• Aina -30-70% ovh:sta


Inspiroidu

Löydä omalle iholle sopivat puhdistustuotteet L’Occitanen kanssa

Ihonhoitorutiini L’Occitanen kanssa

 Kevättä kohden iho tarvitsee erityishuomiota ja on tärkeää löytää omalle ihotyypille sopivat ja toimivat tuotteet.  L’Occitane auttaa sinua löytämään parhaat tuotteet joilla pääset uudistamaan ihonhoitorutiiniasi. Kurkkaa alta vinkit kosteuttavaan ihonhoitorutiiniin:

Kasvojen pesu ja meikin poisto aloitetaan puhdistustuotteella. Oil-to milk -puhdistusöljy on hellävarainen vaihtoehto, joka poistaa myös vedenpitävän silmämeikin. Öljy muuttuu maitomaiseksi kun se on kosketuksissa veden kanssa. Puhdistusöljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti normaalille tai kuivalle iholle. Oil-to-milk puhdistusöljy jättää ihon kosteutetuksi ja puhtaaksi.

 

Seuraavaksi iho pyyhitään vanulappujen avulla kasvovedellä, joka viimeistelee puhdistuksen ja valmistelee ihon hoitotuotteille. Normaalille tai kuivalle iholle suositelemme kosteuttavaa ja rauhoittavaa Immortelle-kasvovettä. Rasvoittuvalle ja sekaiholle hyvä vaihtoehto on Misellivesi, jossa on ihoa tasapainoittavaa kurkkua ja timjamia. Misellivesi on puhdistavampi tuote, joten se sopii myös päiviin kun laiskottaa. Sillä lähtee myös vedenpitävä silmämeikki.

 

Kasvoveden jälkeen iholle levitetään seerumi, joka on hyvä valita oman ihon tarpeiden mukaan. Seerumi imeytyy iholle nopeasti ja tehostaa kasvovoiteen vaikutusta.

 

Pioni-kasvoseerumi vaikuttaa ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin ja tasoittaa tehokkaasti ihoa. Serumissa oleva pioniuute tasapainottaa ihon sävyä ja tekstuuria tehden siitä heleän ja tasaisemman. Seerumi sopii normaalille ja sekaiholle ja toimii hyvin myös meikin alla.

Ikääntyvälle iholle suosittelemme Immortelle Divine –kasvoseerumia, joka uudistaa ihoa ja tasoittaa jo näkyvissä olevia ikääntymisen merkkejä. Tuote sisältää ikikukka Immortellen eteeristä öljyä, joka nopeuttaa mm. kollageenin tuotantoa.

                                            

Herkkä silmänympärysiho kaipaa erityishuomiota ja myymälästä löydät silmänympärysiholle tuotteita niin nuorelle kuin ikääntyvällekin iholle.

 

Pioni- ja Immortelle Divine -kasvohoitolinjoista löydät kasvovoiteet, joilla voit täydentää ihonhoitorutiinisi. Levitä kasvovoide pyörivin liikkein ja lisää voidetta myös kaulalle.     

                                                                                                                     

Jos ihosi tuntuu kuivalta tai kiristävältä ja kaipaat teho kosteutusta, voit lisätä rutiiniisi vielä Divine -kasvoöljyn, joka heleyttää ja uudistaa ihoa. Tämä tuote sopii myös kiireisiin päiviin, sillä tuotetta voi käyttää myös yksinään.

 

                                                                                                                     

You will also like this

Käytämme evästeitä. Lue lisää.