Friends-jäsenviikko

Helsinki Outlet Friends -klubin jäsenet ovat asiakkaina meillä aina VIP-asemassa: Tarjoamme viikoittaisia erikoistarjouksia, järjestämme asiakastapahtumia sekä palkitsemme silloin tällöin pienin lahjoin, eduin ja lisäpalveluin. Lisäksi jäsenet kuulevat valikoimauutuuksista ja kylän bränditulokkaista aina ensimmäisten joukossa.

Tällä viikolla, ystävänpäivän alla, vietämme Friends-jäsenviikkoa! Luvassa erikoistarjouksia sekä hemmottelevaa ohjelmaa eri myymälöissä. Viikko huipentuu 12.2. pe-iltana, jolloin vietetään jäsenten VIP-iltaa: Myymälöissä tällöin luvassa stailausta, muotinäytöksiä, arvontoja, lahjoja ym. pientä ohjelmaa!

PE-ILLAN VIP-OHJELMA KLO 18-20

BALMUIR               
– Balmuir tarjoilee asiakkaille Balmuirin ja Uitamon tuvan Talvijuomaa myymälässä
– Ostoksia tekevät jäsenet saavat pienen yllätyslahjan
– VIP-illan erikoistatarjouksena ihana kashmir unimaski 25€ (arvo 49€, rajoitettu erä)

KARI TRAA
– Pikakampauksia ilmaiseksi myymälässä teemana ulkoilu ja letit. Asiakas, jolle tehdään kampaus, saa myös veloituksetta asusteen (hiuspannan tai muun vastaavaan).
– 50 ensimmäiselle maksavalle asiakkaalle tarjolla juotavaa ja energiapatukoita kassalla (1 tuote/asiakas)

NBC X LUMENE
– Lumenen kauneuskonsulentti paikalla klo 14-20 ja VIP-illassa klo 18-20 lahjaksi kaikille kanta-asiakkaille Lumenen käsivoide (rajoitettu erä).

VALLILA
– Klo 18 alkaen 30 ensimmäistä asiakasta saa Halva Red -patakintaan lahjaksi ostoksen yhteydessä.

HELLY HANSEN
– Klo 18 alkaen jaossa kaikille ostaville asiakkaille HH Extreme Cold Face Defence Cream.

POMAR
– Klo 18 alkaen give away -lahjoja jaossa.

Liity jäseneksi ja lue lisää tästä

Lisää luettavaa

Astetta superimpi sunnuntai

Kuukauden ensimmäiset sunnuntait ovat nyt SuperSunnuntaita! Tämä superpäivä pitää sisällään aina ohjelmaa koko perheelle sekä yhden päivän mittaisia huipputarjouksia laatubrändiemme myymälöissä ja ravintoloissa…

Lue lisää

”Voita tonni ja vartti” kisattiin taas!

Syyskuussa huippusuosion saanut somekilpailumme ”Voita tonni ja vartti” kisattiin jälleen! Kilpailun idea on, että voit voittaa 1000 euroa shoppailurahaa, mutta vain 15 minuutiksi. Voita tonni ja vartti -kisan voittaja Essi saapui Black Friday -perjantaina paikalle tarkalla suunnitelmalla. Haastetta riitti, sillä kisan palkinto eli 1000 euroa piti saada käytettyä vartissa. Essi suoriutui hienosti tehtävästä ajassa 14 … Lue lisää

Lue lisää

Ihastu Outletin Joulukylään

Joulukylän tunnelma upeine valoineen ja kuusineen on vallannut Outletin! Joulupukki vierailee ostoskylässä joulukuussa. Pukille voit jättää lahjatoiveita jo etukäteen…

Lue lisää

Synttäriviikonloppuna tapahtuu!

Outlet-kylän avauksesta 1.11.2019 tulee viikonloppuna kuluneeksi vuosi! Juhlistamme viikonloppuna synttäreitä huikein tarjouksin ja pienin yllätyksin.

Lue lisää