Ihastu Outletin Joulukylään

Joulukylän tunnelma upeine valoineen ja kuusineen on vallannut Outletin! Joko olet käynyt istuskelemassa talviterasseillamme keskusaukiolla? Tunnelmallisilla terasseilla pääset nauttimaan lämmintä juomaa ja jouluisia herkkuja aitojen havujen ja lämmittävien taljojen ääressä.  

Tulevana lauantaina saamme erikoisvieraan Korvatunturilta! Joulupukki saapuu ilahduttamaan ostoskylän shoppaajia lauantaina. Huomioimme turvavälit, tervetuloa moikkaamaan pukkia ostoskylän keskusaukiolle:
La 12.12. ja 19.12. klo 12.00-14.00 ja 15:00-17:00.

Yli 40 laatumerkin myymälässä teet löytöjä, kun haluat sisustaa kotia joulukuntoon tai kun etsit lahjoja muodin, urheilun, sisustuksen, ruoanlaiton, kosmetiikan ja makeiden suklaaherkkujen ystäville. Kaikki ostamasi tuotteet ovat hinnoiltaan aina vähintään -30 % ohjevähittäishintoja edullisempia, joten meillä myös säästät ihan jokaisen joululahjan kohdalla. 

Haluamme myös muistuttaa, että elämyksellisyys ja turvallisuus eivät ostoskylässämme sulje toisiaan pois. Voit nautiskella ostosten tekemisestä sekä ravintoloissa ja HopLopissa vierailuista rauhassa ja hyvin mielin: Meillä myymälöistä toiseen liikutaan raikkaan ulkoilman kautta, eikä yleisiä pintoja tarvitse koskettaa, koska liikkeiden ovet toimivat liukuovimekaniikalla. Lisäksi huolehdimme yleisestä turvallisuudesta tehostetulla alueen ja liikkeiden siivouksella ja desinfioinneilla, ja sisä- ja ulkotiloista löytyy käsidesiautomaatteja. Muistutamme jatkuvasti meillä asioivia turvaväleistä, maskien käytöstä ja fyysisten kontaktien minimoimisen tärkeyttä.

Kun kerroimme joulupukille, ettei hän ei tänä vuonna välttämättä pääse kuulemaan lasten toiveita läheltä, hän esitti pyynnön: Että saisi toiveet kirjeitse niiltä lapsilta, jotka eivät pääse paikan päälle pukkia moikkaamaan. Me lupasimme pukille hankkia kylään postilaatikon, johon halukkaat voivat etukäteen jättää toiveensa kirjeenä. Pukki vierailee meillä joulukuussa, ja lukee tällöin saamiaan kirjeitä ääneen.

Lisää luettavaa

Nauti ravintoloidemme herkuista

Tiistaista 9.3. alkaen suljemme ravintolamme asiakaspaikat, mutta voit yhä nauttia ravintoloidemme tarjonnasta.

Lue lisää

Friends-jäsenviikko

Tällä viikolla hemmottelemme Helsinki Friends -jäseniämme! Luvassa erikoistarjouksia sekä stailausta, muotinäytöksiä, arvontoja, lahjoja ym. pientä ohjelmaa eri myymälöissä!

Lue lisää

Astetta superimpi sunnuntai

Kuukauden ensimmäiset sunnuntait ovat nyt SuperSunnuntaita! Tämä superpäivä pitää sisällään aina ohjelmaa koko perheelle sekä yhden päivän mittaisia huipputarjouksia laatubrändiemme myymälöissä ja ravintoloissa…

Lue lisää

”Voita tonni ja vartti” kisattiin taas!

Syyskuussa huippusuosion saanut somekilpailumme ”Voita tonni ja vartti” kisattiin jälleen! Kilpailun idea on, että voit voittaa 1000 euroa shoppailurahaa, mutta vain 15 minuutiksi. Voita tonni ja vartti -kisan voittaja Essi saapui Black Friday -perjantaina paikalle tarkalla suunnitelmalla. Haastetta riitti, sillä kisan palkinto eli 1000 euroa piti saada käytettyä vartissa. Essi suoriutui hienosti tehtävästä ajassa 14 … Lue lisää

Lue lisää