• Aina -30-70% ovh:sta


Inspiroidu

Pukeudutaan juhlaan

Viisi vinkkiä täydellisen juhla-asun hankintaan

 

 

Odotettu juhlakausi lähestyy! Näin löydät omaan tyyliisi sopivan luottoasun kaikkiin kesän juhliin!

 

1. Ole uskollinen omalle tyylillesi

 

Muoti on viime vuosina monimuotoistunut ja jokainen voi vapaasti toteuttaa omaa tyyliään – myös juhlan tullen. Älä siis hairahdu ajattelemaan, että juhliin pitäisi pukeutua tietyn kaavan mukaan. Paras asu on sellainen, joka tuntuu omalta ja antaa hitusen lisää itsevarmuutta.

Mekko on aina helppo valinta, mutta jos viihtyy paremmin housuissa, kannattaa harkita tyylikästä housupukua, tai valita kesähäihin hulmuavat liehulahkeet, joita löytyy esimerkiksi Sandin valikoimista. Edes korkokengät eivät ole välttämättömyys. Rennompiin kesäjuhliin voi hyvin astella matalakantaisissa ballerinoissa, juhlavissa sandaaleissa tai vaikka maihareissa. Kukin tyylillään!

 

2. Panosta mukavuuteen

 

Mikään ei latista juhlatunnelmaa tehokkaammin kuin huonosti istuva mekko tai kiristävä vyötärönauha, ja siksi asun valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota mukavuuteen. Kokolappua ei kannata tuijottaa liian tarkkaan, sillä koot vaihtelevat merkeittäin – oikea istuvuus löytyy kokeilemalla.

Ilmavasti leikattu vaate hiostaa kesähelteellä vähemmän kuin tyköistuva asu. Rennon väljiä mekkoja löytyy ainakin Marimekolta, Sandilta ja Guessilta, ja niihin voi halutessaan tuoda ryhtiä vyöllä tai pienellä olkalaukulla.

 

3. Satsaa laatuun

 

Kiireessä on helppo haksahtaa asuun, joka jää yksien juhlien jälkeen kaapin perälle pölyttymään, ja siksi shoppailulle kannattaakin varata reilusti aikaa. Kesä on pelastettu, kun vaatekaapista löytyy ainakin yksi harkittu luottomekko tai muu juhlava asukokonaisuus.

Laadukas asu on vastuullinen valinta, sillä se kestää aikaa ja käyttöä. Pellava, silkki, viskoosi ja puuvilla ovat vilpoisia luonnonmateriaaleja, jotka sopivat täydellisesti kesäjuhliin, eivätkä hiosta kuumallakaan säällä. Ajattoman kauniita asuja löytyy Balmuirin, Ril’sin ja Hugo Bossin valikoimista, viskoosi- ja silkkisekoitemekkoja kannattaa metsästää Sandin, Gantin ja Tommy Hilfigerin myymälöistä. Guessiltä löytyy myös mukavan vilpoisia puuvillamekkoja.

 

 


4. Käytä värejä rohkeasti

 

Iloiset värit tekevät juhla-asusta näyttävän ja sopivat hienosti kesätyyliin. Marimekon klassikkokuosit ja Tiger of Swedenin kuviolliset mekot ovat ajattoman kauniita, ja niistä on iloa vuosiksi eteenpäin. Yksiväristä asua taas on helppo piristää värikkäällä laukulla, joita on Guessin ja Friitalan valikoimissa.

Balmuirin myymälästä löytyy ylellisiä silkki- ja pellavahuiveja, jotka voi asetella rennosti harteille, tai kietaista käsilaukun. Asuun voi tuoda lisäväriä myös kengillä, aurinkolaseilla, hiusasusteilla tai vaikka huulipunalla. Jos asusteet ovat jo valittuina, mutta mekko puuttuu, kannattaa asusteet ottaa mukaan ostoksille.

 

5. Hyödynnä myymälähenkilökunnan asiantuntemus

 

Myymälähenkilökunta tuntee materiaalit, juhlaetiketin ja maailman trendit. He osaavat myös auttaa oikein istuvan asun kanssa ja vinkata siihen sopivat asusteet. Henkilökunnan asiantuntemusta kannattaakin ehdottomasti hyödyntää ostosreissun lomassa.

Monet Helsinki Outlet -ostoskylän myymälät tarjoavat jopa lyhennyspalvelun esimerkiksi housujen tai puvun ostajalle. Kun asu on kunnossa, juhlat voivat alkaa.

 

 Kuvien asut: Toppi, huivi ja housut: Ril's. Mekko: Marimekko

 

 

 

You will also like this

Käytämme evästeitä. Lue lisää.