Ilmainen pysäköinti ostoskylässä

Valmiina kevään ihonhoitoon

Keväinen valon määrä on ihanaa, mutta ihonhoidossa ja meikissä lisääntynyt valon määrä on hyvä ottaa huomioon. Lue alta vinkkimme ja piipahda Helsinki Outletin NBI x Lumene myymälässä, jossa kauneusasiantuntijat osaavat kertoa aiheesta lisää.

 

Talvella käyttämäsi meikkivoide saattaa kevään valossa tuntua raskaalta tai meikkivoide ei levity kauniin tasaisesti. Jotta vältyt kevätmeikissä epätasaiselta meikkipohjalta, on hyvä siirtyä meikkamaan luonnonvaloon tai vähintään tarkistaa valmis meikkipohja luonnonvalossa. Kevään kynnyksellä on meikkivoide hyvä vaihtaa astetta kevyempään. Meikkivoiteesta saat myös kevyemmän kevätversion, kun sekoitat meikkivoiteen sekaan tipan tai pari seerumia.

 

Ihon hyvinvoinnin kannalta aurinkovoiteen käyttöä suositellaan ympärivuotisesti, mutta viimeistään keväällä on hyvä varmistaa, että suojaat ihoasi riittävästi. Aurinkosuojan saat osaksi kevätmeikkiä erittäin huomaamattomasti, sillä monissa kosteusvoiteissa on pieni aurinkosuojakerroin. Myös monet aurinkosuojat toimivat erinomaisesti päivittäisessä käytössä meikkivoiteen alla ilman, että meikkipohja lähtee rullaantumaan. Helsinki Outletin NBI x Lumene myymälän valikoimasta löydät useita erinomaisia vaihtoehtoja, joista yksi on Kocostar Sunscreen Capsule Mask aurinkosuoja SPF50. Ympäristöystävälliset kapselit on täytetty aurinkosuojan sisältävällä seerumilla ja UV-säteitä absorboivalla öljyllä. Kosteusvoiteiden lisäksi aurinkosuoja löytyy useista meikkivoiteiteista, kuten Lumene Stay Weightless meikkivoide SPF30 tai Lumene CC Color Correcting meikkivoide SPF20.

 

Vieraile NBI x Lumene myymälässä ja nappaa parhaimmat aurinkosuojakertoimilliset ihonhoitotuotteet sinun ihollesi, ja olet valmis kevään tuloon!

Valmiina kevään ihonhoitoon
Valmiina kevään ihonhoitoon