Drive-in Cinema – kuuman päivän menestys!

Helsinki Outlet on elämyskohde. Haluamme tarjota asiakkaillemme uniikkeja shoppailukokemuksia vuoden ympäri. Tilanteen kesällä rajoittaessa tapahtumatoimintaamme, päätimme ideoida jotain täysin uudenlaista kauppakeskusnäkökulmasta – kesäistä ja säästä riippumatonta ajanvietettä koko perheelle.

Drive-in -elokuvatapahtuma sai heti paljon huomiota ja positiivista vastakaikua. Ilmoittautuminen alkoi ke 24.6. klo 09.00 ja suosio näkyi siinä, että jälkimmäinen näytös varattiin loppuun parissa tunnissa!

Perjantaina 26.6. autot täyttivät 200 parkkipaikoistamme. Päivä oli helteinen, mittari Helsingin ja Vantaan rajalla hipoi 30 astetta, mutta autoilevat leffavieraat saapuivat paikalle hymyssä suin. Autoihin jaettiin popcornia sekä virvokkeita ja Outletin pieni yllätyskassi. Parkkipaikkojen laitamille oli tunnelmaa luomaan parkkeerattu muutama aito jenkkiauto. Ne olivat ehdottomasti tapahtuman kuvatuimpia juttuja. Tapahtumaa juonsi ja lavalla yleisöä lämmitteli jo ostoskylän avajaisissakin nähty Outlet-fani Tuija Pehkonen, joka kommentoi tapahtumaa näin: Minusta on ihan huippua, että hurja koronakevät on saanut ihmiset ja firmat käyttämään luovuuttaan ja keksimään entistä siistimpiä juttuja, joita voidaan toteuttaa kaikille turvallisella tavalla. Tää on just esimerkki sellaisesta! 

Tuija yllytti koko autoissa istuvaa yleisöä tööttäämään samaan aikaan, ja valtaisa ääni ryöppyi takuulla pitkälle Vantaalle!

Ensimmäisenä vuorossa oli koko perheen leffa Ihmeiden Puisto, Wonder Park. Puolentoista tunnin mittainen elokuva oli täynnä vauhtia ja vilskettä, mikä näkyi autoissa keskittyneinä, iloisina kasvoina.   

Illan toinen näytös klo 19 oli aikuisille tarkoitettu legendaarinen kasarileffa Top Gun. Näytös oli loppuun varattu ja näky oli upea, kun satojen autojen meri kiilteli Outletissa ilta-auringossa. Tom Cruisen ajellessa moottoripyörällä auringonlaskua kohti, autoissa oltiin yhtä hymyä.

Leffan päätyttyä ilta ei vielä päättynyt, vaan keskuksen aukioloa pidennettiin ja yleisö pääsi rauhassa yöshoppailemaan. Helteen hellittäessä väki viihtyi aleshoppailun lomassa keskusaukiolla virvokkeiden parissa DJ:tä kuunnellen kello 23 asti!

Helsinki Outlet kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita leffavieraita ja yöshoppailijoita sekä yhteistyökumppaneitamme, Luovat Palvelut -tapahtumatoimistoa, säteilevää juontaja Tuija Pehkosta, valokuvauksesta vastaavaa Ninni Vidgreniä ja videon tuottaja Tomi Pietilää (mainostoimisto Precis).

Lisää luettavaa

Artesaanijäätelöä Outletissa

Helsinki Outlet toivottaa tervetulleeksi Vanhan Porvoon jäätelön! Vanhan Porvoon jäätelötehtaan uniikin kauniit jäätelöpyörät ja söpöt jädelippikset ovat tuttu näky mm. Esplanadin puistosta – Ja nyt pyörä paistattelee keskellä Outlet-kylän keskusaukiota.  Outlet-kylän johtaja Johanna Haltia kommentoi jäätelön tuloa Outlet-kylään seuraavasti: ”Halusimme tarjota asiakkaillemme jotain uutta ja erilaista myös makujen maailmasta. Vanhan Porvoon jäätelötehtaan laadukas artesaanijäätelö on … Lue lisää

Lue artikkeli

Pidetään huolta

Huomioithan ohjeistuksemme asioidessasi meillä Helsinki Outletissa. Liikkeissä asiakasturvallisuus ja hygienia on otettu huomioon tehostettuna siivouksena ja asiakaspalvelu tapahtuu käyttäen turvavälejä. Myymälöistä toiseen liikutaan raikkaan ulkoilman kautta, ja yleisiä pintoja ei tarvitse koskettaa, koska liikkeiden ovet toimivat liukuovimekaniikalla.

Lue artikkeli

Valmiina rannalle?

Helteet vievät ajatukset rannalle – ja sen myötä rennompaan ja kevyempään pukeutumiseen. Olitpa kaupungissa rannalla tai altaan reunalla köllöttelijä tai mökin rauhassa viihtyvä, hyvät perusuikkarit, t-paidat, sandaalit, rantakassit sekä hatut ja huivit kuuluvat kesävarusteisiin. Keräsimme alle muutamia tämän hetken kuumimpia Outlet-kylän suosikkeja, joilla otat rantatyylin haltuun! Lomakauden alkaessa on aika kurkata vaatekaappiin: Ovatko uimashortsit ja … Lue lisää

Lue artikkeli

Uusi tapa tehdä ostoksia rauhassa

Personal Shopping on ajallisesti tehokas ja ennen kaikkea turvallinen ja uniikki ostospalvelu, jossa keskitytään sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi. Miten palvelu toimii? Tarjoamme Sinulle ykistyisen shoppailuajan normaalien aukioloaikojen ulkopuolella haluamastasi myymälästä, ensisijaisesti ma-pe klo 9-11 tai 17-20. Voit shoppailla rauhassa asiantunteva personal shopper apunasi. Kerro vain lomakkeella toiveesi ajankohdasta, niin myymälästä otetaan sinuun yhteyttä ajankohdan vahvistamiseksi. … Lue lisää

Lue artikkeli