Astetta superimpi sunnuntai

Kuukauden ensimmäiset sunnuntait ovat nyt SuperSunnuntaita! Tämä superpäivä pitää sisällään aina ohjelmaa koko perheelle sekä yhden päivän mittaisia huipputarjouksia laatubrändiemme myymälöissä ja ravintoloissa.

Ensimmäistä SuperSunnuntaita vietämme tällä viikolla 7.2. Luvassa on tällöin lumista tekemistä juuri avatussa Outlet-kylän lumipuistossa! Jäämäki, luistinrata ja ihka oikea lumilinna Outletin parkkialueen takana on maksuton talvikohde koko perheelle. Paikalla tunnelmaa kohottamassa on myös päivän aikana musiikkia, erikoisvieraita – ja lämmittävää juomaa.

Tapahtuma järjestetään aina eri teemalla joka kuun ensimmäinen sunnuntai, aikataulu alkuvuodelle:

7.2.
7.3.
4.4.
2.5.                               

Tervetuloa ulos viihtymään kanssamme sunnuntaina klo 12 alkaen!

Lisää luettavaa

Outlet-kylä on nyt Joulukylä!

Joulukylän tunnelma upeine valoineen ja kuusineen valtaa Outletin la 13.11.! Paikalla myös esiintyjiä ja jouluisia vieraita.

Lue lisää

Ostoskylä viettää synttäreitä!

Ouletissa syyslomaviikon kunniaksi luvassa erikoisohjelmaa…

Lue lisää

Ostoskylä viettää syyslomaviikkoa!

Ouletissa syyslomaviikon kunniaksi luvassa erikoisohjelmaa…

Lue lisää

Valojen yössä shoppaillaan klo 23 asti

Late Night Shopping on täällä taas! Syysilta tuo jälleen Late Night Shopping -tapahtuman Outlet-kyläämme! Perjantaina 3.9. kaikki myymälämme ovat avoinna kello 23 saakka. Shoppaajia hemmotellaan huippualennuksilla ja muulla pienemmällä oheisohjelmalla. Kylässä huikeita Late Night shopping -tarjouksia kaikilta brändeiltä koko viikonlopun ajan ja erikoistärpit vielä perjantai-iltana klo 19-23. Katso huipputarjoukset Illan erikoisuutena tuomme ostoskylään valoteoksia. Kiipeile … Lue lisää

Lue lisää