Ilmainen pysäköinti ostoskylässä

Isänpäivä lähestyy

Isänpäivä lähestyy – kokosimme yhteen tyylikkäimmät lahjavinkit joka makuun

Helsinki Outletista löytyvät kaikki miesten suosikkimerkit kuten Tiger of Sweden, Gant, Hugo Boss, Turo, J. Lindeberg, Sand ja Makia. Nappaa talteen isänpäivälahjavinkit ja ota suunta kohti ostoskylää.

1. Värikäs villa-asuste lämmittää talvipakkasilla

Laadukas neuleasuste on käytännöllinen ja helppohoitoinen lahja, josta on iloa pitkään. Turon myymälästä löytyy merinovillapipoja, jotka tuovat väriä marraskuun harmauteen ja lämmittävät talvipakkasilla. J. Lindebergin tyylikkäät kaulaliinat antavat asuun ryhdikkyyttä ja sopivat täydellisesti sekä toppatakin että villakangastakin asusteeksi.

2. Neulepusero on monikäyttöinen klassikko

Ohut merinovillaneule on mukava ja monikäyttöinen klassikko, jonka voi pukea puvun tai bleiserin alle, tai vaikkapa kauluspaidan päälle. Neule ei kutita paljasta ihoa vasten, joten sitä voi käyttää jopa sellaisenaan. Ostoskylän myymälöiden valikoimissa on värejä ja malleja joka makuun – myös puuvillaisina. Neuleita löytyy esimerkiksi Turon, Hugo Bossin ja J. Lindebergin valikoimista.

3. Rento asu tuo tyyliä vapaa-aikaan

Hugo Bossin logolla varustettu collegesetti on kestohitti, joka sopii täydellisesti sporttiselle isälle tai rentoon viikonlopun viettoon. Tyylikkäitä asuja vapaa-aikaan löytyy myös ainakin Gantin, Peak Performancen, J. Lindebergin ja Makian valikoimista.

4. Laadukas puku on pitkäikäinen satsaus

Ajaton ja laadukas villakangaspuku on satsaus, jota isä osaa arvostaa. Kotimaisen Turon sekä Hugo Bossin, Sandin ja Tiger of Swedenin valikoimissa on laadukkaita pukuja aina vähintään 30 % outlet-alennuksella. Myös puvun kanssa yhteensopivat sukat ovat aina toivottu lahja, joka sujahtaa pieneen pakettiin.

Isänpäivä
Isänpäivä

5. Lahjakortti on varma valinta

Helsinki Outletin lahjakortti on aina hyvä ratkaisu, sillä se antaa isälle vapauden valita. Yhtä lailla lahjansaajaa ilahduttaa yhteinen shoppailupäivä ostoskylässä. Samalla pääsee viettämään laatuaikaa isän kanssa.

 

Isänpäivä
Isänpäivä