Ilmainen pysäköinti ostoskylässä

Ota kanssamme varaslähtö kevääseen!

Helsinki Outletin myymälöistä löydät kevään kauneimmat vaatteet ja asusteet aina edullisin outlet-hinnoin. Poimi talteen helpot vinkit kauden arki- ja juhlapukeutumiseen.

 

Ajaton ja laadukas on aina muodissa

Helsinki Outletin kotimaiset ja kansainväliset huippumerkit, kuten Sand, Tiger of Sweden, Boss, Levi’s, Nanso ja Makia, ovat tunnettuja laadustaan ja ajattomasta tyylistään. Klassinen trenssi, monikäyttöinen jakku, hyvin istuva villakangastakki ja laadukkaat farkut ovat aina muodissa.

 

Panosta väreihin

Talven väistyvä harmaus ja kevään kirkas auringonpaiste innostavat leikkimään väreillä. Kirkkaanvärinen neule, kaunis pastellisävyinen jakku ja värikkäät aurinkolasit tuovat kevään pukeutumiseen.

 

Vaihda talvisaappaat kevätkenkiin

Mikään ei tunnu mukavammalta kuin asfaltti jalkojen alla pitkän talven jälkeen. Ota ilo irti kevätkeleistä ja vaihda talvikengät tyylikkäisiin loafereihin tai monikäyttöisiin tennareihin. Niitä löydät esimerkiksi Guessin, Björn Borgin, Tiger of Swedenin ja Eccon valikoimista.

 

Päivitä tyyli asusteilla

Asusteet ovat helpoin tapa päivittää kevättyyli. Balmuirin, Marimekon, Gantin, Friitalan ja Guessin valikoimissa on näyttäviä laukkuja, aurinkolaseja, koruja ja huiveja, joiden avulla asu kuin asu saa uuden ilmeen.

varaslähtö kevääseen!
Kevätinspis