Ilmainen pysäköinti ostoskylässä

Kauniina kohti kevään juhlia

Äitienpäivä käynnistää kevään odotetun juhlakauden. Meiltä löydät asut sekä lahjaideat kaikkiin tilaisuuksiin!

 

Hemmottele äitiä toukokuussa 

Toukokuun toisena sunnuntaina vietetään äitienpäivää. Yllätä äiti yhteisellä ostoskyläreissulla, tai ilahduta laadukkaalla lahjalla. Suussa sulavista suklaistaan tunnetun Lindtin kauniisti pakattu lahjarasia, Balmuirin kaunis klassikkohuivi, tai lahjakortti ostoskylään ilahduttavat äitiä takuuvarmasti.

Shoppaile juhla-asu hyvissä ajoin

Kevään ja kesän upeat juhlavaatteet ja -asusteet ovat saapuneet ostoskylän myymälöihin. Hugo Bossin, Balmuirin, Nanson ja Marimekon mallistoissa hehkuvat kevään ja kesän kauneimmat värit sekä kuosit, jotka pitävät pintansa vuodesta toiseen. Meiltä löydät myös juhlavat asusteet sekä Lumenen laadukkaat kosmetiikkatuotteet lahjaksi tai omaan käyttöön. Myös lapsille voi tehdä kevätjuhlalöytöjä Gugguu- sekä Name It -myymälöiden valikoimista.

Kevät
Kevät

Nauti kaikessa rauhassa

Ostospäivän lomassa on mukava istahtaa hetkeksi Espresso Housen herkullisten leivonnaisten ja kahvijuomien ääreen, tai nauttia ravintola Villa Severinon aidosta, italialaisesta pizzasta viinilasillisen kera. Meillä shoppailusta nautitaan kaikilla aisteilla!