Aika säihkyä!

Juhlakausi on täällä! Mielestämme joulun aikaan kuuluu kimallus, vaikka nauttisit siitä vain omassa olohuoneessasi. Juuri nyt kenties kaipaamme piristävää säihkettä enemmän kuin koskaan. Näillä tuotteilla luot itsellesi ja ympärillesi juhlailoa.

Jouluna on aina kiva säihkyä kilpaa kuusen kanssa, ja tänäkin uudenvuodenaattona on lupa pukeutua, ainakin niitä illan selfieitä varten.

Sand: Ohut glitter-neule, outlet-hinta 89€ (ovh 179€)
/ Ohuet glitter-housut, outlet-hinta 153€ (ovh 219€)

Tiger of Sweden: Pitkähihainen glitter-mekko. Hinta nyt 114€ (ovh 229€)
J. Lindeberg: Charlie-Diagonal -neulemekko. Hinta nyt 90€ (ovh 140€)

Jos vierastat kimmellystä, pikkumusta toimii aina. Hugo Bossin mekko luo optista illuusiota, erotellen toppiosan hameosasta. Täydellinen sinulle, joka kaipaat korostusta vyötärölle.    

Hugo Boss: Depeplar-mekko, musta. Outlet-hinta 229 € (ovh 329€).

Helppo tapa piristää asua juhlallisempaan suuntaan, on lisätä kiiltoa asusteisiin. Skechersin kengissä on mustaa samettia ja metallinhohtoista nahkaa.

Skechers: Tennarit, air-cooled memory foam. Outlet-hinta 62€ (ovh 89€)

Juhlatyylin kruuna tietysti kaunis meikki. Säihkykynnet luot Lumenen kynsilakalla – tai vaivattomasti ja nopeasti Dashing Diva -geelikynsitarroilla. Juhlien jälkeen arkeen on kiva palata vielä hieman kultaa säihkyen: Princess Eye Patch Gold -silmänympärysnaamioilla kosteutat ja kirkastat silmänympärysihoa.

Lumene: Gel Effect -kynsilakka. Outlet-hinta 3,90€ (ovh 6,90€)
Dashing Diva -geelikynsitarrat. Outlet-hinta 9,90€ (ovh 14,90€)
Kokostar. Princess Eye Patch Gold -silmänympärysnaamio. Outlet-hinta 3,00€ (ovh 4,90€)

Lisää luettavaa

Talvikuntoilun monta tyyliä

Kysyimme neuvoja ja vinkkejä Outlet-kylän brändeiltämme alkuvuoden kuntoilun tueksi, eli siihen, miten löytää kuntoilun ilo nyt pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan.

Lue artikkeli

Villanvaihtoviikot Kari Traalla

Uutta villaa vailla? Tuo meille vanhat Kari Traan tai Bulan villakerrastot tai -asusteet, niin saat uudesta merinovillasta 20%:n alennuksen Outlet- hinnasta!

Lue artikkeli

Suomalaista tyyliä ja designia Outlet-kylässä

Itsenäisyyspäivän kynnyksellä haluamme ylpeinä muistuttaa, kuinka upeaa kotimaista laatua, tyyliä ja designia ostoskylästämme löytyykään.

Lue artikkeli

Joulun toivelista: Vinkit myymälöistä

Ovatko joululahjat mielessä tai kenties jo työn alla? Auttaaksemme sinua joululahjojen ideoinnissa, kysyimme myymäläpäälliköiltämme, mitä he pitävät vuoden parhaana lahjana ja mitä he hankkivat itselleen tai läheisilleen tänä vuonna.

Lue artikkeli