• Always 30-70% off RRP


Inspiration

Kaikki tavara lähtee meiltä etuovesta

Outletin suuri kesäale on nyt kuumimmillaan. Meiltä kysytään usein, mistä Outlet-kylän tuotteet tulevat ja miten alennukset muodostuvat.

Outlet-kylä on tuotteiden viimeinen pysäkki.  Hinnasta vähennetään heti vähintään 30%, ja aleprosenttia kasvatetaan, jos varastoa vielä jää jäljelle. Kesäale on meille kulta-aikaa, koska alkuvuodesta ja pitkin kevättä varastoihin on jäänyt eriä vaate- ja kodintuotevalikoimaa sekä Outlet-myymälöissä että laatubrändiemme muista myymälöistä, jotka tyhjennetään myymällä ne asiakkaille huippuedullisesti. Valikoima vaihtuu siksi jopa viikoittain, ja kokoja myydään sen mukaan mitä varastosta löytyy. Meillä käy paljon asiakkaita, jotka tykkäävät tehdä löytöjä: koskaan ei tiedä mitä mukaan tarttuu.

Mistä outlet -tuotteet tulevat?

Outlet-tuotteet tulevat pääosin brändien konseptimyymälöistä, sekä suoraan tehtaalta.

 ”Suunnittelutyö Balmuirilla tehdään Helsingin Punavuoressa, päävarastomme taas on Oulussa. Saamme Season Sale -valikoiman konseptimyymälöiden aleista. Balmuirilla on myös oma outlet -valikoima ja varastolta tuodaan erikoiseriä b-laadun tuotteista.”, kertoo Balmuirin apulaismyymäläpäällikkö Susanne.

Björn Borgin myymälään tuotteita saadaan esimerkiksi Kampin ja Kauppakeskus Forumin myymälöistä, sekä suoraan brändiltä Ruotsista. ”Hugo Bossin Outletiin tavara tulee pääosin Helsingin Stockmannin myymälästä, sekä Saksan tehtaalta.”, valottaa apulaismyymäläpäällikkö Pauliina.

Ajankohtaisia tarjouksia sesonkien mukaan

Useimmissa liikkeistämme päävalikoima päivittyy laajemmin kahdesti vuodessa, kuten konseptimyymälöissäkin. Pienempiä eriä saapuu jopa viikoittain. ”Tavara liikkuu hyvin, kun on vahva brändi. Meillä yksikään tuote ei lähde liikkeestä takaovesta, kaikki lähtee etuovesta asiakkaiden mukana.”, iloitsee Björn Borg Outletin myymäläpäällikkö Kari.

Myymäläkohtaiset, keskuskohtaiset ja brändikohtaiset kampanjat edistävät myyntiä entisestään. Alennuksia nostetaan niin, että tuotteet saadaan myytyä. Balmuirilla ollaan innokkaasti mukana kylän hintakampanjoissa, kuten ensi viikolla alkavassa Outlet Alarmissa sekä erilaisissa flash sale -tyyppisissä kampanjoissa.

Outlet -myymälässä on enemmän tilaa pitää varastoa, ja ajankohtaiset tuotteet saadaan kauniisti esille huikeilla tarjouksilla varustettuna.

 

Monipuolista shoppailua

Keväällä 2022 avattu verkkokauppa toimii myös yhtenä lisäkanavana valikoiman myymiselle – sillä tavoitamme laajempaa kohderyhmää ympäri Suomen. Otamme myös vastaan käytettyjä merkkivaatteita second hand -myyntiin kumppanimme Emmyn kautta.

Tervetuloa kylään!

You will also like this

This site uses cookies in order to improve navigation on the website.

Read more