Heinäkuussa Outlet-kylän Shoppailufestarit

Heinäkuussa löydät merkkimyymälöistämme huikeita kesäalennuksia. Shoppailuelämystä siivitämme viikoittain vaihtuvilla tapahtumilla! Tule kuvauttamaan itsesi Selfie-seinällä aitoon festarityyliin, hyppää mukaan ohjattuun tanssihetkeen tai rentoudu ihanilla terasseilla ja lounge-sohvilla, nappaa kaveriksi kesädrinkki ja kuuntele DJ:n kesäsointuja.

Viikko 27  Rantabileet a’la Outlet
Tänä kesänä ei tarvitse lähteä Helsingin ja Vantaan rajaa etelämmäs kokeakseen rantatunnelmaa. Rantahiekassa voi tehdä hiekkakakkuja, vanhemmille suosittelemme rentoa istuskelua rantatuoleissa. Tiesithän, että kolme terassiamme tarjoavat lounaiden ja kahvien lisäksi virvoittavia kesäjuomia, Porvoon jäätelöpyörä puolestaan hemmottelee aidolla artisaanijätskillä. Kaiken tietysti kruunaa DJ:n loihtima kesämusiikki.

Viikko 28 Viihdytään mökillä ja terassilla

Nappaa grillivinkit la 11.7., kun Home&Cookin grillimestarimme esittelee kesän parhaita välineitä ja reseptejä. Tule myös ihastelemaan Vallilan, Marimekon, Lexingtonin, Gantin ja Le Creuset’n alevalikoimaa, joiden avulla kaunistat mökki- tai kesäpihan tyylillä! Kesäaktiviteeteista innostuvat voivat pelata klassisia suosikkipelejä mölkystä sulkapalloon!

Viikko 29 Back to the 50s

Fiftarityyli sopii kesään – ja miksei myös Outlet-kylään. Uskallatko hypätä fiftarihenkeen ja ottaa glittertatuoinnin? Entä kiehtooko sinua fiftaritanssit? Lapsille ja leikkimielisimmille luvassa myös neppiskisat. Rohkeimmat tietysti pukeutuvat asianmukaisesti – parhaat asut palkitaan!

Viikko 30 Kukkafestarit

Flower power valtaa ostoskylän! Tervetuloa kukkamaailmaan keskusaukiollemme, minne Järvenpään Kukkataloa loihtii täyden kukkaloiston! Voit ostaa kotiisi ihania kesäkukkia tai tulla tekemään oman kukkaseppeeleesi.

Lisää luettavaa

Outlet Alarm 23.9- 27.9.

Outlet Alarm tarkoittaa 5 päivää huikeita tarjouksia suosikkibrändeiltäsi! Tyhjennämme keskiviikosta sunnuntaihin varastojamme myymällä satoja laatumerkkiemme takkeja, neuleita, farkkuja, huiveja, kenkiä, kosmetiikka, ulkoiluasuja – ja paljon muuta – vähintään -50 %:n hinnoin!

Lue lisää

Voita tonni ja vartti -kisa

Helsinki Outletin Instagram-tilillä käytiin kisa, jossa palkintona oli 1000 euron lahjakortti – mutta aikarajana shoppailulle vain 15 minuuttia. Voita tonni ja vartti -kisan voittaja Essi oli kovan paikan edessä: Kisan palkinto eli 1000 euroa piti saada käytettyä vartissa. Essi kuitenkin suoriutui tehtävästä ilmiömäisesti – ajassa 8 min 57 sek. Lisäksi, koska ostokset olivat Outlet- ja … Lue lisää

Lue lisää

Valoelämyksiä ja yöshoppailua Outlet-kylässä

Ihastuttavia valotaiteilijoita ja Outletin oma valoteos Moment Magnet Luodaksemme tunnelmaa syyskuun pimenevään iltaan, valaisimme koko Outlet-kylän pe 4.9. Illan aikana ihailtiin valotaiteilijoiden esityksiä sekä tutustuttiin Outletin omaan Moment Magnet -valoteokseen eri puolella kylää. Illan valoshowsta vastasi Valosirkus Spektri, joka toteutti LED-välineillä värikkäitä ja näyttäviä valoesityksiä.   Moment Magnet on Lightning Design Collectiven Outletille luoma uniikki … Lue lisää

Lue lisää

Farkut – arjen luottovaate, jotka ovat aina muodissa!

Syksyllä arkeen palatessa on aika uudistaa vaatekaappia ja löytää arkeen ne istuvimmat ja mukavimmat housut, joissa näyttää aina rennon tyylikkäältä. Oli mieltymyksenä sitten leveämpi bootcut-lahje, perinteinen suora tai esimerkiksi kapein super skinny – löydät runsaan valikoiman eri denimin väreissä myymälöistämme. Vyötärönkorkeudet ja lahkeenpituudet vaihtelevat, istuvuus löytyy jokaiselle! Farkkuja löydät seuraavista myymälöistämme Calvin Klein, Tommy Hilfiger, … Lue lisää

Lue lisää