Drive-in Cinema – kuuman päivän menestys!

Helsinki Outlet on elämyskohde. Haluamme tarjota asiakkaillemme uniikkeja shoppailukokemuksia vuoden ympäri. Tilanteen kesällä rajoittaessa tapahtumatoimintaamme, päätimme ideoida jotain täysin uudenlaista kauppakeskusnäkökulmasta – kesäistä ja säästä riippumatonta ajanvietettä koko perheelle.

Drive-in -elokuvatapahtuma sai heti paljon huomiota ja positiivista vastakaikua. Ilmoittautuminen alkoi ke 24.6. klo 09.00 ja suosio näkyi siinä, että jälkimmäinen näytös varattiin loppuun parissa tunnissa!

Perjantaina 26.6. autot täyttivät 200 parkkipaikoistamme. Päivä oli helteinen, mittari Helsingin ja Vantaan rajalla hipoi 30 astetta, mutta autoilevat leffavieraat saapuivat paikalle hymyssä suin. Autoihin jaettiin popcornia sekä virvokkeita ja Outletin pieni yllätyskassi. Parkkipaikkojen laitamille oli tunnelmaa luomaan parkkeerattu muutama aito jenkkiauto. Ne olivat ehdottomasti tapahtuman kuvatuimpia juttuja. Tapahtumaa juonsi ja lavalla yleisöä lämmitteli jo ostoskylän avajaisissakin nähty Outlet-fani Tuija Pehkonen, joka kommentoi tapahtumaa näin: Minusta on ihan huippua, että hurja koronakevät on saanut ihmiset ja firmat käyttämään luovuuttaan ja keksimään entistä siistimpiä juttuja, joita voidaan toteuttaa kaikille turvallisella tavalla. Tää on just esimerkki sellaisesta! 

Tuija yllytti koko autoissa istuvaa yleisöä tööttäämään samaan aikaan, ja valtaisa ääni ryöppyi takuulla pitkälle Vantaalle!

Ensimmäisenä vuorossa oli koko perheen leffa Ihmeiden Puisto, Wonder Park. Puolentoista tunnin mittainen elokuva oli täynnä vauhtia ja vilskettä, mikä näkyi autoissa keskittyneinä, iloisina kasvoina.   

Illan toinen näytös klo 19 oli aikuisille tarkoitettu legendaarinen kasarileffa Top Gun. Näytös oli loppuun varattu ja näky oli upea, kun satojen autojen meri kiilteli Outletissa ilta-auringossa. Tom Cruisen ajellessa moottoripyörällä auringonlaskua kohti, autoissa oltiin yhtä hymyä.

Leffan päätyttyä ilta ei vielä päättynyt, vaan keskuksen aukioloa pidennettiin ja yleisö pääsi rauhassa yöshoppailemaan. Helteen hellittäessä väki viihtyi aleshoppailun lomassa keskusaukiolla virvokkeiden parissa DJ:tä kuunnellen kello 23 asti!

Helsinki Outlet kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita leffavieraita ja yöshoppailijoita sekä yhteistyökumppaneitamme, Luovat Palvelut -tapahtumatoimistoa, säteilevää juontaja Tuija Pehkosta, valokuvauksesta vastaavaa Ninni Vidgreniä ja videon tuottaja Tomi Pietilää (mainostoimisto Precis).

Lisää luettavaa

Jokasään liikkujille

Outlet-kylästä löydät laajan valikoiman varusteita urheilupukeutumiseen. Meiltä löydät vaatteet ja asusteet sisätreenistä vaellukseen, lasketteluun tai metsässä retkeilyyn. Haastattelimme muutamia sporttibrändien myymälöidemme edustajia tiedustellaksemme, millaisiin tuotteisiin kukin merkki on erikoistunut ja mitä outlet-myymälöistä kannattaa tulla hakemaan juuri nyt.

Lue artikkeli

Syyskotoilun bestikset

Kaipaatko päivien lyhetessä ja viiletessä viihtyisyyttä kotiisi? Jollekin se tarkoittaa vajoamista sohvalle kirjan kanssa lämpimään huopaan kääriytyneenä, toiset valaisevat illoissa hämärtyvät huoneet kynttilöillä. Tai kenties olet rauhoittavien, aromaattisten iltakylpyjen suosija. Poimimme parhaimmistoa myymälöidemme hurmaavimmista uutuuksista – lue ja inspiroidu! Sohvanvaltaajien luottojuttu ovat tietysti huovat ja viltit. Syksyn uutuushitti on Vallilan ohuen pehmeä Pihlaja-torkkupeitto, jonka kaunis … Lue lisää

Lue artikkeli

5 syyslaukkua joka lompakolle

Olisiko syksyn arkisia menoja ja viikonlopun tilaisuuksia varten aika satsata uuteen laukkuun? Kävimme brändeillämme katsomassa uutta valikoimaa ja poimimme 5 eri vaihtoehtoa eri hintaluokista. Toivottavasti löydät näistä oman suosikkisi! Luhdan myymälästä löydät laajan valikoiman laukkuja, juuri nyt 50 % ovh:sta. Ihana Ois-merkin Aran juez -laukku sopii mainiosti syksyyn. Hinta nyt vain 29,98 € (ovh 59,99 €). … Lue lisää

Lue artikkeli

Syksyn toimistopukeutumisen kulmakivet

Syyskuu 2020 lähestyy. Taidanpa vielä muistaa miten ajaa toimistolle. Ja tuttu arjen hiustyyli ja meikki luonnistuu helposti. Mutta mitä ihmettä pukisin ylleni? Pohtiessasi uusia hankintoja vaatekaappiin, muista ensinnäkin käytettävyys. Muutamilla peruselementeillä pääsee jo pitkälle. Naisilla valkoinen silkkitoppi tai paitapusero ovat itsessään tyylikkäitä klassikoita, jotka sopivat yhteen joka bleiserin kanssa, ja farkkujen parina puolestaan muokkaavat asua … Lue lisää

Lue artikkeli