Valoelämyksiä ja yöshoppailua Outlet-kylässä

Ihastuttavia valotaiteilijoita ja Outletin oma valoteos Moment Magnet

Luodaksemme tunnelmaa syyskuun pimenevään iltaan, valaisimme koko Outlet-kylän pe 4.9. Illan aikana ihailtiin valotaiteilijoiden esityksiä sekä tutustuttiin Outletin omaan Moment Magnet -valoteokseen eri puolella kylää.

Illan valoshowsta vastasi Valosirkus Spektri, joka toteutti LED-välineillä värikkäitä ja näyttäviä valoesityksiä.  

Moment Magnet on Lightning Design Collectiven Outletille luoma uniikki valoinstallaatio, joka perinteisen valomainonnan sijaan luo rauhallisen taustaelementin ostoskylään. Päivänvalossa kuparipintaiset putket heijastavat kauniisti auringonvaloa. Kun päivä pimenee, 5 erillisen valoputken kokonaisuus muuttuu dynaamiseksi valoilla leikkiväksi teokseksi, käyttäen videota ja kuvaa ainutlaatuisella tavalla ympäristöänsä mukailleen ja siihen reagoiden. 

Helsinki Outlet haluaa tarjota perinteisestä ostoskokemuksesta poikkeavia ainutlaatuisia elämyksiä. Rauhallisia hetkiä keskellä outlet-kylää, jolloin voi pysähtyä ihailemaan valojen tanssia seinillä.  Tervetuloa kokemaan, mitä tunteita Moment Magnet -valoteos sinussa herättää.

Shoppailu jatkui myöhäisiltaan saakka!

Valojen loisteessa perjantaina vietimme myös myös Late Night Shopping -tapahtumaa, jolloin kaikki myymälämme olivat avoinna kello 23 saakka. Asiakkaita hemmoteltiin huippualennuksilla ja muulla pienemmällä oheisohjelmalla.

Musiikista vastasi koko illan Outletin kesätapahtumistakin tuttu DJ Miika Mansikkamaa.

Lisää luettavaa

Outlet Alarm 23.9- 27.9.

Outlet Alarm tarkoittaa 5 päivää huikeita tarjouksia suosikkibrändeiltäsi! Tyhjennämme keskiviikosta sunnuntaihin varastojamme myymällä satoja laatumerkkiemme takkeja, neuleita, farkkuja, huiveja, kenkiä, kosmetiikka, ulkoiluasuja – ja paljon muuta – vähintään -50 %:n hinnoin!

Lue lisää

Voita tonni ja vartti -kisa

Helsinki Outletin Instagram-tilillä käytiin kisa, jossa palkintona oli 1000 euron lahjakortti – mutta aikarajana shoppailulle vain 15 minuuttia. Voita tonni ja vartti -kisan voittaja Essi oli kovan paikan edessä: Kisan palkinto eli 1000 euroa piti saada käytettyä vartissa. Essi kuitenkin suoriutui tehtävästä ilmiömäisesti – ajassa 8 min 57 sek. Lisäksi, koska ostokset olivat Outlet- ja … Lue lisää

Lue lisää

Farkut – arjen luottovaate, jotka ovat aina muodissa!

Syksyllä arkeen palatessa on aika uudistaa vaatekaappia ja löytää arkeen ne istuvimmat ja mukavimmat housut, joissa näyttää aina rennon tyylikkäältä. Oli mieltymyksenä sitten leveämpi bootcut-lahje, perinteinen suora tai esimerkiksi kapein super skinny – löydät runsaan valikoiman eri denimin väreissä myymälöistämme. Vyötärönkorkeudet ja lahkeenpituudet vaihtelevat, istuvuus löytyy jokaiselle! Farkkuja löydät seuraavista myymälöistämme Calvin Klein, Tommy Hilfiger, … Lue lisää

Lue lisää

Vihdoinkin täällä! Levi’s avaa la 1.8.!

Legendaarinen Levi’s avaa myymälän Outlet-kylään lauantaina 1.8. klo 10.00.   Kun baijerilainen maahanmuuttaja Levi Strauss vuonna 1853 avasi kuivatuotteita valmistavan yrityksen San Franciscossa, hän havaitsi työntekijöidensä keskuudessa tarpeen: Vaatteet, jotka on luotu kestämään ahkeraa liikettä ja kulutusta. Hän ja räätäli Jacob Davis yhdistivät kupari-niittivahvikkeet kestävään farkkukankaaseen, mikä johti ensimmäisen vyötäröhaalarin syntyyn. Tänä päivänä ne tunnetaan … Lue lisää

Lue lisää