Outlet-kylässä tapahtuu kesäviikonloppuisin

Ostoskylässä kukat kukkivat kauneimmillaan ja pihapenkit sekä ravintoloidemme terassit kutsuvat istumaan ja nauttimaan auringosta shoppailun lomassa. Kesälauantaisin Outletin vierailijoita viihdytetään myös Speaker’s Cornerissa – omalla keskusaukion pienellä lavallamme, jossa voit bongata mm. urheilun, hyvinvoinnin, muodin, keittiöalan sekä kodinsisustuksen asiantuntijoita puhumassa ajankohtaisista ilmiöistä ja trendeistä.   

PERJANTAINA 26.6.

Drive-in Cinema -ilmaistapahtuma järjestetään perjantaina 26. kesäkuuta Outlet-kylän parkkipaikalla. Lue lisää täältä.

Heinäkuussa Outlet-kylän valtaa Shoppailufestarit – lisää tietoa ohjelmasta tulossa lähiaikoina!

LAUANTAINA 27.6.

Kari Traa järjestää ulkotreenit klo 11:00. Treenin vetää Heidi Tainio ja Laura Enroth. Luvassa tunnin mittainen tehokas kehonpainotreeni. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä treenaajaa. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla tuuli.kayhko@activebrands.com.

Menneet tapahtumat:

LAUANTAINA 13.6.

Klo 13:15 Speaker’s Corner -lavalla Eva Wuite puhuu Outlet-kylän pihamaisemasuunnittelusta sekä kesän kukkatrendeistä.

klo 12 ja 14 Speaker’s Corner -lavalla Kari Traa järjestää kesän ensimmäiset ulkojumpat*. Kehonpainotreenistä vastaavat Heidi Tainio ja Laura Enroth.
Huom. Jumppapaikat loppuunvaratut, yleisössä tilaa.

*Jumppia tiedossa lisää pitkin kesää. 

LAUANTAINA 6.6.

Klo 12:00 ja klo 13:30 Speaker’s Corner -lavalla menestysmentori Mika Poutala puhumassa hyvinvoinnista ja siihen vaikuttavista tekijöistä.

Lisää luettavaa

Outlet Alarm 23.9- 27.9.

Outlet Alarm tarkoittaa 5 päivää huikeita tarjouksia suosikkibrändeiltäsi! Tyhjennämme keskiviikosta sunnuntaihin varastojamme myymällä satoja laatumerkkiemme takkeja, neuleita, farkkuja, huiveja, kenkiä, kosmetiikka, ulkoiluasuja – ja paljon muuta – vähintään -50 %:n hinnoin!

Lue lisää

Voita tonni ja vartti -kisa

Helsinki Outletin Instagram-tilillä käytiin kisa, jossa palkintona oli 1000 euron lahjakortti – mutta aikarajana shoppailulle vain 15 minuuttia. Voita tonni ja vartti -kisan voittaja Essi oli kovan paikan edessä: Kisan palkinto eli 1000 euroa piti saada käytettyä vartissa. Essi kuitenkin suoriutui tehtävästä ilmiömäisesti – ajassa 8 min 57 sek. Lisäksi, koska ostokset olivat Outlet- ja … Lue lisää

Lue lisää

Valoelämyksiä ja yöshoppailua Outlet-kylässä

Ihastuttavia valotaiteilijoita ja Outletin oma valoteos Moment Magnet Luodaksemme tunnelmaa syyskuun pimenevään iltaan, valaisimme koko Outlet-kylän pe 4.9. Illan aikana ihailtiin valotaiteilijoiden esityksiä sekä tutustuttiin Outletin omaan Moment Magnet -valoteokseen eri puolella kylää. Illan valoshowsta vastasi Valosirkus Spektri, joka toteutti LED-välineillä värikkäitä ja näyttäviä valoesityksiä.   Moment Magnet on Lightning Design Collectiven Outletille luoma uniikki … Lue lisää

Lue lisää

Farkut – arjen luottovaate, jotka ovat aina muodissa!

Syksyllä arkeen palatessa on aika uudistaa vaatekaappia ja löytää arkeen ne istuvimmat ja mukavimmat housut, joissa näyttää aina rennon tyylikkäältä. Oli mieltymyksenä sitten leveämpi bootcut-lahje, perinteinen suora tai esimerkiksi kapein super skinny – löydät runsaan valikoiman eri denimin väreissä myymälöistämme. Vyötärönkorkeudet ja lahkeenpituudet vaihtelevat, istuvuus löytyy jokaiselle! Farkkuja löydät seuraavista myymälöistämme Calvin Klein, Tommy Hilfiger, … Lue lisää

Lue lisää