• Aina -30-70% ovh:sta


Verkkokaupan Asiakaspalvelu: info@helsinkioutlet.fi

Calvin Klein

Globaalia tyylikkyyttä

https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/CalvinKlein/ArtworkSP22CKU-CKJCHAP1Option301200x1600px.jpg

CALVIN KLEIN on globaali brändi, jonka ajattomat vaatteet edustavat rohkeutta ja minimaalista estetiikkaa parhaimmillaan. Pyrimme innostamaan ja inspiroimaan käyttämällä provokatiivisia kuvia ja silmiinpistäviä kuvioita aistien herättämiseen.

CALVIN KLEIN alusvaatteet CALVIN KLEIN UNDERWEAR on yksi maailman johtavista miesten ja naisten alusvaatemerkeistä, tunnettu ympäri maailmaa provokatiivisista, miellyttävän tuntuisista tuotteista ja markkinointikampanjoistaan. Merkille luodaan jatkuvasti innovatiivisia malleja, mukana myös sporttiset klassikkomallit. Tämän merkin alle kuuluu miesten ja naisten alusvaatteet ja yöasut.

CALVIN KLEIN JEANS CALVIN KLEIN JEANS, jonka juuret ovat denimissä, on CALVIN KLEIN -brändin rennompi puoli. Jeans on kuuluisa ainutlaatuisista yksityiskohdistaan ja innovatiivisista farkkupesuistaan.

Calvin Klein onnistuu luomaan aina yhtä ajattomia vaatteita, joille on tarvetta nyt enemmän kuin koskaan – normcore-tyylin vallitessa! Tämän huippumerkki haluaa tarjota käyttäjälleen trendikästä käytännöllisyyttä laadukkaissa ja klassisen tyylikkäissä vaatteissa.

Ma-pe 10.00-20.00
La 10.00-20.00
Su 10.00-18.00

Myymälän yhteystiedot:

ckoutlet.helsinki@ck.com
+358 40 127 8703

https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/CalvinKlein/IMG_8477.jpg
https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/CalvinKlein/IMG_8488.jpg

Muita suosittuja juttuja

Käytämme evästeitä. Lue lisää.