Drive-in Cinema – kuuman päivän menestys!

Helsinki Outlet on elämyskohde. Haluamme tarjota asiakkaillemme uniikkeja shoppailukokemuksia vuoden ympäri. Tilanteen kesällä rajoittaessa tapahtumatoimintaamme, päätimme ideoida jotain täysin uudenlaista kauppakeskusnäkökulmasta – kesäistä ja säästä riippumatonta ajanvietettä koko perheelle.

Drive-in -elokuvatapahtuma sai heti paljon huomiota ja positiivista vastakaikua. Ilmoittautuminen alkoi ke 24.6. klo 09.00 ja suosio näkyi siinä, että jälkimmäinen näytös varattiin loppuun parissa tunnissa!

Perjantaina 26.6. autot täyttivät 200 parkkipaikoistamme. Päivä oli helteinen, mittari Helsingin ja Vantaan rajalla hipoi 30 astetta, mutta autoilevat leffavieraat saapuivat paikalle hymyssä suin. Autoihin jaettiin popcornia sekä virvokkeita ja Outletin pieni yllätyskassi. Parkkipaikkojen laitamille oli tunnelmaa luomaan parkkeerattu muutama aito jenkkiauto. Ne olivat ehdottomasti tapahtuman kuvatuimpia juttuja. Tapahtumaa juonsi ja lavalla yleisöä lämmitteli jo ostoskylän avajaisissakin nähty Outlet-fani Tuija Pehkonen, joka kommentoi tapahtumaa näin: Minusta on ihan huippua, että hurja koronakevät on saanut ihmiset ja firmat käyttämään luovuuttaan ja keksimään entistä siistimpiä juttuja, joita voidaan toteuttaa kaikille turvallisella tavalla. Tää on just esimerkki sellaisesta! 

Tuija yllytti koko autoissa istuvaa yleisöä tööttäämään samaan aikaan, ja valtaisa ääni ryöppyi takuulla pitkälle Vantaalle!

Ensimmäisenä vuorossa oli koko perheen leffa Ihmeiden Puisto, Wonder Park. Puolentoista tunnin mittainen elokuva oli täynnä vauhtia ja vilskettä, mikä näkyi autoissa keskittyneinä, iloisina kasvoina.   

Illan toinen näytös klo 19 oli aikuisille tarkoitettu legendaarinen kasarileffa Top Gun. Näytös oli loppuun varattu ja näky oli upea, kun satojen autojen meri kiilteli Outletissa ilta-auringossa. Tom Cruisen ajellessa moottoripyörällä auringonlaskua kohti, autoissa oltiin yhtä hymyä.

Leffan päätyttyä ilta ei vielä päättynyt, vaan keskuksen aukioloa pidennettiin ja yleisö pääsi rauhassa yöshoppailemaan. Helteen hellittäessä väki viihtyi aleshoppailun lomassa keskusaukiolla virvokkeiden parissa DJ:tä kuunnellen kello 23 asti!

Helsinki Outlet kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita leffavieraita ja yöshoppailijoita sekä yhteistyökumppaneitamme, Luovat Palvelut -tapahtumatoimistoa, säteilevää juontaja Tuija Pehkosta, valokuvauksesta vastaavaa Ninni Vidgreniä ja videon tuottaja Tomi Pietilää (mainostoimisto Precis).

Lisää luettavaa

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli

Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-kylän alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä pienellä jääkentällä luistellen.

Lue artikkeli

Talvikuntoilun monta tyyliä

Kysyimme neuvoja ja vinkkejä Outlet-kylän brändeiltämme alkuvuoden kuntoilun tueksi, eli siihen, miten löytää kuntoilun ilo nyt pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan.

Lue artikkeli