• Aina -30-70% ovh:sta


Inspiroidu

Vietä kesän herkullisin shoppailupäivä

Vietä kesän herkullisin shoppailupäivä

Meiltä saat raikkaat kesäjuomat, herkkupalat pikkunälkään ja kaupungin muhkeimmat pizzat. Tervetuloa nauttimaan!

Helsinki Outletin viihtyisä terassi kutsuu nauttimaan raikkaista juomista ja herkullisista pikkupurtavista koko kesän ajan.

Ostoskylän uusin tulokas, Bravo Mama, saa veden kielelle. Afrikasta vaikutteita saaneen ravintolan ruokalista on yhdistelmä eksoottisia makuja kuten kookosta, inkivääriä ja currya, jotka sopivat hyvin lämpimiin kesäpäiviin, kertoo kokki Kingsley Ndukwe.

Kaikki annokset tehdään alusta alkaen itse ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Esimerkiksi suositun kookospohjaisen Kokonattsu Mama -kastikkeen saa halutessaan mietona tai tulisena, ja se sopii yhtä lailla perunoiden, riisin tai pastan kera nautittavaksi. “Jotkut pitävät mausteisemmasta ruuasta kuin toiset, joten teemme annokset sen mukaan.Oma suosikkini on mausteinen Katsu Curry kanalla, vaikka pidän kyllä kaikista annoksista melkein yhtä paljon”, kertoo Ndukwe. Bravo Mama -ravintolan sisätiloissa voi herkutella kaikessa rauhassa ja ulkona sijaitsevasta ruokakojusta voi ostosten lomassa napata matkaan pienempiä annoksia ja kylmiä juomia. Yrteillä maustettu Pyttipannu Remix ja täytetyt uuniperunat ovat tuhtia mutta raikasta syötävää – pienempään nälkään Ndukwe suosittelee rapeita peruna- ja bataattiranskalaisia.

“Haluamme tarjota vähän erilaisia makuja, kuin mihin on ehkä totuttu. Shoppailukokemus nousee ihan eri tasolle, kun pysähtyy välillä nauttimaan hyvästä ruoasta

 

Kesällä kahvi nautitaan jäiden kera

 

Laadukas kahvi, monipuolinen ruoka- ja juomavalikoima sekä kodikas miljöö ovat Espresso Housen suosion salaisuus. Kahvilan vitriinistä löytyy täytettyjä leipiä ja bageleita, salaatteja, jogurtteja sekä makeita herkkuja kuten kakkuja, piirakoita ja leivoksia. Tämä kesän uutuuksia ovat runsas kana-avokado-deluxe-leipä ja kuohkea mustikkavalkosuklaamuffinssi.

“Osa tuotteista leivotaan omassa leipomossa Ruotsissa ja kahvi tulee omalta paahtimolta. Meillä tarjoillaan vain erikoiskahveja. Samalle laatutasolle yltää vain viisi prosenttia maailman kaikista kahveista”, kertoo apulaiskahvilapäällikkö Miia Virta.

Kesällä monet haluavat nauttia juomansa kylmänä. Virran oma suosikki on mausteinen chailatte jäiden kera, mutta hän suosittelee kokeilemaan myös hedelmäisiä jääteejuomia ja uutta kylmäuutettua Draft-espressoa, josta valmistetaan herkullisia jääkahvijuomia ja pirtelömäisiä frapinoja, joita saa myös vegaanisina.

"Cold brew -kahvi on asiakkaiden ja työntekijöidenkin ehdoton suosikki. Sitä kysytään joka kesä”, Virta sanoo.

 

Millionaire Frapino -kahvijuoma saa makeutensa suklaasta, salted caramel -siirapista ja kermavaahdosta. Espresso Housen kesävalikoimassa on myös hedelmäisiä jääteejuomia.

 

Minipizzoja pikkunälkään

 

Kukaan ei valmista yhtä muhkeita pannupizzoja kuin Pizza Hut. Niitä voi nauttia ostoskylän ravintolassa pitkin päivää joko pöytiin tarjoiltuina tai lounasbuffetista, josta voi poimia lautaselleen myös salaatteja, rapeita ranskalaisia ja jälkiruoaksi suklaisia kanelitikkuja kahvin tai teen kera. Buffetin valikoima vaihtuu päivittäin, mutta suosituinta pizzaa on aina tarjolla.

“Kaikki rakastavat pepperonipizzaa. Super Supreme -pizzaa menee viikonloppuisin paljon, siinä on paljon täytteitä ja juustoa”, kertoo ravintolapäällikkö Jane Kivilahti, jonka oma suosikki on barbeque-kastikkeella maustettu pizza.

Kesän ajan Pizza Hut tarjoilee pikkunälkään myös edullisia minipizzoja, suosittuja valkosipulileipiä ja mausteisia kanansiipiä. Ruokalistalla on myös raikkaita salaatteja, hapantaikinaan leivottua ohutpohjaista pizzaa sekä Stuffed Cheesy Crust -pizzaa mozzarellatäytteisellä reunalla. Listalla on myös vegaanivaihtoehtoja."Meillä voi voi nauttia myös kylmiä juomia, viiniä sekä olutta alkoholilla tai ilman. Jälkiruoaksi meiltä saa muun muassa Ben & Jerry’s -jäätelöä ", Kivilahti vinkkaa.

You will also like this

Käytämme evästeitä. Lue lisää.