Ihastu Outletin Joulukylään

Joulukylän tunnelma upeine valoineen ja kuusineen on vallannut Outletin! Joko olet käynyt istuskelemassa talviterasseillamme keskusaukiolla? Tunnelmallisilla terasseilla pääset nauttimaan lämmintä juomaa ja jouluisia herkkuja aitojen havujen ja lämmittävien taljojen ääressä.  

Tulevana lauantaina saamme erikoisvieraan Korvatunturilta! Joulupukki saapuu ilahduttamaan ostoskylän shoppaajia lauantaina. Huomioimme turvavälit, tervetuloa moikkaamaan pukkia ostoskylän keskusaukiolle:
La 12.12. ja 19.12. klo 12.00-14.00 ja 15:00-17:00.

Yli 40 laatumerkin myymälässä teet löytöjä, kun haluat sisustaa kotia joulukuntoon tai kun etsit lahjoja muodin, urheilun, sisustuksen, ruoanlaiton, kosmetiikan ja makeiden suklaaherkkujen ystäville. Kaikki ostamasi tuotteet ovat hinnoiltaan aina vähintään -30 % ohjevähittäishintoja edullisempia, joten meillä myös säästät ihan jokaisen joululahjan kohdalla. 

Haluamme myös muistuttaa, että elämyksellisyys ja turvallisuus eivät ostoskylässämme sulje toisiaan pois. Voit nautiskella ostosten tekemisestä sekä ravintoloissa ja HopLopissa vierailuista rauhassa ja hyvin mielin: Meillä myymälöistä toiseen liikutaan raikkaan ulkoilman kautta, eikä yleisiä pintoja tarvitse koskettaa, koska liikkeiden ovet toimivat liukuovimekaniikalla. Lisäksi huolehdimme yleisestä turvallisuudesta tehostetulla alueen ja liikkeiden siivouksella ja desinfioinneilla, ja sisä- ja ulkotiloista löytyy käsidesiautomaatteja. Muistutamme jatkuvasti meillä asioivia turvaväleistä, maskien käytöstä ja fyysisten kontaktien minimoimisen tärkeyttä.

Kun kerroimme joulupukille, ettei hän ei tänä vuonna välttämättä pääse kuulemaan lasten toiveita läheltä, hän esitti pyynnön: Että saisi toiveet kirjeitse niiltä lapsilta, jotka eivät pääse paikan päälle pukkia moikkaamaan. Me lupasimme pukille hankkia kylään postilaatikon, johon halukkaat voivat etukäteen jättää toiveensa kirjeenä. Pukki vierailee meillä joulukuussa, ja lukee tällöin saamiaan kirjeitä ääneen.

Lisää luettavaa

Valojen yössä shoppaillaan klo 23 asti

Late Night Shopping on täällä taas! Syysilta tuo jälleen Late Night Shopping -tapahtuman Outlet-kyläämme! Perjantaina 3.9. kaikki myymälämme ovat avoinna kello 23 saakka. Shoppaajia hemmotellaan huippualennuksilla ja muulla pienemmällä oheisohjelmalla. Kylässä huikeita Late Night shopping -tarjouksia kaikilta brändeiltä koko viikonlopun ajan ja erikoistärpit vielä perjantai-iltana klo 19-23. Katso huipputarjoukset Illan erikoisuutena tuomme ostoskylään valoteoksia. Kiipeile … Lue lisää

Lue lisää

ESPORTS SAAPUU OUTLETIIN!

KOVA esports ja Helsinki Outlet löivät viisaat päänsä yhteen, ja tämän seurauksena ostoskylään tulossa on nyt aivan uudenlainen, pelailuhenkinen tapahtuma! Tule mestoille viettämään ikimuistoinen lauantai lempipelaajiesi ja -striimaajiesi kanssa lauantaina 14.8.! Paikalla Pelistriimaajat Teemu ”Spamned” Rissanen ja Iiro ”navix” Sorsa, Lauri ”Cyanide” Happonen (Maailmanmestari, League of Legends), Timo ”Renemesis” Tarvainen ja NHL -pelin pelaaja Kimi … Lue lisää

Lue lisää

Pe 2.7. taas yöshoppaillaan!

Late Night Shopping on täällä taas! Lämpimät kesäillat tuovat jälleen Late Night Shopping -tapahtumat Outlet-kyläämme! Näistä ensimmäinen järjestetään tällä viikolla, perjantaina 2.7., jolloin kaikki myymälämme ovat avoinna kello 23 saakka. Shoppaajia hemmotellaan huippualennuksilla ja muulla pienemmällä oheisohjelmalla. Kylässä huikeita Late Night shopping -tarjouksia kaikilta brändeiltä koko viikonlopun ajan ja erikoistärpit vielä perjantai-iltana klo 19-23. Musiikista … Lue lisää

Lue lisää

OUTLET-KYLÄSSÄ TAPAHTUU KESÄVIIKONLOPPUISIN

Kesäviikonloppuisin viihdytämme teitä shoppailun lomassa ”kesäkuntoon”-teemaisilla esiintyjillä

Lue lisää