Liven juontajaksi!

Uusinta uutta Outlet-kylän keväässä ovat olleet huippusuositut Live Shopping -tapahtumat, joita olemme järjestäneet maaliskuusta lähtien. Nyt haemme muutaman viikon kuluttua kuvattavaan liveshoppailuiltaan uutta juontajaa. Oletko se sinä?

Oma tyyli, aitous ja rohkeus ovat osa brändiämme, siksi toivomme myös juontajan huokuvan näitä ominaisuuksia. Olethan sujuvasanainen heittäytyjä, jolla kodinsisustus on lähellä sydäntä – ja jolta ei lopu jutut kesken livelähetyksen. Aiempi kokemus juontokeikoista ei välttämätön. Luvassa yksi sisustusaiheinen livekuvaussessio Helsinki Outletissa toukokuun lopussa. Palkaksi tarjoamme shoppailurahaa ihaniin merkkimyymälöihimme.

Miten hakea:

Lähetä lyhyt video itsestäsi ja kerro samalla, miksi juuri sinä sopisit liven juontajaksemme meilitse osoitteeseen info@helsinkioutlet.fi. Otsikoksi Liven juontajahaku, haethan su 16.5. klo 23.59 mennessä. Lisätietoja voit kysellä samasta osoitteesta.

Ota rohkeasti yhteyttä. Toivottavasti tavataan pian!

Lisää luettavaa

L’Occitane avaa myymälän Outlet-kylään ke 28.4.

Laatukosmetiikan L’Occitane avaa ke 28.4.!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli

Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-kylän alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä pienellä jääkentällä luistellen.

Lue artikkeli

Talvikuntoilun monta tyyliä

Kysyimme neuvoja ja vinkkejä Outlet-kylän brändeiltämme alkuvuoden kuntoilun tueksi, eli siihen, miten löytää kuntoilun ilo nyt pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan.

Lue artikkeli