Ihastu Outletin Joulukylään

Joulukylän tunnelma upeine valoineen ja kuusineen on vallannut Outletin! Joko olet käynyt istuskelemassa talviterasseillamme keskusaukiolla? Tunnelmallisilla terasseilla pääset nauttimaan lämmintä juomaa ja jouluisia herkkuja aitojen havujen ja lämmittävien taljojen ääressä.  

Tulevana lauantaina saamme erikoisvieraan Korvatunturilta! Joulupukki saapuu ilahduttamaan ostoskylän shoppaajia lauantaina. Huomioimme turvavälit, tervetuloa moikkaamaan pukkia ostoskylän keskusaukiolle:
La 5.12, la 12.12. sekä la 19.12. klo 12.00-14.00 ja 15:00-17:00.

Tiesithän, että pukin kirjeille löytyy postilaatikko keskusaukioltamme. Sinne voitte toimittaa omat toiveenne kirjeen muodossa. Pukki on luvannut lukea kaikki kirjeet tarkoin – ja niistä ääneen omia suosikkejaan meillä viikonloppuisin vieraillessaan.  

Yli 40 laatumerkin myymälässä teet löytöjä, kun haluat sisustaa kotia joulukuntoon tai kun etsit lahjoja muodin, urheilun, sisustuksen, ruoanlaiton, kosmetiikan ja makeiden suklaaherkkujen ystäville. Kaikki ostamasi tuotteet ovat hinnoiltaan aina vähintään -30 % ohjevähittäishintoja edullisempia, joten meillä myös säästät ihan jokaisen joululahjan kohdalla. 

Haluamme myös muistuttaa, että elämyksellisyys ja turvallisuus eivät ostoskylässämme sulje toisiaan pois. Voit nautiskella ostosten tekemisestä sekä ravintoloissa ja HopLopissa vierailuista rauhassa ja hyvin mielin: Meillä myymälöistä toiseen liikutaan raikkaan ulkoilman kautta, eikä yleisiä pintoja tarvitse koskettaa, koska liikkeiden ovet toimivat liukuovimekaniikalla. Lisäksi huolehdimme yleisestä turvallisuudesta tehostetulla alueen ja liikkeiden siivouksella ja desinfioinneilla, ja sisä- ja ulkotiloista löytyy käsidesiautomaatteja. Muistutamme jatkuvasti meillä asioivia turvaväleistä, maskien käytöstä ja fyysisten kontaktien minimoimisen tärkeyttä.

Postia pukille

Kun kerroimme joulupukille, ettei hän ei tänä vuonna välttämättä pääse kuulemaan lasten toiveita läheltä, hän esitti pyynnön: Että saisi toiveet kirjeitse niiltä lapsilta, jotka eivät pääse paikan päälle pukkia moikkaamaan. Me lupasimme pukille hankkia kylään postilaatikon, johon halukkaat voivat etukäteen jättää toiveensa kirjeenä. Pukki vierailee meillä joulukuussa, ja lukee tällöin saamiaan kirjeitä ääneen.

Lisää luettavaa

”Voita tonni ja vartti” kisattiin taas!

Syyskuussa huippusuosion saanut somekilpailumme ”Voita tonni ja vartti” kisattiin jälleen! Kilpailun idea on, että voit voittaa 1000 euroa shoppailurahaa, mutta vain 15 minuutiksi. Voita tonni ja vartti -kisan voittaja Essi saapui Black Friday -perjantaina paikalle tarkalla suunnitelmalla. Haastetta riitti, sillä kisan palkinto eli 1000 euroa piti saada käytettyä vartissa. Essi suoriutui hienosti tehtävästä ajassa 14 … Lue lisää

Lue lisää

Synttäriviikonloppuna tapahtuu!

Outlet-kylän avauksesta 1.11.2019 tulee viikonloppuna kuluneeksi vuosi! Juhlistamme viikonloppuna synttäreitä huikein tarjouksin ja pienin yllätyksin.

Lue lisää

Outlet Alarm 23.9- 27.9.

Outlet Alarm tarkoittaa 5 päivää huikeita tarjouksia suosikkibrändeiltäsi! Tyhjennämme keskiviikosta sunnuntaihin varastojamme myymällä satoja laatumerkkiemme takkeja, neuleita, farkkuja, huiveja, kenkiä, kosmetiikka, ulkoiluasuja – ja paljon muuta – vähintään -50 %:n hinnoin!

Lue lisää

Voita tonni ja vartti -kisa

Helsinki Outletin Instagram-tilillä käytiin kisa, jossa palkintona oli 1000 euron lahjakortti – mutta aikarajana shoppailulle vain 15 minuuttia. Voita tonni ja vartti -kisan voittaja Essi oli kovan paikan edessä: Kisan palkinto eli 1000 euroa piti saada käytettyä vartissa. Essi kuitenkin suoriutui tehtävästä ilmiömäisesti – ajassa 8 min 57 sek. Lisäksi, koska ostokset olivat Outlet- ja … Lue lisää

Lue lisää