Drive-in Cinema – kuuman päivän menestys!

Helsinki Outlet on elämyskohde. Haluamme tarjota asiakkaillemme uniikkeja shoppailukokemuksia vuoden ympäri. Tilanteen kesällä rajoittaessa tapahtumatoimintaamme, päätimme ideoida jotain täysin uudenlaista kauppakeskusnäkökulmasta – kesäistä ja säästä riippumatonta ajanvietettä koko perheelle.

Drive-in -elokuvatapahtuma sai heti paljon huomiota ja positiivista vastakaikua. Ilmoittautuminen alkoi ke 24.6. klo 09.00 ja suosio näkyi siinä, että jälkimmäinen näytös varattiin loppuun parissa tunnissa!

Perjantaina 26.6. autot täyttivät 200 parkkipaikoistamme. Päivä oli helteinen, mittari Helsingin ja Vantaan rajalla hipoi 30 astetta, mutta autoilevat leffavieraat saapuivat paikalle hymyssä suin. Autoihin jaettiin popcornia sekä virvokkeita ja Outletin pieni yllätyskassi. Parkkipaikkojen laitamille oli tunnelmaa luomaan parkkeerattu muutama aito jenkkiauto. Ne olivat ehdottomasti tapahtuman kuvatuimpia juttuja. Tapahtumaa juonsi ja lavalla yleisöä lämmitteli jo ostoskylän avajaisissakin nähty Outlet-fani Tuija Pehkonen, joka kommentoi tapahtumaa näin: Minusta on ihan huippua, että hurja koronakevät on saanut ihmiset ja firmat käyttämään luovuuttaan ja keksimään entistä siistimpiä juttuja, joita voidaan toteuttaa kaikille turvallisella tavalla. Tää on just esimerkki sellaisesta! 

Tuija yllytti koko autoissa istuvaa yleisöä tööttäämään samaan aikaan, ja valtaisa ääni ryöppyi takuulla pitkälle Vantaalle!

Ensimmäisenä vuorossa oli koko perheen leffa Ihmeiden Puisto, Wonder Park. Puolentoista tunnin mittainen elokuva oli täynnä vauhtia ja vilskettä, mikä näkyi autoissa keskittyneinä, iloisina kasvoina.   

Illan toinen näytös klo 19 oli aikuisille tarkoitettu legendaarinen kasarileffa Top Gun. Näytös oli loppuun varattu ja näky oli upea, kun satojen autojen meri kiilteli Outletissa ilta-auringossa. Tom Cruisen ajellessa moottoripyörällä auringonlaskua kohti, autoissa oltiin yhtä hymyä.

Leffan päätyttyä ilta ei vielä päättynyt, vaan keskuksen aukioloa pidennettiin ja yleisö pääsi rauhassa yöshoppailemaan. Helteen hellittäessä väki viihtyi aleshoppailun lomassa keskusaukiolla virvokkeiden parissa DJ:tä kuunnellen kello 23 asti!

Helsinki Outlet kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita leffavieraita ja yöshoppailijoita sekä yhteistyökumppaneitamme, Luovat Palvelut -tapahtumatoimistoa, säteilevää juontaja Tuija Pehkosta, valokuvauksesta vastaavaa Ninni Vidgreniä ja videon tuottaja Tomi Pietilää (mainostoimisto Precis).

Lisää luettavaa

Turvallisin mielin ostoksille

Kansainvälinen kauppakeskusten turvallisuusasioihin erikoistunut Safe Shopping Centers on myöntänyt Helsinki Outletille COVID-19 COMPLIANT -sertifikaatin todisteeksi Outletin ensiluokkaisen huolellisista toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Lue artikkeli

Joulun toivelista: Vinkit myymälöistä

Ovatko joululahjat mielessä tai kenties jo työn alla? Auttaaksemme sinua joululahjojen ideoinnissa, kysyimme myymäläpäälliköiltämme, mitä he pitävät vuoden parhaana lahjana ja mitä he hankkivat itselleen tai läheisilleen tänä vuonna.

Lue artikkeli

Talviterassien taikaa

Outlet-kylän keskusaukiolle on avattu uusi elämyskohde: kaksi upeaa talviterassia!

Lue artikkeli

Isänpäivälahjoja moneen makuun

Jos kaipaat inspiraatiota isänpäivän lahjaostoksille, olet tullut oikeaan paikkaan! 40 merkkimyymälästämme löydät lahjaideat, nauttipa lahjan saaja enemmän hemmottelusta, käytännöllisistä jutuista tai elämyksellisyydestä. Meiltä ostat lahjat myös aina edullisemmin, sillä hinnat tuttuun tapaan aina vähintään -30 % ovh:sta. Laadukkaat nahkatuotteet ovat käytännöllinen valinta ja ne kestävät kulutusta. Tiger of Sweden: läppärikotelo outlet-hinta 209 € (ovh 299 … Lue lisää

Lue artikkeli

Takkien aika!

Takki on iso osa talvipukeutumista. Ja mikä sen ihanampaa, kuin kietoutua takkiin, joka pitää käyttäjänsä lämpimänä juuri oikeassa suhteessa vallitsevaan säähän nähden – ja ilmaisee hänen tyyliään. 40 muodin ja ulkoilun brändimme monipuoliset talvitakkimallistot ulottuvat ajattomista malleista kauden trendikkäimpiin tyyleihin – haitpa eleganssia tai sporttista mallia. Talviset aamut ovat jo ovella, siksi pyysimme myymäläpäälliköitämme valitsemaan … Lue lisää

Lue artikkeli