• Aina -30-70% ovh:sta


Verkkokaupan Asiakaspalvelu: info@helsinkioutlet.fi

Pysäköinti

  

https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/DJI_0946-HI-RES-(1).jpg

Pysäköintietu Helsinki Outletissa


Haluamme varmistaa hyvän asiakaskokemuksen myös parkkialueella, sujuvoittaa pysäköintiä sekä vähentää ei-toivottua pysäköintiä. Tämän takia pysäköintimme muuttui maksulliseksi Helsinki Outletissa 10.8. alkaen. Pysäköinnistä vastaa kumppanimme Aimo Park.


Tarjoamme kaikille asiakkaillemme yhden (1) tunnin ilmaista pysäköintiaikaa ja rekisteröityneet Friends-kanta-asiakkaamme saavat yhden (1) lisätunnin ilmaiseksi – eli yhteensä kaksi (2) tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.


Lunasta itsellesi pysäköintietu lataamalla Aimo Park Taskuparkki-sovellus. Muista rekisteröityessäsi Aimo Parkiin käyttää samaa sähköpostiosoitetta kuin Friends-jäsenyydessäsi.

Ota käyttöön taskuparkkisovellus

1. Etsi Taskuparkki-sovellus App Store (iOS) tai Google Play (Android) -sovelluskaupasta ja asenna se

2. Avaa sovellus ja valitse Rekisteröidy, jos et ole ennen käyttänyt Taskuparkkia tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili

3. Syötä yhteystietosi ja paina rekisteröidy

4. Täytä tarvittavat maksukorttisi tiedot ja ota käyttöön kameratunnistus

5. Valmista! Nyt voit ajaa suoraan parkkiimme, lämpimästi tervetuloa!

Taskuparkin avulla voit ajaa suoraan ulos pysäköintialueelta, eikä maksuautomaatilla käyntiä tarvita. Kameratunnistuksen ansiosta autosi tunnistetaan automaattisesti, kun saavut parkkipaikallemme. Mikäli pysäköinnistä koituu kuluja, sovellus veloittaa automaattisesti juuri oikean summan ja lähettää kuitin suoraan sähköpostiisi.

Hinnat ja maksaminen

Hinnat: 

Pysäköintimaksu: Ensimmäinen (1) tunti ilmainen kaikille, sen jälkeen 1,50€/tunti. Rekisteröityneet Friends-kanta-asiakkaamme saavat yhden (1) lisätunnin ilmaiseksi - eli kaksi (2) tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.


Maksaminen:

1. Voit maksaa pysäköinnin Taskuparkki -sovelluksella, johon on syötetty voimassa oleva maksukortti

2. Voit maksaa paikan päällä maksuautomaatilla, joka sijaitsee Ostoskylän sisäänkäyntien yhteydessä. Maksamisen voi automaatilla suorittaa vain maksukortilla.

3. Voit maksaa pysäköinnin 48 tunnin sisällä poistumisesta osoitteessa: aimopark.fi/easy

3. Jos pysäköintiä ei ole maksettu jollakin edellä mainitulla tavalla, saat laskun kotiisi. Pysäköinnin hintaan lisätään 5 €:n laskutuslisä.

Lisätietoja: Aimo Park Finland Oy, www.aimopark.fi
Taskuparkki-pysäköintisovelluksen asiakaspalvelu: puh. 020 7812 461

Usein kysyttyä


Miksi Helsinki Outletiin tulee maksullinen pysäköinti?

Vieraidemme ja henkilökuntamme turvallisuus ja asioiden sujuvuus ovat meille erityisen tärkeitä asioita. Maksullinen pysäköinti vähentää epätoivottua pysäköintiä, mikä on ollut Helsinki Outletissa haaste jo pitkään. Maksullisuuden sekä parantuneen valvonnan kautta pysäköintipaikat vapautuvat ensisijaisesti Helsinki Outletin vieraille ja muilla tulijoilla on isompi kynnys parkkeerata meidän alueellemme. Alueelle ei tule puomeja, mikä tekee liikkumisesta sujuvaa.


