• Aina -30-70% ovh:sta


Verkkokaupan Asiakaspalvelu: info@helsinkioutlet.fi

Downhill Days

Koko perheen lasketteluaiheinen tapahtuma 13.-14.1.2023 ostoskylässämme!


https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/Lasketteluaiheinentapahtuma/Downhill-days-(4).png

Downhill Days 13.-14.1.2023


Laskettelukausi on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin ostoskylässämme! Helsinki Outletissa on laaja valikoima laskettelu- ja ulkoiluvaatteita. Talviurheilu on lähellä sydäntämme!

Downhill Days on koko perheen lasketteluaiheinen tapahtuma, jossa myös myymälöidemme hinnat lähtevät vauhdikkaasti laskuun. Downhill Days -tapahtumaa vietetään 13.-14.1.2023 ostoskylässämme. Tule nauttimaan rennosta tapahtumasta, huikeista tarjouksista ja mahtavista eduista!

Arvostetut ulkoilubrändit, kuten Halti, Haglöfs, Norrøna, Peak Performance ja Helly Hansen tarjoavat valikoituja laskettelu- ja ulkoiluvaatteita edulliseen kampanjahintaan. Tarjoamme sekä perjantaina että lauantaina yllätyslahjan 10:lle ensimmäiselle ostavalle asiakkaalle. Koskee vain yllä mainittuja myymälöitä.

Jos kesken shoppailun yllättää (herkku)nälkä, niin suuntaa kahville Espresso Houseen tai pizzalle Villa Severinoon. Tarjolla on herkullisia After Ski -tarjouksia!

Vihti Ski Center saapuu vieraaksemme pe 13.1. klo 14–18 ostoskyläämme. Vihti Ski Centerissä on takuulla pääkaupunkiseudun monipuolisimmat rinteet. Luvassa lipputarjouksia sekä pientä oheisohjelmaa Keskusaukiolla! Mukana myös ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen ja Vihti Ski Centerin Winter-nalle.

Pysyhän kuulolla, sillä arvomme myös omissa kanavissamme rinnelippuja Vihti Ski Centeriin!

Tervetuloa viettämään taianomaista talvipäivää lumiseen ostoskyläämme!

https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/DownhillDays/yOJbuTIY.jpeg

Muita suosittuja juttuja

 • Late Night Shopping 25.8.

  Late Night Shopping 25.8.

  Pe 25.8. ostoskylässä iltaohjelmaa koko perheelle sekä huipputarjouksia laatubrändeiltämme

 • Taidenäyttely

  Taidenäyttely

  Helsinki Outletissa järjestetään upeita taidenäyttelyitä. Näyttelytilassa nähdään uusia taideteoksia joka kuukausi. Tule inspiroitumaan!

 • Erikoisetu Hiltonin asiakkaille

  Erikoisetu Hiltonin asiakkaille

  Extra -10 % avainkortilla vain Hiltonin asiakkaille 31.8. asti

 • Kesäkylän tapahtumat

  Kesäkylän tapahtumat

  Viihdy kesäisissä tapahtumissa, laske lapset riemuitsemaan HopLopiin ja rentoudu aurinkoisella piazzalla shoppailupäivän päätteeksi. Ihan kuin lomalla olisi!

 • Pääsiäispuuhaa koko perheelle

  Pääsiäispuuhaa koko perheelle

  Pääsiäisviikonloppuna ostoskylässä ohjelmaa koko perheelle sekä huipputarjouksia laatubrändiemme myymälöissä ja ravintoloissa.

 • Helsinki Outlet voitti NCSC:n vuotuisessa kilpailussa

  Helsinki Outlet voitti NCSC:n vuotuisessa kilpailussa

  NCSC - Nordic Commercial Spaces & Communities on palkinnut Helsinki Outletin Innovative Commercial Concept of the Year -kategoriassa ostoskylän verkkokaupasta. Palkinto jaettiin NCSC:n jokavuotisessa gaalassa 23.3.