Pe 2.7. taas yöshoppaillaan!

Late Night Shopping on täällä taas!

Lämpimät kesäillat tuovat jälleen Late Night Shopping -tapahtumat Outlet-kyläämme! Näistä ensimmäinen järjestetään tällä viikolla, perjantaina 2.7., jolloin kaikki myymälämme ovat avoinna kello 23 saakka. Shoppaajia hemmotellaan huippualennuksilla ja muulla pienemmällä oheisohjelmalla. Kylässä huikeita Late Night shopping -tarjouksia kaikilta brändeiltä koko viikonlopun ajan ja erikoistärpit vielä perjantai-iltana klo 19-23.

Musiikista vastaa Outletin aiemmistakin tapahtumista tuttu DJ Miika koko illan klo 16–22.
Illan aikana tasatunnein klo 19, 20 ja 21 kylässä shoppaavia viihdyttää myös Taikuri – Illusionisti Henri Kemppainen.

Kesän hauskin menopeli Bike-taxi risteilee Helsinki Outletin ja Ikea Vantaan välillä koko heinäkuun ajan. Vieraile kahdessa kesälomakohteessa yhdellä kertaa! Osallistu hauskaan kesäkisaan postaamalla kuva tai video bike- taxin kyydissä Facebooksissa tai IG:ssa #helsinkioutlet. Paras video palkitaan kesän aikana 150 euron lahjakortilla Helsinki Outletiin!

Kaikki ohjelma on maksutonta.

Suursuosion saavuttanut Voita Tonni & vartti kisataan taas pe-iltana! Kilpailun idea on, että voit voittaa tonnin shoppailurahaa, mutta vain 15 minuutiksi. Tämä jännittävä kisajuoksu tapahtuu ‪perjantaina 2.7. klo 18 alkaen Helsinki Outletissa!
Kisaan osallistuminen tällä hetkellä käynnissä Outletin some-kanavissa.

Lisää luettavaa

Ostoskylä viettää syyslomaviikkoa!

Ouletissa syyslomaviikon kunniaksi luvassa erikoisohjelmaa…

Lue lisää

Valojen yössä shoppaillaan klo 23 asti

Late Night Shopping on täällä taas! Syysilta tuo jälleen Late Night Shopping -tapahtuman Outlet-kyläämme! Perjantaina 3.9. kaikki myymälämme ovat avoinna kello 23 saakka. Shoppaajia hemmotellaan huippualennuksilla ja muulla pienemmällä oheisohjelmalla. Kylässä huikeita Late Night shopping -tarjouksia kaikilta brändeiltä koko viikonlopun ajan ja erikoistärpit vielä perjantai-iltana klo 19-23. Katso huipputarjoukset Illan erikoisuutena tuomme ostoskylään valoteoksia. Kiipeile … Lue lisää

Lue lisää

ESPORTS SAAPUU OUTLETIIN!

KOVA esports ja Helsinki Outlet löivät viisaat päänsä yhteen, ja tämän seurauksena ostoskylään tulossa on nyt aivan uudenlainen, pelailuhenkinen tapahtuma! Tule mestoille viettämään ikimuistoinen lauantai lempipelaajiesi ja -striimaajiesi kanssa lauantaina 14.8.! Paikalla Pelistriimaajat Teemu ”Spamned” Rissanen ja Iiro ”navix” Sorsa, Lauri ”Cyanide” Happonen (Maailmanmestari, League of Legends), Timo ”Renemesis” Tarvainen ja NHL -pelin pelaaja Kimi … Lue lisää

Lue lisää

OUTLET-KYLÄSSÄ TAPAHTUU KESÄVIIKONLOPPUISIN

Kesäviikonloppuisin viihdytämme teitä shoppailun lomassa ”kesäkuntoon”-teemaisilla esiintyjillä

Lue lisää