Miten Aimo Park Easy -pysäköintijärjestelmä toimii?

Aimo Park Easy on puomiton pysäköintijärjestelmä, joka perustuu automaattiseen rekisterikilven kameratunnistukseen sisään- ja ulosajon yhteydessä.  
Järjestelmä toimii siten, että saapuessasi paikalle sisääntuloväylien kautta autosi rekisterikilpi kuvataan järjestelmään ja pysäköintisi alkaa. Voit seurata pysäköintiaikaa Taskuparkki-sovelluksen tai verkkosovelluksen (taskuparkki.fi) kautta tai tarkistaa pysäköintiajan lähtiessäsi maksuautomaatilla rekisterinumeron perusteella.  
Ennen kuin poistut pysäköintialueelta, varmistathan, että pysäköintisi on maksettu. Pysäköinnin voi maksaa 1.) syöttämällä rekisteritunnuksen maksuautomaateilla, 2.) Taskuparkin mobiilisovelluksella tai 3.) Aimo Parkin verkkosivuilla sekä 4.) paperilaskulla. Huomioithan kuitenkin, että paperilaskun lähettämisestä veloitetaan 5 euron laskutuslisä.  
Voit maksaa pysäköinnin 48 tunnin sisällä poistumisesta osoitteessa www.easy.aimopark.fi.


Miten pysäköin Taskuparkki-sovelluksella Helsinki Outletissa?

Jos ei ole sovellusta:

1. Asenna Taskuparkki -sovellus mobiililaitteelle App Store (iOS) tai Google Play (Android) sovelluskaupasta. Latauksen jälkeen avaa sovellus ja valitse Rekisteröidy.

2. Aktivoi käyttäjätunnus painamalla sähköpostiin lähetettyä vahvistuslinkkiä ja tämän jälkeen sovelluksesta "Vahvistanut sähköpostiosoitteeni" -painiketta. Hyväksy käyttöehdot sekä tietosuojaseloste.

3. Lisää tilille maksukortti painamalla "Lisää maksukortti" -painiketta. Näytölle avautuu uusi sivu, jonne voit lisätä maksukorttisi tiedot. Täytä tiedot ja valitse OK. Sovellus ohjaa tekemään vahvan tunnistautumisen verkkopankissa.

4. Lisää ajoneuvo painamalla "Lisää auto" -painiketta. Voit lisätä ajoneuvosi rekisteritunnuksen joko väliviivalla tai ilman. Täydennä ajoneuvon rekisteritunnus, hyväksy kameratunnistus, ja paina Tallenna muutokset. Voit aloittaa sovelluksen käytön heti ajamalla sisälle kameratunnistusta tukevaan pysäköintikohteeseen.

5. Poistuessasi pysäköintikohteesta kamera tunnistaa jälleen rekisteritunnuksesi ja lopettaa pysäköinnin sovelluksessa. Mikäli pysäköinnistäsi on kertynyt pysäköintimaksua, sovellus veloittaa sen automaattisesti kortiltasi.


Jos Taskuparkki-sovellus on jo käytössä:

1. Tarkista, että olet aktivoinut kameratunnistuksen sovelluksessa

2. Aja sisään Helsinki Outletiin

3. Aja ulos – pysäköinti päättyy automaattisesti ja veloitus menee maksukortiltasi


Minulla on työsuhde- / vuokra-auto – kuinka minun tulee toimia sen kanssa?

Vuokra- ja työsuhdeauto toimii aivan samalla tavalla, kuten yksityisomisteiset autot. Eli, pysäköintihinnoittelu ja -edut ovat täysin samat. Lisäämällä työsuhde- /vuokra-auton rekisteritunnuksen sovellukseen, veloitetaan mahdollinen pysäköintimaksu automaattisesti lisäämältäsi maksukortilta. Sinulla voi olla useampi rekisteritunnus lisättynä sovellukseen sekä niissä kameratunnistus päällä. Käyttäjätunnuksella pystyy käynnistämään ainoastaan yhden pysäköinnin kerrallaan.


