Synttäriviikonloppuna tapahtuu!

Outlet-kylän avauksesta 1.11.2019 tulee viikonloppuna kuluneeksi vuosi! Tänä vuonna emme tilanteesta johtuen pääse järjestämään ilotulitusta, akrobatiataiteilijoiden esityksiä tai aiheuttamaan kehää tukkivia autojonoja. Mutta jotakin ikimuistoista ja piristävää haluamme ympärillemme luoda:

  • Perjantai-aamuna klo 10 alkaen jaamme 200 ensimmäiselle ilmaisen kahvin ja muffinsin Espresso Housesta!
  • Perjantaina kaikissa myymälöissämme 10 ensimmäistä ostavaa asiakasta saa ilmaislipun HopLopiin! Laitamme pitkin päivää lippuja jakoon myös ympäri kylää, pysy siis valppaana meillä kierrellessäsi!
  • Rosanna Kulju shoppailee ja kertoo pe-iltapäivällä klo 16 alkaen keskusaukiolla omia vinkkejään shoppailuun.

Ja 40 laatumerkkibrändillämme on tietysti jokaisella omat huikeat tarjouksensa, joista tarjoussivulle olemme jo keränneet parhaita paloja. Käy siis jo kurkkaamassa parhaat ennakkoon!

Lisää luettavaa

Taas kisataan tonnista: ”Voita tonni ja vartti” on nyt käynnissä

Syyskuussa huippusuosion saanut somekilpailumme ”Voita tonni ja vartti” kisataan jälleen! Kilpailun idea on, että voit voittaa tonnin shoppailurahaa, mutta vain 15 minuutiksi. Voittaja on nyt löytynyt, ja tämä jännittävä kisajuoksu tapahtuu perjantaina 27.11. klo 19 alkaen Helsinki Outletissa!  Lue lisää Facebookissa tai Instagramissa.

Lue lisää

Ihastu Outletin Joulukylään

Joulukylän tunnelma upeine valoineen ja kuusineen on vallannut Outletin! Joulupukki vierailee ostoskylässä joulukuussa. Pukille voit jättää lahjatoiveita jo etukäteen…

Lue lisää

Outlet Alarm 23.9- 27.9.

Outlet Alarm tarkoittaa 5 päivää huikeita tarjouksia suosikkibrändeiltäsi! Tyhjennämme keskiviikosta sunnuntaihin varastojamme myymällä satoja laatumerkkiemme takkeja, neuleita, farkkuja, huiveja, kenkiä, kosmetiikka, ulkoiluasuja – ja paljon muuta – vähintään -50 %:n hinnoin!

Lue lisää

Voita tonni ja vartti -kisa

Helsinki Outletin Instagram-tilillä käytiin kisa, jossa palkintona oli 1000 euron lahjakortti – mutta aikarajana shoppailulle vain 15 minuuttia. Voita tonni ja vartti -kisan voittaja Essi oli kovan paikan edessä: Kisan palkinto eli 1000 euroa piti saada käytettyä vartissa. Essi kuitenkin suoriutui tehtävästä ilmiömäisesti – ajassa 8 min 57 sek. Lisäksi, koska ostokset olivat Outlet- ja … Lue lisää

Lue lisää