Kesäulkoilun suosikit

Outlet-kylästä löydät pukeutumiseen varusteet ulkoiluun, olipa kesäaktiviteettinasi metsäretki, patikointi, lenkkeily, uinti tai golfaus.

Haglöfsin myymälästä löydät monenlaisia paitoja, housuja ja takkeja ulkoiluun. Kesällä materiaalin on oltava ohutta ja hengittävää, mutta samalla kestävää ja vettähylkivää. Yksi kestosuosikeista näillä ominaisuuksilla on softshell-materiaali. Myymälästä löydät myös rennompaa ns. lifestyle-valikoimaa sekä laadukkaat reput ja rinkat.

Suomalaisen Haltin valikoima pohjautuu ajattomaan designiin, joka näkyy tuotteidemme ulkonäössä, selkeissä ja vähäeleisissä linjoissa, kestävyydessä ja käyttökokemuksessa. Haltin myymälästä löydät takkeja, housuja, paitoja ja asusteita maastoon kuin maastoon. Laadukkaat kengät kuuluvat tietysti ulkoilijan tärkeimpiin varusteisiin; mukavissa kengissä on helppo nauttia luonnosta säästä ja reitistä riippumatta.

Joko olet tutustunut norjalaiseen premium-ulkoilumerkki Norrønaan? Etenkin lasketteluvaatteista tunnettu Norrøna tarjoaa kesäkauden retkeilyyn ja kiipeilyyn värikkäitä takkeja, housuja ja paitoja, joissa uniikkeja yksityiskohtia. Tekniset tuotteet ovat erityisen kestäviä.

Luhdan suuresta outlet-myymälästä löytyy monipuolinen urheilupuoli. Valikoimassa myös suomalaisten rakastamat Ice Peak ja Rukka, jotka tarjoavat laadukkaita ulkoiluvaatteita, kaikkea kuoritakeista -ja housuista kevytuntuvatakkeihin ja parkoihin.

Peak Performancen laaja valikoima sopii aktiivisille. Näistä suosittuja juuri nyt ovat takit, shortsit ja paidat, joissa käyttäjä voi nauttia niin kuumista kesäpäivistä kuin tuulisista patikoinneista. Rennompaan ulkoiluun sopivat kauniit urheilulliset mekot, pikeet ja lippikset, joita löytyy kesäisen kirkkaissa ja pastellisävyissä.

Timberland/Catmandoo pitää sisällään ikonisten maihareiden, purkkareiden ja lenkkareiden lisäksi joukon eri laatumerkkien vaatteita ja asusteita. Myymälästä löydät mm. Umbron ja Speedon urheilullisia uimapukuja ja -tarvikkeita, pikeitä ja takkeja.

J.Lindebergin myymälästä löydät tällä hetkellä miesten ja naisten klassisen muodin ohella laajan valikoiman tyylikkäitä golf-vaatteita: shortseja, mekkoja, hameita, housuja, pitkähihaisia ja lyhythihaisia pikeitä ja takkeja. Tuotteet on valmistettu kevyistä, kosteutta hylkivistä tekstiileistä, jotta voit keskittyä peliisi täysillä.

Kari Traa tarjoaa naisten suunnittelemia urheiluvaatteita naisille. Hempeän värikkäistä vaatteista tunnettu merkki tarjoaa treenivaatteiden – trikoiden, takkien ja fleecejen – lisäksi merinovillaiset aluskerrastot, jotka sopivat ulkoiluun ympäri vuoden.

Björn Borg on juoksijan ja kesätreenaajan luottovalinta. Kesän valikoimassa tutulla logolla varustetut trikoot, shortsit, t-paidat, topit ja hupparit sekä reput ja laukut nyt saatavilla kauniissa trendiväreissä.

Kaikissa myymälöissämme on juuri nyt käynnissä kesäale. Parhaimpiin ajankohtaisiin tarjouksiin voit tutustua tästä. Myymälöistä löydät paljon lisää ja valikoimaa täydennetään viikoittain.

Lisää luettavaa

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli