Aina -30-70% ovh:sta

Tietoa meistä

Tarinamme

Vielä vuonna 2015 Suomesta puuttui jotain oleellista. Outlet-kyliä, joita tällä hetkellä on Euroopassa noin 250, rakennettiin yhä lisää myös naapurimaihimme. Tämä herätti Ådne Søndrålin kiinnostuksen. Søndrål on kokenut outlet-liiketoiminnan osaaja, joka tunnetaan moninkertaisista pikaluistelun olympia- ja maailmanmestaruusvoitoistaan. Kilpaurheilijan asenteellaan hän lähti tutkimaan, mitä mahdollisuuksia Suomessa voisi olla outlet-toiminnalle. Niinpä syvällisen markkinatutkimuksen jälkeen hän tuli tulokseen: pääkaupunkiseudulle on saatava ostoskylä. Søndrålin lisäksi tätä visiota lähti luotsaamaan joukko norjalaisia outlet-liiketoiminnan ammattilaisia ja sijoittajia tavoitteenaan löytää pitkän tähtäimen kohteita, joihin he voivat sitoutua ja vaikuttaa oman osaamisensa kautta.

Helsinki Outletin rakentamiseen liittyi useita haasteita. Suomessa sopivien paikallisten kumppanien löytäminen ja myöhään ilmenneet rakennustyön haasteet hidastivat matkaa. Koska outlet-kylä on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja jokainen ryhtyy mukaan kokemukseen untuvikon askelein, oli tärkeää saada mukaan tiimi, joka saa pyörät pyörimään. Onneksi paikalliset huippuosaajat löytyivät. Kaikkia Helsinki Outlet -tiimiläisiä yhdisti intohimo luoda uutta, laadukasta brändimyymälätoimintaa. Näin Helsinki Outlet pääsi avaamaan ovensa ensimmäistä kertaa 1. marraskuuta 2019.

Helsinki Outlet ei ole mikä tahansa kauppakeskus. Helsinki Outletin brändimyymälät ovat tarkoin valikoituja. Mukana on tunnettuja kansainvälisiä brändejä, samalla kuin suositut kotimaiset huippumerkit ovat vahvasti edustettuina. Outlet-kylässä vieraillaan, koska se tarjoaa täyden elämyksen ihan jokaiselle kävijälle. Lähtökohdat ostoskylän menestykseen ovat yksinkertaisia: toimintaa ja aktiviteetteja halukkaille, ruokaa ja herkkuja nälkäisille sekä aina uskomattomia tarjouksia kuluttajien suosikkibrändeiltä.

Tarinamme
Kestävä Kehitys
Kestävä Kehitys

Ostoskylämme on aina avoinna ihmisille, jotka arvostavat parhaita brändejä, ainutlaatuisia löytöjä, yhteisöllisyyttä ja merkityksellisiä kohtaamisia. Meille vastuullisuus on enemmän kuin vain sana. Se on arvo, joka ohjaa kaikkea tekemistämme. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme yhä vastuullisemmaksi ja tiedostamme, että tähän tarvitaan tiivistä yhteistyötä kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Olemme sitoutuneet pitkäjänteiseen kehitystyöhön ja haluamme tehdä osamme ympäristömme, yhteisömme ja yhteiskuntamme hyväksi.

Me olemme kohde, johon voit aina luottaa ja joka on aina saatavilla sinua varten. Tavoitteenamme on luoda merkityksellinen ja ainutlaatuinen ostokokemus kaikille vieraillemme, ja tämä asenne ohjaa sekä meitä että kumppaneitamme joka päivä. Arvostamme luontoa ja kaikkia eläviä olentoja, ja siksi vastuu ympäristöstämme on olennainen osa toimintaamme.

Helsinki Outletin kestävän kehityksen strategia jakautuu kahteen keskeiseen osa-alueeseen: luotettava kiinteistönhuolto ja ihmisten hyvinvointi Pyrimme luomaan ympäristön, jossa kaikki tuntevat olonsa tasa-arvoiseksi ja tervetulleeksi, ja voivat olla aidosti oma itsensä. Uskomme vahvasti, että aito yhdessä tekeminen ja vuoropuhelu kaikkien sidosryhmien kanssa ovat avain menestykseen. Me ennen minua.

Kiinteistöhuolto
Energiatehokkuus on Helsinki Outletille luonnollinen osa jokapäiväistä tekemistä ja olemista. Olemme tehneet valtavasti työtä energiankulutuksen, vedenkäytön, ilmanvaihdon, lämmityksen, ilmastoinnin, valaistuksen ja pihalämmityksen optimoimiseksi. Seuraamme tilannetta päivittäin ja reagoimme tarvittaessa välittömästi. Odotamme myös kaikkien kumppaneidemme sitoutuvan samaan energiatehokkuustasoon optimoidaksemme energian käytön mahdollisimman hyvin. Käyttämämme sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa ja myös kaukolämpökumppanimme on sitoutunut samaan tavoitteeseen vuoteen 2030 mennessä. Vuoden 2023 aikana suunnittelemme hiilijalanjälkemme laskentaa ja sen pienentämistä. Tavoitteenamme on olla hiilineutraali tai -negatiivinen vuoteen 2030 mennessä. Kaikissa laajentumissuunnitelmissamme kestävyys on keskeinen osa suunnittelua. Lisäksi mahdollisuudet omaan energiantuotantoon otetaan huomioon.

