• Aina -30-70% ovh:sta


Verkkokaupan Asiakaspalvelu: info@helsinkioutlet.fi

Joutsen

Maailman puhtaimmat untuvatuotteet

https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/Joutsen/Joutsen-WW-Syli-pysty-1080x1350.jpg

Keveys, hengittävyys ja pehmeä lämpö yhdistävät kaikkia Joutsen-untuvatuotteita. Maailman puhtaimmasta untuvasta valmistetut untuvatakit, -peitot ja -tyynyt ovat kaunista, helppokäyttöistä arjen ylellisyyttä. Kestävyytensä ansiosta ne tuottavat käyttäjilleen hyvää oloa pitkään.

Joutsen-untuvatakkien jäljittelemätön ilmava lämmön tunne ja hengittävyys saavutetaan 100-prosenttisella untuvatäytteellä sekä testatuilla teknisillä ratkaisuilla. Joutsen-untuvatakkien pitkäikäisyys on jo käsite. Puhdaslinjaiset takit kestävät käyttöä ja aikaa.

Suloisen pehmeät, hengittävät ja turvalliset Joutsen-untuvatyynyt ja -peitot on valmistettu luonnonmateriaaleista. Niiden ylellinen kuohkeus houkuttelee vuoteeseen ja tekee onnelliseksi illasta ja vuodesta toiseen.

Pesu- ja korjauspalvelu Joutsenella on Riihimäen tehtaalla oma pesu- ja korjauspalvelu Joutsen-untuvatuotteille. Huollamme mielellämme niin uudet kuin vanhatkin Joutsen-untuvapeitot, -tyynyt, -takit ja -makuupussit. Huomioithan, että korjattavan tuotteen tulee olla puhdas.

Voit toimittaa pestävän/korjattavan tuotteen Joutsen Outlet -myymälään, josta se lähetetään myyjien toimesta pesuun Riihimäen tehtaalle.

Lisätietoja huoltopalveluistamme voi tiedustella puhelimitse asiakaspalvelustamme 029-1805200 tai sähköpostitse info@joutsen.com.

Ma-pe 10.00-20.00
La 10.00-20.00
Su 10.00-18.00

Myymälän yhteystiedot:

+358 44 7001876
outlet-helsinki@joutsen.com

Muita suosittuja juttuja