Nauti ravintoloidemme herkuista

Tiistaista 9.3. alkaen suljemme ravintolamme asiakaspaikat, mutta voit yhä nauttia ravintoloidemme tarjonnasta seuraavasti:

Espresso House avoinna normaalisti, hae kahvi, lounas ym. herkut mukaan. Espresso Housen sovelluksella voit myös tilata ennakkoon ja noutaa kahvilastamme. Näin saat myös tilauksestasi -10%.

Pizza Hut on avoinna noudoille ja kotiinkuljetuksille. Soita ennakkoon tai tilaa paikan päältä ja nouda: puh. 010 4705421. Keittiö avoinna: ma-pe klo 10.30-20, la 10.30-19, su 12-18.

WokWokiin voi tehdä tilauksia netissä etukäteen itse noudattavaksi. Noutotilauksen voi tehdä etukäteen joko soittamalla: 044 924 8748 tai ravintolan verkkosivujen kautta: wokwokoutlet.fi. Kaikki take away -annokset -10 % alennuksella. Keittiö avoinna ma-pe klo 10-16, la 11-16, su 12-16.

Pidetään huolta toisistamme ja nautitaan hyvästä ruoasta!

Lisää luettavaa

Outletin Live Shopping!

Katso Helsinki Outletin ensimmäinen live shopping -tapahtuma!

Lue lisää

Friends-jäsenviikko

Tällä viikolla hemmottelemme Helsinki Friends -jäseniämme! Luvassa erikoistarjouksia sekä stailausta, muotinäytöksiä, arvontoja, lahjoja ym. pientä ohjelmaa eri myymälöissä!

Lue lisää

Astetta superimpi sunnuntai

Kuukauden ensimmäiset sunnuntait ovat nyt SuperSunnuntaita! Tämä superpäivä pitää sisällään aina ohjelmaa koko perheelle sekä yhden päivän mittaisia huipputarjouksia laatubrändiemme myymälöissä ja ravintoloissa…

Lue lisää

”Voita tonni ja vartti” kisattiin taas!

Syyskuussa huippusuosion saanut somekilpailumme ”Voita tonni ja vartti” kisattiin jälleen! Kilpailun idea on, että voit voittaa 1000 euroa shoppailurahaa, mutta vain 15 minuutiksi. Voita tonni ja vartti -kisan voittaja Essi saapui Black Friday -perjantaina paikalle tarkalla suunnitelmalla. Haastetta riitti, sillä kisan palkinto eli 1000 euroa piti saada käytettyä vartissa. Essi suoriutui hienosti tehtävästä ajassa 14 … Lue lisää

Lue lisää