Minulla on useampi auto – miten toimin?

Mikäli käytössänne on useampi auto, voitte lisätä ne kaikki Taskuparkki -sovelluksen käyttäjätunnukselle. Huomioittehan kuitenkin, että käyttäjätunnuksella pystyy käynnistämään ainoastaan yhden pysäköinnin kerrallaan. Tämän takia suosittelemme tapauksissa, joissa käytetään useampaa autoa samaan aikaan, luomaan jokaiselle käyttäjälle oman Taskuparkin käyttäjätunnuksen. Tällöin jokainen pystyy käynnistämään oman pysäköinnin sovelluksessa samaan aikaan eri autoilla.


Mitä sisääntulo- ja uloskäyntien pysäköintikamerat kuvaavat?

Kamerat kuvaavat ainoastaan autosi rekisterikilven.


Kuinka esim. ulkomaille rekisteröityjen autojen tunnukset toimivat?

Järjestelmä tunnistaa suomalaiset rekisterikilvet. Mikäli sinulla on ulkomaiset tms. vastaavat rekisterikilvet autossasi, on kaikkein parasta aina mennä pysäköintimaksuautomaatin kautta ennen ulosajoa. Huomioithan, että tällöin maksuautomaatille syötetään sisään- ja ulosajoaika.


Tarvitsen kuitin pysäköinnistäni jälkikäteen – mistä saisin sellaisen?

Saat kuitin pysäköintimaksuautomaatista tai Taskuparkki-sovelluksen kautta suoraan sähköpostiin. Mikäli et ottanut kuittia talteen, tai olet sen hävittänyt, ole ystävällinen ja ota yhteyttä Aimo Parkin asiakaspalveluun: controlroom@aimopark.fi


Ajan moottoripyörällä – joudunko maksamaan sen pysäköinnistä?

Kyllä. Olethan yhteydessä Aimo Parkin asiakaspalveluun maksuautomaatin painikkeen kautta. Huomioithan, että pysäköinnin maksun yhteydessä maksuautomaatille syötetään sisään- ja ulosajoaika.


Mitä jos kamera ei tunnista lähtiessä rekisteritunnustani?

Jos käy niin ikävästi, että järjestelmä ei tunnista lainkaan lähtiessänne rekisteritunnustanne, selvitämme vian mahdollisimman pikaisesti ja päätämme pysäköinnin jälkikäteen manuaalisesti. Olethan yhteydessä Aimo Parkin asiakaspalveluun controlroom@aimopark.fi . Huomioithan, että liian likainen tai lumen peittämä rekisterikilpi estää kameratunnistuksen toimimisen moitteettomasti.


Mitä jos kamera tunnistaa rekisteritunnuksen väärin?

Mikäli huomaat että rekisteritunnuksella on pysäköity väärin, ole yhteydessä asiakaspalveluumme controlroom@aimopark.fi . Huomioithan, että likainen tai lumen peittämä rekisterikilpi estää kameratunnistuksen toimimisen moitteettomasti.


Miten saan Friends-pysäköintiedun (tunti ilmaista pysäköintiaikaa)?

Syyskuusta lähtien kaikki asiakkaamme saavat edelleen pysäköidä yhden (1) tunnin ilmaiseksi ja rekisteröityneet Friends-kanta-asiakkaamme saavat yhden (1) lisätunnin ilmaiseksi – eli yhteensä kaksi (2) tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.

Friends-asiakkaaksi kannattaa liittyä heti!


Miten toimin epäselvissä tapauksissa / minulla olisi lisäkysymyksiä?

Parkkialuetta operoi kumppanimme Aimo Park, olethan suoraan yhteydessä heihin kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja epäselvissä tapauksissa: controlroom@aimopark.fi.