• Aina -30-70% ovh:sta


Inspiroidu

Pariisin muotiviikot & 5 kuuminta trendiä pukeutumiseen

Muotia rakastava valokuvaaja Jere Viinikainen vieraili Pariisin muotiviikoilla ja valitsi viisi kuuminta trendiä pukeutumiseen. Samalla Jere vinkkaa, mitä kaikkea näihin trendeihin sopivia tuotteita Helsinki Outletin valikoimasta löytyy.

 

Pariisin muotiviikot ovat jälleen tarjonneet parastaan ja nostaneet esille useita trendejä pukeutumiseen liittyen. Nämä viisi kohtaa istuvat täydellisesti suomalaiseen tyyliin!

 

Pariisin muotiviikoilla on juuri esitelty ensi syksyn ja talven mallistot, jotka nyt puhuttavat ihmisiä ympäri maailmaa. Vaikka näytöksissä eletäänkin jo ensi syksyssä, niin katukuvasta löytyy kuitenkin useita elementtejä, joista ottaa koppia omaan pukeutumiseensa tulevana kesäkautena. Nämä viisi tämän hetken kuuminta trendiä sopivat täydellisesti suomalaiseen tyyliin ja löytyvät kätevästi Helsinki Outletin omasta valikoimasta:

 

 

Väriä elämään

 

Väreillä saa tänä kesänä leikitellä enemmän kuin ikinä ennen. Rohkea pukeutuja tukeutuu nyt kirkkaisiin väreihin, joista varsinkin sininen, keltainen ja vihreä ovat kauden värejä. Hillitympi värien käyttäjä valitsee vaatekaappiinsa pastellisia sävyjä.

 

Helppo valinta on tuoda neutraaliin tyyliin väriä asusteiden, tai yhden vaatekappaleen muodossa. Mielenkiintoa pukeutumiseen saadaan valitsemalla saman värinen ylä- ja alaosa ja leikkisän tyylin omaava saattaa jopa lähteä yhdistelmään useampia värejä keskenään.

 

 

 

Keltainen silkkipaita - Balmuir 

Punainen puuvillapaita - Lexington

Keltainen tekninen T-paita - Norrøna 

 

 

Housupuvusta luottoasu

Hyvin istuvaa housupukua voidaan pitää vaatekaapin kulmakivenä ja tämän takia on ihana huomata, että se on yksi tulevan kauden isoimmista trendeistä. Skandinaaviseen tyyliin istuu hyvin vaalea puku ja kepeyttä omaan tyyliin saa, kun valitsee materiaaliksi pellavan.

 

Pariisin muotiviikoilla tuli huomattua, että rohkealla kuosilla varustettu tai kirkkaan värinen puku näyttää nyt erittäin hyvältä. Tällaisen valinnan kohdalla pääsee myös siltä osin helpolla, ettei koruja tai muita asusteita tarvita!

 

Musta Slim Fit -puku - Tiger of Sweden

Sininen ruutupuku - Turo

 

 

Hillitysti muodikasta

Mustavalkoista tyyliä edustavan unelma – trendi, jossa keskitytään värien sijaan vain printteihin ja kuoseihin! Myös materiaaleihin kiinnitetään nyt erityisen paljon huomiota.

 

Turvallinen valinta on pukea yksivärisen alaosan kaveriksi graafisella kuosilla koristeltu yläosa ja viimeistellä kokonaisuus muutamalla asusteella. Mielenkiintoa asuun saadaan yhdistelemällä erilaisia materiaaleja, joista kesään sopivat esimerkiksi pellava ja silkki.

Ibery-paita - HUGO BOSS

Valkoinen silkkipaita - Balmuir

Vaveryl-hame - HUGO BOSS

 

 

Farkkua, farkkua ja vähän vielä lisää farkkua

 

Nyt palataan takaisin 2000–luvun alkuun ja kaivetaan kaapeista matalavyötäröiset, tai erittäin leveä lahkeiset farkut. Vaikka farkkutrendi onkin ollut valloillaan jo hetken aikaa niin tänä kesänä siitä saa nauttia enemmän kuin ikinä ennen.

 

Farkut ja farkkutakki näyttävät yhdessä erittäin hyvältä ja luovat huolettoman kesäisen kokonaisuuden. Rentoutta asuun saadaan, kun valitaan kapealahkeisten housujen sijaan leveät ja isot farkut.

Loose-farkut - Tiger of Sweden

Tummansiniset farkut - Tiger of Sweden

 

 

Isot takit ovat helppo valinta

 

Huolettoman pukeutujan vaatekaapista löytyy nyt iso takki, jonka alle piiloutua. Olkatopattu ja pari kokoa liian iso puvuntakki sopii täydellisesti juhlaan. Rennompiin tilaisuuksiin valitaan arkisempi vaihtoehto, jossa suuri koko näkyy leveyden lisäksi myös pitkissä hihoissa. Näyttävän takin kanssa ei muusta asusta tarvitse murehtia!

 

 

Bleiseri - Turo 

Trenssi - SAND

Villatakki - Balmuir

 

Teksti ja kuvat Jere Viinikainen @jereviinikainen

 

 

 

You will also like this

Käytämme evästeitä. Lue lisää.