• Aina -30-70% ovh:sta


Verkkokaupan Asiakaspalvelu: info@helsinkioutlet.fi

Taidenäyttely

Helsinki Outletissa järjestetään upeita taidenäyttelyitä. Näyttelytilassa nähdään uusia taideteoksia joka kuukausi. Tule inspiroitumaan!

Taidenäyttelyt Helsinki Outletissa


Haluamme tukea taiteilijoita ja tarjota asiakkaillemme sykähdyttäviä taide-elämyksiä. Me rakastamme taidetta ja sen kaikkia muotoja.

Ostoskylässämme järjestetään nyt myös upeita taidenäyttelyitä! Näyttelytilassa nähdään uusia taideteoksia joka kuukausi. Näyttelytila sijaitsee ostoskylämme 2. kerroksessa, HopLopiin vievällä käytävällä.

Esittelyssä elokuun taiteilija!

https://www.helsinkioutlet.fi/pub_docs/files/Uutiskirjeen-HERO-(3).png

Noora Svärd on kuopiolainen taiteilija ja luovan alan yrittäjä. Noora maalaa öljyväreillä stuktuurisia teoksia, joissa on usein käytetty myös erisävyisä lyöntimetallia. Teoksissa yhdistyy esittävä sekä abstrakti taide, aiheet Noora ammentaa luonnosta, tunteista sekä tarinoista.

Nooran teoksia on nähty useissa sisustusalan lehdissä, asuntomessuilla sekä näyttelyissä. Taiteen tekemisen lisäksi hän vetää suosittuja taide workshoppeja omassa ateljeessaan Kuopiossa.

”Maalaaminen ja taiteen tekeminen on minulle yhtä tärkeää, kuin hengittäminen tai veden juonti - en tulisi toimeen ilman sitä. Jokainen teos on minulle arvokas prosessi ja uppoudun niihin syvästi. Olen etuoikeutetusti saanut toteuttaa asiakkaitteni koskettaviakin tarinoita tilaustaulujen muotoon, välillä taas työstän näkemiäni ja kokemiani asioita tai omia tunteitani visuaaliseksi kauneudeksi.”

Taiteilijan upea näyttely on esillä 31.8. asti ostoskylämme 2. kerroksessa. Tervetuloa inspiroitumaan taiteesta!


Hankinnat ja tiedustelut: www.noorasvard.com tai noora@noorasvard.com

Haluatko järjestää oman näyttelyn Helsinki Outletissa? Ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen nicole@helsinkioutlet.fi.

Muita suosittuja juttuja