Helly Hansen avaa myymälän Outletiin 14.8.

Suomalaisten rakastama norjalainen ulkoiluvaatebrändi Helly Hansen avaa myymälän Outletiin perjantaina 14.8. klo 10.00. Tätä on odotettu, sillä kyseessä on Helly Hansenin ensimmäinen oma myymälä Suomessa.

Helly Hansen tuo 270 m2:n suuruiseen myymälään mallistonsa suosituimpia vaatteita ja asusteita eri tuotekategorioista. Tarjolla on vaatteita sekä jalkineita ja laukkuja naisille, miehille ja lapsille edullisin outlet-hinnoin.

Haluamme, että Helly Hansen tuotteet ovat tarjolla siellä missä asiakkaammekin ovat; kylässä on edustettuina muitakin outdoor-brändejä, mikä luo synergiaa. Näin asiakkaille on samassa myymäläkeskittymässä tarjolla mahdollisimman useita kiinnostavia vaihtoehtoja. Uskonkin, että Helly Hansen tuo kaikkiaan toivotun lisän Helsinki Outlet-kylän tarjontaan”, maajohtaja Kai Kantanen kertoo brändin tiedotteessa aiheesta.

Tietoa Helly Hansenista

Norjassa vuonna 1877 perustettu Helly Hansen on yksi johtavista teknisten purjehdusasujen, huippuluokan hiihtoasujen ja laadukkaiden työvaatteiden valmistajista. Helly Hansenin ulkovaatteita, alusvaatteita, urheiluvaatteita ja jalkineita myydään yli 40 maassa, ja niihin luottavat niin ulkolajien ammattilaiset kuin harrastajatkin kaikkialla maailmassa.

Lisää luettavaa

Ilahduta isänpäivänä laatulahjalla

Isänpäivä lähestyy, eikä lahjaa ole vielä hankittuna? Ei syytä huoleen, sillä yli 40 merkkimyymälästämme löydät lahjaideat joka lähtöön.

Lue artikkeli

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli