Synttäriviikonloppuna tapahtuu!

Outlet-kylän avauksesta 1.11.2019 tulee viikonloppuna kuluneeksi vuosi! Tänä vuonna emme tilanteesta johtuen pääse järjestämään ilotulitusta, akrobatiataiteilijoiden esityksiä tai aiheuttamaan kehää tukkivia autojonoja. Mutta jotakin ikimuistoista ja piristävää haluamme ympärillemme luoda:

  • Perjantai-aamuna klo 10 alkaen jaamme 200 ensimmäiselle ilmaisen kahvin ja muffinsin Espresso Housesta!
  • Perjantaina kaikissa myymälöissämme 10 ensimmäistä ostavaa asiakasta saa ilmaislipun HopLopiin! Laitamme pitkin päivää lippuja jakoon myös ympäri kylää, pysy siis valppaana meillä kierrellessäsi!
  • Rosanna Kulju shoppailee ja kertoo pe-iltapäivällä klo 16 alkaen keskusaukiolla omia vinkkejään shoppailuun.

Ja 40 laatumerkkibrändillämme on tietysti jokaisella omat huikeat tarjouksensa, joista tarjoussivulle olemme jo keränneet parhaita paloja. Käy siis jo kurkkaamassa parhaat ennakkoon!

Lisää luettavaa

Nauti ravintoloidemme herkuista

Tiistaista 9.3. alkaen suljemme ravintolamme asiakaspaikat, mutta voit yhä nauttia ravintoloidemme tarjonnasta.

Lue lisää

Friends-jäsenviikko

Tällä viikolla hemmottelemme Helsinki Friends -jäseniämme! Luvassa erikoistarjouksia sekä stailausta, muotinäytöksiä, arvontoja, lahjoja ym. pientä ohjelmaa eri myymälöissä!

Lue lisää

Astetta superimpi sunnuntai

Kuukauden ensimmäiset sunnuntait ovat nyt SuperSunnuntaita! Tämä superpäivä pitää sisällään aina ohjelmaa koko perheelle sekä yhden päivän mittaisia huipputarjouksia laatubrändiemme myymälöissä ja ravintoloissa…

Lue lisää

”Voita tonni ja vartti” kisattiin taas!

Syyskuussa huippusuosion saanut somekilpailumme ”Voita tonni ja vartti” kisattiin jälleen! Kilpailun idea on, että voit voittaa 1000 euroa shoppailurahaa, mutta vain 15 minuutiksi. Voita tonni ja vartti -kisan voittaja Essi saapui Black Friday -perjantaina paikalle tarkalla suunnitelmalla. Haastetta riitti, sillä kisan palkinto eli 1000 euroa piti saada käytettyä vartissa. Essi suoriutui hienosti tehtävästä ajassa 14 … Lue lisää

Lue lisää