5 syyslaukkua joka lompakolle

Olisiko syksyn arkisia menoja ja viikonlopun tilaisuuksia varten aika satsata uuteen laukkuun? Kävimme brändeillämme katsomassa uutta valikoimaa ja poimimme 5 eri vaihtoehtoa eri hintaluokista. Toivottavasti löydät näistä oman suosikkisi!

Luhdan myymälästä löydät laajan valikoiman laukkuja, juuri nyt 50 % ovh:sta. Ihana Ois-merkin Aran juez -laukku sopii mainiosti syksyyn. Hinta nyt vain 29,98 € (ovh 59,99 €). Guessin laukut ovat ikonisia. Vaalea Hansen-laukku on tyyliltään merkille uskollinen, mutta samalla yksinkertaisen tyylikäs. Tähän laukkuun mahdutat helposti kaiken mitä arjessa tarvitset. Hinta 65,90 € (ovh 140 €).

Kuvan laukut: Guess Hansen laukku, hinta 65,90 (ovh 140€), Luhta O.I.S. Aran juez -laukku, hinta 29,98€ (ovh 59,99€).

Samsoniten outlet-myymälä myy paljon muutakin kuin merkin perinteisiä matkalaukkuja. Käsilaukuista valitsimme ihastuttavan värisen Briefcase Cloudy Blue -laukun, jolla hintaa vain 50,75 € (ovh 101,50 €).

Kuvan sininen laukku: Samsonite Briefcase Cloudy Blue- laukku, hinta 50,75€ (ovh 101,50€)

Tommy Hilfigerin laukuista suosittelemme juuri nyt upean väristä, kultaisilla yksityiskohdilla somistettua TH Core Satchel Cabernet -laukkua, hinta 117,90 € (ovh 169 €). Täydellinen syyslaukku!

Tiesitkö, että löydät Tiger of Swedenin outlet-myymälästä runsaasti asusteita? Laukuista valitsimme pyöreän mallisen, tikkauksin koristellun Gia-laukun. Kätevä arkeen, sopii myös rennoksi iltalaukuksi. Hinta 195 € (ovh 279 €). 

Lisää luettavaa

Ilahduta isänpäivänä laatulahjalla

Isänpäivä lähestyy, eikä lahjaa ole vielä hankittuna? Ei syytä huoleen, sillä yli 40 merkkimyymälästämme löydät lahjaideat joka lähtöön.

Lue artikkeli

Kesän kivoin kyyti: Bike Taxilla Vantaan Ikeaan

Miten heinäkuu on sujunut Bike Taxin kyydissä? Kysyimme kokemuksia kuljettajalta.

Lue artikkeli

Uutta: Kesän pop up -myymälä

Uutta Outletissa! Myymme kesän pop up -myymälässä laatumerkkien kesävalikoimaa huippuedullisesti.

Lue artikkeli

L’Occitane avasi myymälän Outlet-kylään

Laatukosmetiikan L’Occitane on uusin tulokas ostoskylässä!

Lue artikkeli