Ilmainen pysäköinti ostoskylässä

5 yleistä vaivaa voivat johtua vääränlaisista nukkumisasennoista

Olkapään kipu ja käsien puutuminen

Jos olkapäähän kohdistuu kylkimakuulla liikaa painetta, se voi johtaa epäergonomiseen asentoon ja hermojen sekä verisuonten puristukseen. Käden puutuminen ja sormien pistely ovat yleisiä oireita, jotka voivat johtua liian kovasta alustasta tai liian matalasta tyynystä, tai näiden yhdistelmästä.

Niskan jäykkyys

Riippumatta nukkuma-asennosta, selkärangan tulisi olla mahdollisimman luonnollisessa asennossa. Oikeanlainen tyyny, sen materiaali ja korkeus ovat tärkeitä tekijöitä. Jos nukut selälläsi, varmista, ettei tyyny ole liian korkea, mikä voi aiheuttaa niskan voimakasta venytystä.

Kuorsaus

Ensimmäinen askel kuorsauksen vähentämiseksi on nukkuminen kylkiasennossa oikeanlaisen patjan ja tyynyn tukemana. Tämä voi myös vähentää öisiä hengityskatkoksia, jotka usein liittyvät uniapneaoireyhtymään ja voivat olla asentoriippuvaisia.

Selkäkipu

Valitse patja asiantuntijan avustuksella, sillä liian kova tai pehmeä patja voi ohjata vartalon epäergonomiseen asentoon ja aiheuttaa selkäkipuja.

Katkonainen uni

Jatkuva asennon vaihtelu yöllä voi johtaa katkonaiseen uneen. Epäergonominen ja epämukava asento voi johtua makuualustasta. Yksilöllisesti valittu, painetta oikein jakava patja ja tyyny voivat auttaa kehon pysymään ergonomisessa asennossa läpi yön.

 

Tempurin koulutetut nukkumisergonomian asiantuntijat auttavat sinua löytämään oikean nukkumisasennon.

nukkuminen
nukkuminen