Astetta superimpi sunnuntai

Kuukauden ensimmäiset sunnuntait ovat nyt SuperSunnuntaita! Tämä superpäivä pitää sisällään aina ohjelmaa koko perheelle sekä yhden päivän mittaisia huipputarjouksia laatubrändiemme myymälöissä ja ravintoloissa.

Ensimmäistä SuperSunnuntaita vietämme tällä viikolla 7.2. Luvassa on tällöin lumista tekemistä juuri avatussa Outlet-kylän lumipuistossa! Jäämäki, luistinrata ja ihka oikea lumilinna Outletin parkkialueen takana on maksuton talvikohde koko perheelle. Paikalla tunnelmaa kohottamassa on myös päivän aikana musiikkia, erikoisvieraita – ja lämmittävää juomaa.

Tapahtuma järjestetään aina eri teemalla joka kuun ensimmäinen sunnuntai, aikataulu alkuvuodelle:

7.2.
7.3.
4.4.
2.5.                               

Tervetuloa ulos viihtymään kanssamme sunnuntaina klo 12 alkaen!

Lisää luettavaa

Friends-jäsenviikko

Tällä viikolla hemmottelemme Helsinki Friends -jäseniämme! Luvassa erikoistarjouksia sekä stailausta, muotinäytöksiä, arvontoja, lahjoja ym. pientä ohjelmaa eri myymälöissä!

Lue lisää

”Voita tonni ja vartti” kisattiin taas!

Syyskuussa huippusuosion saanut somekilpailumme ”Voita tonni ja vartti” kisattiin jälleen! Kilpailun idea on, että voit voittaa 1000 euroa shoppailurahaa, mutta vain 15 minuutiksi. Voita tonni ja vartti -kisan voittaja Essi saapui Black Friday -perjantaina paikalle tarkalla suunnitelmalla. Haastetta riitti, sillä kisan palkinto eli 1000 euroa piti saada käytettyä vartissa. Essi suoriutui hienosti tehtävästä ajassa 14 … Lue lisää

Lue lisää

Ihastu Outletin Joulukylään

Joulukylän tunnelma upeine valoineen ja kuusineen on vallannut Outletin! Joulupukki vierailee ostoskylässä joulukuussa. Pukille voit jättää lahjatoiveita jo etukäteen…

Lue lisää

Synttäriviikonloppuna tapahtuu!

Outlet-kylän avauksesta 1.11.2019 tulee viikonloppuna kuluneeksi vuosi! Juhlistamme viikonloppuna synttäreitä huikein tarjouksin ja pienin yllätyksin.

Lue lisää