Isänpäivälahjoja moneen makuun

Jos kaipaat inspiraatiota isänpäivän lahjaostoksille, olet tullut oikeaan paikkaan! 40 merkkimyymälästämme löydät lahjaideat, nauttipa lahjan saaja enemmän hemmottelusta, käytännöllisistä jutuista tai elämyksellisyydestä. Meiltä ostat lahjat myös aina edullisemmin, sillä hinnat tuttuun tapaan aina vähintään -30 % ovh:sta.

Laadukkaat nahkatuotteet ovat käytännöllinen valinta ja ne kestävät kulutusta.

Tiger of Sweden: läppärikotelo outlet-hinta 209 € (ovh 299 €), toilet bag outlet-hinta 90 € (ovh 129 €). Samsonite: korttikotelo outlet-hinta 20 € (ovh 29 €). Levi’s: nahkavyö outlet-hinta 24 € (ovh 35 €).

Kotoilusta nautiskeleville löytyy myös kivoja vaihtoehtoja. Ylellinen kylpytakki sopii täydellisesti talveen, ja sen kaveriksi tietysti pehmeät tohvelit. Rennossa oloasussa tärkeää on ohut, laadukas materiaali, ja siinä lahjansaaja viihtyy viikonloppuisin ja pärjää pitkälle etäpäivien aamuihin…

Gant: pyjamapaita outlet-hinta 20 € (ovh 49,90 €), pyjamahousut outlet-hinta 20 € (ovh 79,90 €), kylpytakki outlet-hinta 99 € (ovh 149 €). Balmuir: Como-tohvelit nyt 20 € (ovh 40 €). Björn Borg: miesten Striped-pyjamhousut nyt 24,95 € (ovh 49,95 €). Umbro: college-housut nyt 19,90 € (ovh 39,90 €).

Farkku toimii aina. Leviksen kestosuosikki on tietysti farkut, mutta tämän syksyn yksi suurin hitti on vuorellinen farkkutakki.  

Levi’s: farkkutakki outlet-hinta 98 € (ovh 140 €), 501 farkut outlet-hinta 63 € (ovh 90 €).

Vuodenaikaan sopiva ja aina oiva lahja on hyvälaatuinen neule. Myymälöistämme löydät useita eri malleja, me suosittelemme lahjaksi etenkin ohuita neuleita t- tai kauluspaidan päälle sekä kauluksellisia malleja.

Hugo Boss: ohut neule, jossa kaulus, outlet-hinta 95 € (ovh 139,95 €).
J. Lindeberg: ohut merinoneule outlet-hinta 70 € (ovh 100 €).

Vietätpä tänä vuonna pikkujouluja pienessä porukassa tai virtuaaliympäristössä, tyylikkyydestä ei tarvitse tinkiä. Tällöin helppo tapa piristää asua juhlallisempaan suuntaan on näyttävä solmio, rusetti ja taskuliina.

Hugo Boss: solmiot alk. 34 € (ovh 49,95 €). Turo: taskuliinat alk. 19 € (ovh 39-59 €).

Sukat ja bokserit? Ei kaikkein ainutlaatuisin lahjaidea. Mutta myönnettäköön, että hyvälaatuiset, hyvännäköiset asusteet ovat mainio piriste arkeen – ja käytännöllisyydessä vertaansa vailla!

Hugo Boss: Bokserit 3 kpl, outlet-hinta 30 € (ovh 43,90 €). Turo: Falke-sukat, outlet-hinta 11,90 € (ovh 19 €).

Jos näistä ei vielä löytynyt sopivaa vaihtoehtoa, tai jos haluat antaa lahjansaajalle vapautta valita, löydät meiltä myös supersuositun, jokaiseen liikkeeseemme käyvän lahjakortin. Lue lisää Outlet-kylän lahjakortista.

Lisää luettavaa

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli

Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-kylän alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä pienellä jääkentällä luistellen.

Lue artikkeli

Talvikuntoilun monta tyyliä

Kysyimme neuvoja ja vinkkejä Outlet-kylän brändeiltämme alkuvuoden kuntoilun tueksi, eli siihen, miten löytää kuntoilun ilo nyt pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan.

Lue artikkeli