L’Occitane avaa myymälän Outlet-kylään ke 28.4.

L’Occitanen laajasta tuotevalikoimasta löydät eri ihotyypeille ja eri ihonhoidon tarpeisiin sopivat kasvojenhoitotuotteet, ravitsevat ja kiinteyttävät vartalonhoitotuotteet, hurmaavat hajuvedet sekä suositut käsivoiteet ja saippuat. Valikoimistamme löydät myös tuotteita kotiin, kuten tuoksukynttilöitä ja kotituoksuja. Koko valikoima aina vähintään -30 % ovh:sta.

Avajaisten kunniaksi uudessa myymälässä erikoistarjous:

Almond Favorite Kit -tuotepakkaus lahjaksi 42€ ostoksen yhteydessä. Pakkauksen arvo on 24.50€. Voimassa 28.4.-2.5. tai niin kauan kuin lahjapakkausta riittää. Rajattu erä.

Pakkaus sisältää:

  • Almond Shower Oil -suihkuöljy 75 ml
  • Almond Shampoo 75 ml
  • Shea Light Face Cream -kasvovoide 8 ml
  • Shea Hand Cream – käsivoide 10 ml

Tervetuloa tutustumaan L’Occitanen ylellisten tuotteiden maailmaan!

Lisää luettavaa

Liven juontajaksi!

Uusinta uutta Outlet-kylän keväässä ovat olleet huippusuositut Live Shopping -tapahtumat, joita olemme järjestäneet maaliskuusta lähtien. Nyt haemme muutaman viikon kuluttua kuvattavaan liveshoppailuiltaan uutta juontajaa. Oletko se sinä? Oma tyyli, aitous ja rohkeus ovat osa brändiämme, siksi toivomme myös juontajan huokuvan näitä ominaisuuksia. Olethan sujuvasanainen heittäytyjä, jolla kodinsisustus on lähellä sydäntä – ja jolta ei lopu … Lue lisää

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli

Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-kylän alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä pienellä jääkentällä luistellen.

Lue artikkeli

Talvikuntoilun monta tyyliä

Kysyimme neuvoja ja vinkkejä Outlet-kylän brändeiltämme alkuvuoden kuntoilun tueksi, eli siihen, miten löytää kuntoilun ilo nyt pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan.

Lue artikkeli