Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-keskuksemme ulkotilat luovat upeita mahdollisuuksia tarjota asiakkaille aina jotain uutta ja ainutlaatuista. Nyt runsaslumisen talven myötä alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä kiiltävällä jääkentällä luistellen. 

Outletissa ulkotiloista nauttiminen ei missään nimessä rajoitu pelkästään kesäkauteen, vaan säiden viiletessä löytyy ihan uusia mahdollisuuksia. Joulukuussa ostoskylän keskusaukiolle rakennettiin kaksi upeaa havuin koristeltua ja viltein, lyhdyin ja nojatuolein sisustettua talviterassia. Nyt kun vielä saatiin lunta, päätimme ottaa siitäkin kaikki ilo irti. Haluamme luoda talvipäiviin iloa ja puuhaa kaikille Helsinki Outletin kävijöille.

Lumipuisto, joka sijaitsee Outlet-kylän itäpäädyn sisäänkäynnin läheisyydessä, on kaikille maksuton ja avoinna arkisin klo 10-20 sekä lauantaisin klo 10-19 ja sunnuntaisin klo 12-18. Lumipuistossa järjestetään helmi- ja maaliskuun aikana myös muuta oheisohjelmaa.

Tulkaahan siis koko perhe kera luistimin ja liukurein viettämään ihanaa aikaa lumipuistossamme shoppailun lomassa!

Lisää luettavaa

Ilahduta isänpäivänä laatulahjalla

Isänpäivä lähestyy, eikä lahjaa ole vielä hankittuna? Ei syytä huoleen, sillä yli 40 merkkimyymälästämme löydät lahjaideat joka lähtöön.

Lue artikkeli

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli