Jokasään liikkujille

Outlet-kylästä löydät laajan valikoiman varusteita urheilupukeutumiseen. Meiltä löydät vaatteet ja asusteet sisätreenistä vaellukseen, lasketteluun tai metsässä retkeilyyn. Haastattelimme muutamia sporttibrändien myymälöidemme edustajia tiedustellaksemme, millaisiin tuotteisiin kukin merkki on erikoistunut ja mitä outlet-myymälöistä kannattaa tulla hakemaan juuri nyt.

Ekologiset, nopeasti kuivuvat ja kestävät materiaalit – Haglöfs on erikoistunut valmistamaan vaatteita heille, jotka viihtyvät ulkona säässä kuin säässä, pysyen kuivana ja lämpimänä. Luontoon seikkailemaan lähdetään toimivilla varusteilla, joiden jokainen yksityiskohta on tehty helpottamaan käyttäjänsä elämää. Syksyn ulkoiluun Haglöfs suosittelee monikäyttöisiä, laadukkaita kuorivaatteita. Samaa kuoritakkia voi käyttää sekä lämpimällä sadesäällä että oikeanlaisella aluspukeutumisella jopa talvisemmissakin olosuhteissa.

Myös suomalainen premium-ulkoilubrändi, Halti, suosittelee syksyyn teknisiä, vedenpitäviä vaatteita ja asusteita. Halti vinkkaa kokeilemaan DrymaxX®-tuotteita. DrymaxX® on Haltin oma, vuonna 1995 markkinoille tullut hengittävä, veden- ja tuulenpitävä kalvo, joka löytyy vaatteen päällyskankaan ja vuorikankaan välistä. Kalvo suojaa vaatetta tai kenkää sateelta ja tuulelta päästäen höyrystyneen kosteuden ulos. 

Helly Hansen on tuttu HH-logosta sekä purjehdus-, vaellus- ja hiihtovalikoimansa heijastimista ja kirkkaista hupuista. Outlet-myymälästä löytyy näiden lisäksi myös laaja valikoima vapaa-ajan tuotteita. Suurin osa ulkoiluvaatteista on hengittäviä, veden- ja tuulenpitäviä Helly Tech – kalvollisia tuotteita. Purjehdustakit sopivat hyvin myös ulkoiluun ja vapaa-aikaan korkean vedenpitävyyden ja hengittävyytensä ansiosta, siksi törmäät Helly Hanseniin niin metsässä, vesillä kuin kaupunkiympäristössäkin. Mutta tiesitkö, että Helly Hansenin mymälämme tarjoaa myös tyylikkäitä vedenpitäviä ulkoilukenkiä?

Norjalaisen Norrønan myymälästä löydät kattavan valikoiman vedenpitäviä takkeja ja housuja ulkoiluun ja lasketteluun. Syksyn valikoimaan kuuluu myös paljon untuvatakkeja. Siisteissä ja hyvänmallisissa untuvatakeissa sekä untuva että pintakangas on käsitelty vettähylkiväksi, joten takki on säänkestävä. Untuvatakit myös pakkautuvat pieneen tilaan, joten takin voi helposti kantaa mukana repussa. Toinen kestosuosikki merkiltä ovat Norrønan merinovillaiset aluskerrastot. Norrønan käyttämä merinokuitu on erittäin hienoa (17,5 mikronia) ja täten silkkimäisen pehmeä päällä. Aluskerrastot ovat myös sen verran ohuita (170 g), että ne sopivat hyvin ympärivuotiseen käyttöön. Merinovilla on luonnontuote, joka kerätään merinolampaista. Norrøna käyttää aluskerrastoissa australialaisten merinolampaiden villaa, joka on mulesing-vapaata. Merinovillan parhaat hyödyt ovat sen lämmönsäätely sekä kosteudensiirto. Merinovilla pitää sinut lämpimänä myös hikisenä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta. Merinovilla on myös hyvin antibakteerista, jolloin tuulettaminen riittää pitämään vaatteen raikkaana.

Myös Kari Traan tuotteista suosittelemme erityisesti laadukkaita merinovillatuotteita. Kari Traa tarjoaa naisille kaikenlaiseen urheiluun soveltuvia vaatteita, joissa on etenkin panostettu leikkisyyteen, väreihin ja toiminnallisuuteen. Lisäämällä päällysvaatteiden alle merinokerraston, saat lisälämpöä treeniin, ja merinovilla pitää sinut kuivana ja lämpimänä, vaikka se kastuisikin. Merinokerrastoja on haettu paljon ulkoiluun, mutta pehmeytensä ja mukavuutensa vuoksi myös ihan kotikäyttöön ja etätyöskentelyasuksi. Merinovillaa löytyy valikoimasta kattavasti rintaliivejä ja sormikkaita myöten. Kari Traalta vinkataan, että kerrospukeutumiseen kannattaa panostaa: Hankkimalla hyvät ja laadukkaat aluskerrastot päällysvaatteiden alle, saat treenistä kaiken irti säässä kuin säässä. Mallistossa on paljon hyviä vaihtoehtoja ulkoiluun, mutta etenkin Eva Jacket (kuvassa alavas.) on yksi Kari Traan myyjien ja asiakkaiden lemppareista syyssäihin. Takki on joustava, kevyt sekä vettähylkivä ja tuulenpitävä strategisista kohdista. Takin helmassa on myös kuminauha edistämässä takin istuvuutta sekä hyvät heijastimet. Takin kaveriksi voi helposti yhdistää Signe Tightsit, joista löydät samat ominaisuudet kuin takista. Trikoissa on myös lämmin harjattu sisäpinta ja sileä pintamateriaali, ja ne sopivat hyvin kerrospukeutumiseen.

Athleisure-pukeutujat tuntevat hyvin Peak Performancen, joka on teknisten urheilu- ja harrastusvaatteiden ohella erikoistunut urbaaneihin sporttivaatteisiin. Urheilullisia vaatteita näkee nykyään paljon myös katukuvassa. Etenkin Helium- ja frost -takki ovat  sopivat täydellisesti alkusyksyyn. Molemmat takit on valmistettu teknisestä materiaalista, mikä lämmittää ja hengittää hyvin. Lisäksi Peakin mallistosta on mainittava hupparit ja colleget! Peak Performancen hupparit ovat mieluisia kestosuosikkeja niiden mukavuuden, klassisen tyylin ja useiden värivaihtoehtojen ansiosta. 

Sisätreenaaja luottaa Björn Borgiin. Tuotteet on suunniteltu aktiivisille ja trenditietoisille treenaajille. Outlet-myymälän valikoimasta löydät urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet, asusteet, kengät ja alusvaatteet aikuisille ja lapsille. Tällä hetkellä erityisesti alusasut, treenivaatteet ja vapaa-ajan collegeasut ovat erityisen suosittuja. Björn Borgin hyvin istuvat ja hengittävät alusasut ja tekniset vaatteet sopivat erinomaisesti myös aluspukeutumiseen viilenevillä säillä.

Urheilubrändiemme parhaimpiin ajankohtaisiin tarjouksiin voit tutustua tästä. Myymälöistä löydät paljon lisää, ja valikoimia täydennetään viikoittain.

Lisää luettavaa

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli