Aina -30-70% ovh:sta

Neljä kevään näyttävää trendiä – stylistin valinnat

 

Kevään trendeissä näkyvät raikkaalla twistillä päivitetyt klassikot. Stylisti Henna Koste kokosi Helsinki Outletin muotiliikkeistä suosikkinsa.

 

Denim

Tänä keväänä ikisuosikki denim on tavallistakin enemmän pinnalla, eikä Suomen viisuedustaja Windows95man ainakaan vähennä materiaalin suosiota. 

Tupladenim on takuuvarma yhdistelmä. Jos haluat trendistä kaiken irti, tripaa ilo! Denim-päähine tai -laukku toimivat täydessä farkkulookissa tai tekevät yksinään trendikkään twistin asuun.

 

Calvin Kleinin ylä- ja alaosissa riittää vaihtoehtoja denimin rakastajalle.
90-luvulta tutut pitkät farkkuhameet näyttävät jälleen ajankohtaiselta. Guessin farkkutakissa logomania näkyy tyylikkäästi.
Samanvärinen ylä- ja alaosa toimivat farkkulookissa aina. Levikseltä löytyy valinnanvaraa.

Kuva 1: Calvin Kleinin ylä- ja alaosissa riittää vaihtoehtoja denimin rakastajalle. Kuva 2: 90-luvulta tutut pitkät farkkuhameet näyttävät jälleen ajankohtaiselta. Guessin farkkutakissa logomania näkyy tyylikkäästi. Kuva 3: Samanvärinen ylä- ja alaosa toimivat farkkulookissa aina. Levikseltä löytyy valinnanvaraa.

Kokovalkoinen

Tämä trendi kysyy rohkeutta – lähinnä sotkuiselta syöjältä. Valkoinen villitsi kevään näytöslavoilla ja trendi taipuu loistavasti myös katumuotiin. Valkoiset kesämekot, kauluspaidat, t-paidat, neuleet, farkut ja liehulahkeet ovat monen vaatekaapin kulmakiviä ja näyttävät nyt hyvältä myös yhdisteltyinä. 

 

Kokovalkoista ei tarvitse pantata kesähelteille. Nanson neulemekko ja neulepaita toimivat loistavasti kevään riennoissa, mutta lämmittävät myös viileinä kesäiltoina.
Valkoinen kauluspaita ei ole suotta klassikko. Valkoiset farkut näyttävät nyt ajankohtaisilta aavistuksen rennommalla leikkauksella, eivät välttämättä sääriä puristavina pillilahkeina. Asu Levikseltä.

Kuva 1: Calvin Kleinin ylä- ja alaosissa riittää vaihtoehtoja denimin rakastajalle. Kuva 2: 90-luvulta tutut pitkät farkkuhameet näyttävät jälleen ajankohtaiselta. Guessin farkkutakissa logomania näkyy tyylikkäästi. Kuva 3: Samanvärinen ylä- ja alaosa toimivat farkkulookissa aina. Levikseltä löytyy valinnanvaraa.

Trenssi

Jos kaapistasi löytyy trenssi, onneksi olkoon! Jos ei, älä huoli: laadukkaista vaihtoehdoista ei onneksi ole pulaa. Rentoutta trenssi-tyyliin saat yhdistämällä takin kaveriksi hupparin ja vaikkapa lippiksen. Vyö tai vyölaukku piristävät myös tehokkaasti trenssiä. 

Myös lyhyt trenssi näyttää raikkaalta – mutta kuitenkin samalla valmiiksi ihanan turvalliselta luottotakilta. 

 

Gantin takissa on kaikki trenssin elementit, mutta lyhyempi pituus.
Trenssi saa uuden ilmeen hetkessä, kun vaihdat siihen toisen vyön. Trenssi Sandista.
Tommy Hilfigerin klassinen trenssi näyttää hyvältä sporttityyliin yhdistettynä. Lippis ja tennarit toimivat myös trenssin kaverina.

Kuva 1: Gantin takissa on kaikki trenssin elementit, mutta lyhyempi pituus. Kuva 2: Trenssi saa uuden ilmeen hetkessä, kun vaihdat siihen toisen vyön. Trenssi Sandista.  Kuva 3: Tommy Hilfigerin klassinen trenssi näyttää hyvältä sporttityyliin yhdistettynä. Lippis ja tennarit toimivat myös trenssin kaverina.

Pastellit ja karkkivärit

Ei kevättä ilman pastellisävyjä! Älä epäröi yhdistellä erilaisia värejä, herkulliset värit sulautuvat ihanasti yhteen. Kokeile ainakin näitä: laventeli + pastellinkeltainen, vaaleanpunainen + vaaleansininen, minttu + pinkki!

Sama sävy päästä varpaisiin ei myöskään petä koskaan. 

 

Bossin pastelliset vaatekappaleet näyttävät ihanalta yhdessä ja erikseen.
Helmat ja lahkeet näyttävät hyvältä yhdessä. Makian valikoimassa on runsaasti luottomekko-potentiaalia.
Power suit -trendi ei ole kadonnut vielä minnekään! Tiger of Swedenin housupukuja löytyy ihanissa sävyissä.

Kuva 1: Bossin pastelliset vaatekappaleet näyttävät ihanalta yhdessä ja erikseen.  Kuva 2: Helmat ja lahkeet näyttävät hyvältä yhdessä. Makian valikoimassa on runsaasti luottomekko-potentiaalia.  Kuva 3: Power suit -trendi ei ole kadonnut vielä minnekään! Tiger of Swedenin housupukuja löytyy ihanissa sävyissä.