaliskuun aikana myös muuta oheisohjelmaa.

Tulkaahan siis koko perhe kera luistimin ja liukurein viettämään ihanaa aikaa lumipuistossamme shoppailun lomassa!

Lisää luettavaa

Liven juontajaksi!

Uusinta uutta Outlet-kylän keväässä ovat olleet huippusuositut Live Shopping -tapahtumat, joita olemme järjestäneet maaliskuusta lähtien. Nyt haemme muutaman viikon kuluttua kuvattavaan liveshoppailuiltaan uutta juontajaa. Oletko se sinä? Oma tyyli, aitous ja rohkeus ovat osa brändiämme, siksi toivomme myös juontajan huokuvan näitä ominaisuuksia. Olethan sujuvasanainen heittäytyjä, jolla kodinsisustus on lähellä sydäntä – ja jolta ei lopu … Lue lisää

Lue artikkeli

L’Occitane avaa myymälän Outlet-kylään ke 28.4.

Laatukosmetiikan L’Occitane avaa ke 28.4.!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli

Talvikuntoilun monta tyyliä

Kysyimme neuvoja ja vinkkejä Outlet-kylän brändeiltämme alkuvuoden kuntoilun tueksi, eli siihen, miten löytää kuntoilun ilo nyt pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan.

Lue artikkeli