Aina -30-70% ovh:sta

Jäsenehdot

Kanta-asiakasohjelman periaatteet

Kanta-asiakasohjelmalla tarkoitetaan näissä ehdoissa Helsinki Outlet Operations Oy:n (jäljempänä ”Helsinki Outlet” tai ”me”) kanta-asiakasohjelmaa ja kanta-asiakkailla tähän ohjelmaan näillä ehdoilla liittyneitä yksityishenkilöitä (jäljempänä ”sinä”, ”jäsen”). Helsinki Outletin kanta-asiakasjärjestelmän tarkoitus on palkita asiakkaitamme heidän ostojensa määrän ja aktiivisuuden perusteella. Ostojesi ja profiilisi perusteella pystymme antamaan ajankohtaisia tarjouksia sinulle kiinnostavilta merkeiltä ja tuotteista.

Jäsenyys

  • Kanta-asiakkuus eli jäsenyys on henkilökohtainen, maksuton ja kortiton.
  • Jäsenyys on tarkoitettu yksityishenkilöiden kuluttajakäyttöön.
  • Jäsenyyttä anovan henkilön tulee olla vähintään 16-vuotias, joilla on voimassa oleva sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero. On jäseneksi anovan vastuulla ilmoittaa sähköpostiosoitteensa tai puhelinnumeronsa muutoksista. Jokaisella jäsenellä on oikeus vain yhteen jäsentiliin. Helsinki Outlet pidättää oikeuden  milloin tahansa kieltäytyä, yhdistää tai sulkea lisätilejä.
  • Jäseneksi voi liittyä verkkosivulla (helsinkioutlet.fi) Helsinki Outlet Friends -sovelluksessa tai asiakaspalvelussa (info@helsinkioutlet.fi).
  • Helsinki Outletilla on oikeus lakkauttaa kanta-asiakkuus, jos jäsentä ei ole tunnistettu asioivan myymälässä tai reagoineen hänelle kohdistettuun asiakasviestintään 24 kuukauden aikana tai jos jäsen rikkoo sopimusehtoja. Jäsenelle ilmoitetaan ennen tilin lakkauttamista ja hänen tietonsa ja mahdolliset etunsa on mahdollista säilyttää, jos asiakas niin toivoo. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi.
  • Sinulla on jäsenenä oikeus irtisanoa kanta-asiakkuus koska tahansa ilmoittamalla tästä meille sähköpostilla: info@helsinkioutlet.fi.
  • Voit peruuttaa markkinointiviestinnän tilauksen milloin tahansa napsauttamalla linkkiä, joka löytyy kaikista meiltä tulevista markkinointisähköposteista tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Osana kanta-asiakasohjelmaamme lähetämme asiakkaillemme markkinointiviestintää uutiskirjeiden (sähköpostien) ja tekstiviestien muodossa. Voit milloin tahansa lopettaa näiden viestien vastaanottamisen joko klikkaamalla linkkiä uutiskirjeemme alareunassa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@helsinkioutlet.fi.
  • Osana kanta-asiakasklubiamme edellytämme Helsinki Outlet Friends -sovelluksen käyttöä voidaksemme olla osa taso- ja pistekeräysjärjestelmää. Tämä edellyttää Helsinki Outlet Friends -sovelluksen lataamista. Sovelluksen käyttö on valinnaista. Voit milloin tahanasa lopettaa sovelluksen käytön tai viestien vastaanottamisen sen kautta.

Helsinki Outletilla on oikeus muuttaa kanta-asiakasohjelman etuja ja ehtoja informoimalla kohtuullisesti etukäteen muutoksista verkkosivuillaan ja sähköpostitse. Helsinki Outlet varaa oikeuden ilman erillistä ilmoitusta lakkauttaa jäsenohjelman tai muuttaa sopimusehtoja, kun kyseessä on tuotanto-, henkinta- tai muiden kustannusten muutos tai olosuhteiden olennainen muutos, lainsäädännön muutos tai viranomaisen päätös, jota ei ole voitu huomioida sopimusta tehtäessä.

Liittymällä kanta-asiakkaaksi asiakas antaa henkilötietolain mukaisen suostumuksensa tietojen käyttöön kanta-asiakasrekisterin käyttötarkoituksen mukaisesti sopimuksen täytäntöönpanon perusteella. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Tietosuojakäytännöstämme.