Heinäkuussa Outlet-kylän Shoppailufestarit

Heinäkuussa löydät merkkimyymälöistämme huikeita kesäalennuksia. Shoppailuelämystä siivitämme viikoittain vaihtuvilla tapahtumilla! Tule kuvauttamaan itsesi Selfie-seinällä aitoon festarityyliin, hyppää mukaan ohjattuun tanssihetkeen tai rentoudu ihanilla terasseilla ja lounge-sohvilla, nappaa kaveriksi kesädrinkki ja kuuntele DJ:n kesäsointuja.

Viikko 27  Rantabileet a’la Outlet
Tänä kesänä ei tarvitse lähteä Helsingin ja Vantaan rajaa etelämmäs kokeakseen rantatunnelmaa. Rantahiekassa voi tehdä hiekkakakkuja, vanhemmille suosittelemme rentoa istuskelua rantatuoleissa. Tiesithän, että kolme terassiamme tarjoavat lounaiden ja kahvien lisäksi virvoittavia kesäjuomia, Porvoon jäätelöpyörä puolestaan hemmottelee aidolla artisaanijätskillä. Kaiken tietysti kruunaa DJ:n loihtima kesämusiikki.

Viikko 28 Viihdytään mökillä ja terassilla

Nappaa grillivinkit la 11.7., kun Home&Cookin grillimestarimme esittelee kesän parhaita välineitä ja reseptejä. Tule myös ihastelemaan Vallilan, Marimekon, Lexingtonin, Gantin ja Le Creuset’n alevalikoimaa, joiden avulla kaunistat mökki- tai kesäpihan tyylillä! Kesäaktiviteeteista innostuvat voivat pelata klassisia suosikkipelejä mölkystä sulkapalloon!

Viikko 29 Back to the 50s

Fiftarityyli sopii kesään – ja miksei myös Outlet-kylään. Uskallatko hypätä fiftarihenkeen ja ottaa glittertatuoinnin? Entä kiehtooko sinua fiftaritanssit? Lapsille ja leikkimielisimmille luvassa myös neppiskisat. Rohkeimmat tietysti pukeutuvat asianmukaisesti – parhaat asut palkitaan!

Viikko 30 Kukkafestarit

Flower power valtaa ostoskylän! Tervetuloa kukkamaailmaan keskusaukiollemme, missä teemme kukkatatuointeja ja opetamme syyskukkaistutusten tekoa. Tasatunnein jaamme kukkia vierailijoillemme tanssinopetuksen yhteydessä.

Lisää luettavaa

Kesälauantaisin tapahtuu!

Heinäkuussa vietämme Outlet-kylässä Shoppailufestareita. Lauantaina 4. heinäkuuta teemanamme oli rantabileet. Iloiset Outlet-ohjaajamme viihdyttivät meitä Shoppailufestareilla erilaisilla kilpailuilla ja DJ Miika piti tunnelmaa yllä rantabileisiin hyvin sopivilla kesäbiiseillä. Rantabileet a’la Outlet Ranta-teema näkyy kaikkialla Outlet-kylässämme. Loikoile mukavasti aurinkotuolissa, nappaa Vanhan Porvoon jäätelötehtaan jäätelö ja nauti kesästä. Lapset voivat shoppailun lomassa leikkiä rantahiekassa tai pikemminkin värikkääseen traktorinrenkaaseen … Lue lisää

Lue lisää

Late Night Shopping

Drive-in Cinema -ilmaistapahtuma järjestetään perjantaina 26. kesäkuuta.

Lue lisää

Drive-in Cinema -Top Gun

Perjantaina 26.6. Helsinki Outletin parkkipaikalla järjestetään maksuton elokuvanäytös. Jättivalkokankaalla nähdään klo 19 alkaen klassikkoelokuva Top Gun (1986 / K-14, 110 min)

Lue lisää

Drive-in Cinema -Wonder Park – Ihmeiden puisto

Perjantaina 26.6. Helsinki Outletin parkkipaikalla järjestetään maksuton koko perheen elokuvanäytös. Jättivalkokankaalla nähdään klo 14 alkaen Wonder Park – Ihmeiden puisto (2019 / K-7, 85 min)

Lue lisää