Ilmainen pysäköinti ostoskylässä

Toukokuun taiteilija

Esittelyssä toukokuun taiteilija!


Nimeni on Samuel ja olen 11-vuotias opiskelija Vantaan kansainvälisessä koulussa. Minulla on valtavasti kiinnostusta ja näytän aina piirtävän, piirtävän tai maalaavan. Se, mikä todella sytytti rakkauden taiteeseen, oli matka Malagaan, kun olin 9-vuotias. Kävimme Picasson museossa. Luulen, että taide inspiroi minua, koska siitä lähtien olen piirtänyt taukoamatta.

Kun olin nuori, puheeni oli hidas kehittymään. Joskus sanat eivät voineet kertoa kaikkea mitä tunsin, ja vielä nytkin joskus sekoitan päässäni mitä haluan sanoa. Kuitenkin kun minulla on lyijykynä tai pensseli kädessäni, voin ilmaista itseäni selvemmin. Minulla on hyllykaupalla luonnoskirjoja, ja mitä näet näillä seinillä, on hyvin pieni näyte siitä, mitä olen tehnyt viimeisen kolmen vuoden aikana.

Esillä olevat maalaukset ovat erilaisten asioiden sekoitus. Olen maalannut kaneja, koska se oli kiinalainen merkki vuodelle 2023. Ajattelin, että ne ovat hauskoja ja edustavat kevättä, mikä on minulle toinen suuri inspiraation lähde. Toiset maalaukset syventyvät teemoihin ja olemassaolon monimutkaisuuteen. Viime vuonna nautin todella uskonto-opetuksestani, joten nämä maalaukset edustavat ajatuksiani. Ne voivat olla melko raskaita 11-vuotiaalle, mutta hei, niin vain pääni välillä toimii. Toivottavasti nautit niistä ja olet utelias näkemään muut tyyppiset taiteeni.

Kiitos, kun kävit katsomassa taidettani. Kuka tietää, ehkä jonain päivänä näet töitäni museossa!

Samuelin upea näyttely on esillä ostoskylässämme 2.5.-31.5.2024. Näyttelytila sijaitsee HopLopiin vievällä käytävällä, 2. kerroksessa. Tervetuloa tutustumaan!

Toukokuun taiteilija
Toukokuun taiteilija

Kuva 1: Samilla oli teos nimeltä Sigil ravintola Lonnassa. Kuva 2: Sam kuvassa tekemänsä maalauksensa “We Anglerfish” kanssa.

Haluatko järjestää oman näyttelyn Helsinki Outletissa? Ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen mira@helsinkioutlet.fi.