5 syyslaukkua joka lompakolle

Olisiko syksyn arkisia menoja ja viikonlopun tilaisuuksia varten aika satsata uuteen laukkuun? Kävimme brändeillämme katsomassa uutta valikoimaa ja poimimme 5 eri vaihtoehtoa eri hintaluokista. Toivottavasti löydät näistä oman suosikkisi!

Luhdan myymälästä löydät laajan valikoiman laukkuja, juuri nyt 50 % ovh:sta. Ihana Ois-merkin Aran juez -laukku sopii mainiosti syksyyn. Hinta nyt vain 29,98 € (ovh 59,99 €). Guessin laukut ovat ikonisia. Vaalea Hansen-laukku on tyyliltään merkille uskollinen, mutta samalla yksinkertaisen tyylikäs. Tähän laukkuun mahdutat helposti kaiken mitä arjessa tarvitset. Hinta 65,90 € (ovh 140 €).

Kuvan laukut: Guess Hansen laukku, hinta 65,90 (ovh 140€), Luhta O.I.S. Aran juez -laukku, hinta 29,98€ (ovh 59,99€).

Samsoniten outlet-myymälä myy paljon muutakin kuin merkin perinteisiä matkalaukkuja. Käsilaukuista valitsimme ihastuttavan värisen Briefcase Cloudy Blue -laukun, jolla hintaa vain 50,75 € (ovh 101,50 €).

Kuvan sininen laukku: Samsonite Briefcase Cloudy Blue- laukku, hinta 50,75€ (ovh 101,50€)

Tommy Hilfigerin laukuista suosittelemme juuri nyt upean väristä, kultaisilla yksityiskohdilla somistettua TH Core Satchel Cabernet -laukkua, hinta 117,90 € (ovh 169 €). Täydellinen syyslaukku!

Tiesitkö, että löydät Tiger of Swedenin outlet-myymälästä runsaasti asusteita? Laukuista valitsimme pyöreän mallisen, tikkauksin koristellun Gia-laukun. Kätevä arkeen, sopii myös rennoksi iltalaukuksi. Hinta 195 € (ovh 279 €). 

Lisää luettavaa

Jokasään liikkujille

Outlet-kylästä löydät laajan valikoiman varusteita urheilupukeutumiseen. Meiltä löydät vaatteet ja asusteet sisätreenistä vaellukseen, lasketteluun tai metsässä retkeilyyn. Haastattelimme muutamia sporttibrändien myymälöidemme edustajia tiedustellaksemme, millaisiin tuotteisiin kukin merkki on erikoistunut ja mitä outlet-myymälöistä kannattaa tulla hakemaan juuri nyt.

Lue artikkeli

Syyskotoilun bestikset

Kaipaatko päivien lyhetessä ja viiletessä viihtyisyyttä kotiisi? Jollekin se tarkoittaa vajoamista sohvalle kirjan kanssa lämpimään huopaan kääriytyneenä, toiset valaisevat illoissa hämärtyvät huoneet kynttilöillä. Tai kenties olet rauhoittavien, aromaattisten iltakylpyjen suosija. Poimimme parhaimmistoa myymälöidemme hurmaavimmista uutuuksista – lue ja inspiroidu! Sohvanvaltaajien luottojuttu ovat tietysti huovat ja viltit. Syksyn uutuushitti on Vallilan ohuen pehmeä Pihlaja-torkkupeitto, jonka kaunis … Lue lisää

Lue artikkeli

Syksyn toimistopukeutumisen kulmakivet

Syyskuu 2020 lähestyy. Taidanpa vielä muistaa miten ajaa toimistolle. Ja tuttu arjen hiustyyli ja meikki luonnistuu helposti. Mutta mitä ihmettä pukisin ylleni? Pohtiessasi uusia hankintoja vaatekaappiin, muista ensinnäkin käytettävyys. Muutamilla peruselementeillä pääsee jo pitkälle. Naisilla valkoinen silkkitoppi tai paitapusero ovat itsessään tyylikkäitä klassikoita, jotka sopivat yhteen joka bleiserin kanssa, ja farkkujen parina puolestaan muokkaavat asua … Lue lisää

Lue artikkeli

Helly Hansen avaa myymälän Outletiin 14.8.

Suomalaisten rakastama norjalainen ulkoiluvaatebrändi Helly Hansen avaa myymälän Outletiin perjantaina 14.8. klo 10.00. Tätä on odotettu, sillä kyseessä on Helly Hansenin ensimmäinen oma myymälä Suomessa. Helly Hansen tuo 270 m2:n suuruiseen myymälään mallistonsa suosituimpia vaatteita ja asusteita eri tuotekategorioista. Tarjolla on vaatteita sekä jalkineita ja laukkuja naisille, miehille ja lapsille edullisin outlet-hinnoin. ”Haluamme, että Helly … Lue lisää

Lue artikkeli