Jätehuolto
Jätehuolto

Olemme erittäin ylpeitä siitä, että jätehuoltomme on 100-prosenttisesti hiilivapaata. Odotamme yhteistyökumppaneidemme sitoutuvan älykkääseen ja tehokkaaseen jätehuoltoon tuottamalla mahdollisimman vähän jätettä ja varmistamalla, että se kierrätetään kaikkien Helsinki Outletin ja viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti. Tekstiilien erilliskeräys alkaa EU:ssa vuoteen 2025 mennessä. Suomella on kunnianhimoinen tavoite aloittaa tekstiilien erilliskeräys ja -kierrätys 1.1.2023 mennessä. Seuraamme tätä kehitystä tarkasti ja tarjoamme mahdollisuuden tekstiilijätteen keräämiseen Helsinki Outletissa tarpeen tullen. Verkkokaupassamme käytämme vain kierrätettyjä pakkausmateriaaleja ja huolehdimme siitä, että kaikki prosessin vaiheet ovat kestäviä. Kierrätämme kaikki mahdolliset materiaalit aina kun se on mahdollista.

Kauppatavara ja tuotanto
Olemme ylpeitä siitä, että premium-brändikumppanimme tarjoavat kestäviä, laadukkaita ja kestävästi valmistettuja tuotteita asiakkaillemme. Tämä on meille erittäin tärkeää, sillä haluamme aina tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä järkeviä valintoja ostaessaan erilaisia tuotteita. Helsinki Outlet tarjoaa tuotteille uuden mahdollisuuden, sillä monet laatubrändit käyttävät outlet-myymäläänsä tuotteiden viimeisenä määränpäänä ja osa outlet-tuotteista valmistetaan myös ylijäämämateriaaleista. Ostoskylässämme vieraileville on myös tarjolla tekstiilien jälleenmyynti- ja lahjoituslaatikoita, kuten EMMY ja Kierrätyskeskus. Toivotamme kaikki asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tervetulleiksi tälle matkalle kanssamme sekä mahdollistamaan vaatteiden mahdollisimman pitkän käyttöiän ja siirtymisen sukupolvelta toiselle.

Helsinki Outlet ei hyväksy epäeettisiä tuotteita tai tuotantomenetelmiä ja sillä on oikeus poistaa nämä tuotteet myymälöistä ja verkkokaupasta milloin tahansa. Lisäksi haluamme, että kaikki brändimyymälöidemme kalusteet, materiaalit ja pakkaukset ovat kestäviä materiaaleja ja teemme parhaamme kehittääksemme tätä tärkeää osa-aluetta yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Onnelliset ja hyvinvoivat ihmiset
Onnelliset ja hyvinvoivat ihmiset

Helsinki Outlet on aito ja yhteisöllinen ostoskylä kaikille ihmisille. Ostoskylämme innostavassa ja inspiroivassa yhteisössä on hyvä työskennellä ja oleskella. Tuemme syrjimättömyyttä ja monimuotoisuutta, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja tulla kohdelluksi kunnioittavasti kaikissa olosuhteissa. Emme myöskään hyväksy minkäänlaista suvaitsematonta käytöstä. Haluamme tarjota turvallisen tilan työntekijöillemme, brändikumppaneillemme ja asiakkaillemme. Järjestämme säännöllisesti turvallisuuskoulutuksia ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että ihmiset tuntevat olonsa mahdollisimman turvalliseksi. Helsinki Outlet lahjoittaa joka vuosi juhlapyhien aikaan valikoituja tuotteita Suomessa asuville pienituloisille perheille. Lisäksi tarjoamme taiteilijoille ilmaisen näyttelytilan taiteensa esittelemiseen. Yhteisömme hyväksi työskenteleminen ja ihmisten tukeminen tuovat meille iloa ja merkityksellisyyttä.

Tiimi

Image 1
CEO
Tiina Fågel
tiina@helsinkioutlet.fi

Image 1
RETAIL MANAGER
Hanna Kujala
hanna@helsinkioutlet.fi

Image 2
HEAD OF MARKETING
Jenny Hollmén
jenny@helsinkioutlet.fi

Image 3
FACILITY MANAGER
Petter Ramm-Schmidt
petter@helsinkioutlet.fi

Image 4
SENIOR MARKETING SPECIALIST
Nicole Flink
nicole@helsinkioutlet.fi

Image 5
E-COMMERCE MANAGER
Anna Sandvik
anna@helsinkioutlet.fi

Image 6
COMMERCIAL COORDINATOR
Mira Savolainen
mira@helsinkioutlet.fi

Image 7
E-COMMERCE ASSISTANT
Dania Seifulla
dania@helsinkioutlet.fi