5 syyslaukkua joka lompakolle

Olisiko syksyn arkisia menoja ja viikonlopun tilaisuuksia varten aika satsata uuteen laukkuun? Kävimme brändeillämme katsomassa uutta valikoimaa ja poimimme 5 eri vaihtoehtoa eri hintaluokista. Toivottavasti löydät näistä oman suosikkisi!

Luhdan myymälästä löydät laajan valikoiman laukkuja, juuri nyt 50 % ovh:sta. Ihana Ois-merkin Aran juez -laukku sopii mainiosti syksyyn. Hinta nyt vain 29,98 € (ovh 59,99 €). Guessin laukut ovat ikonisia. Vaalea Hansen-laukku on tyyliltään merkille uskollinen, mutta samalla yksinkertaisen tyylikäs. Tähän laukkuun mahdutat helposti kaiken mitä arjessa tarvitset. Hinta 65,90 € (ovh 140 €).

Kuvan laukut: Guess Hansen laukku, hinta 65,90 (ovh 140€), Luhta O.I.S. Aran juez -laukku, hinta 29,98€ (ovh 59,99€).

Samsoniten outlet-myymälä myy paljon muutakin kuin merkin perinteisiä matkalaukkuja. Käsilaukuista valitsimme ihastuttavan värisen Briefcase Cloudy Blue -laukun, jolla hintaa vain 50,75 € (ovh 101,50 €).

Kuvan sininen laukku: Samsonite Briefcase Cloudy Blue- laukku, hinta 50,75€ (ovh 101,50€)

Tommy Hilfigerin laukuista suosittelemme juuri nyt upean väristä, kultaisilla yksityiskohdilla somistettua TH Core Satchel Cabernet -laukkua, hinta 117,90 € (ovh 169 €). Täydellinen syyslaukku!

Tiesitkö, että löydät Tiger of Swedenin outlet-myymälästä runsaasti asusteita? Laukuista valitsimme pyöreän mallisen, tikkauksin koristellun Gia-laukun. Kätevä arkeen, sopii myös rennoksi iltalaukuksi. Hinta 195 € (ovh 279 €). 

Lisää luettavaa

Vahvat brändit, jotka huokuvat naiseutta

Kansainvälisen naistenpäivän alla nostamme esiin neljä upeaa brändiä Outlet-kylästä. Yhteistä näille inspiroiville merkeille on omaleimainen tyyli sekä rohkea asenne uuden luomiseen. Esittelemme Sinulle Kari Traan, Vallilan, Marimekon, NBC x Lumenen vahvat ja rohkeat brändit.

Lue artikkeli

Ostoskylän lumipuisto kutsuu viihtymään!

Outlet-kylän alueelle on loihdittu koko perheen iloksi ihastuttava lumipuisto, jossa talvipäivää voi viettää lumilinnassa kiipeillen ja maisemia ihastellen, vauhdikasta 100 metriä pitkää mäkeä laskien sekä pienellä jääkentällä luistellen.

Lue artikkeli

Talvikuntoilun monta tyyliä

Kysyimme neuvoja ja vinkkejä Outlet-kylän brändeiltämme alkuvuoden kuntoilun tueksi, eli siihen, miten löytää kuntoilun ilo nyt pimeimpään ja kylmimpään vuodenaikaan.

Lue artikkeli

Villanvaihtoviikot Kari Traalla

Uutta villaa vailla? Tuo meille vanhat Kari Traan tai Bulan villakerrastot tai -asusteet, niin saat uudesta merinovillasta 20%:n alennuksen Outlet- hinnasta!

Lue artikkeli